Mars balık burcunda

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Son derece güçlü ve enerjik etkileri olan Mars, balık burcunda dolaşmaya başladı. Böylece çok kolay etkilenip sık sık kararsızlar içine girilebilecek bir dönem başlıyor.

Mars gibi son derece yüksek potansiyelli bir enerjinin Pluton ile etkileşim içine gireceği düşünülürse, şiddet ve sert durumların ortaya çıkabileceği kolayca anlaşılıyor.

Genel olarak gökyüzünün bu konumu değişimlerin sert bir biçimde ortaya çıkacağına yok edici isteklerin artacağına işaret ediyor. Çünkü, Pluton ile Mars doksan derecelik sert bir etkileşim içine girecekler. Bunun sonucunda birden bire ortaya çıkan değişiklikler kişiyi yeni koşullarla yüzyüze getirecek. Sadece ve sadece savaşarak kazanmanın mümkün olacağını düşünen bir zihniyet ortaya çıkabilir.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, Balıklar. Bu devre içinde ani çıkışlar yapabilir, kolay öfkelenip sabırsız ve kararsız bir tavır içine girebilirler. Aslında her türlü karmaşık durumun ve çözümsüz gibi gözüken meselenin üstesinden gelebilecek enerjiye sahip olacaksınız. Yapabilme gücünüz artacak. Tabii bu esnada fizik gücünüzü aşan sorumluluklar alabilir, büyük girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi aşırı derecede yorabilir, bunun sonucunda büyük bir gerilim içine girebilir, sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Tabii bu devre içinde aşk potansiyeliniz de yükselecek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olabileceği gibi, yıldırım aşkları yaşayabilirsiniz.

Enerjiniz ve istekleriniz sizi harekete geçirecek. Büyük yatırımlar yapmayı isteyebilir, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için sabırsız bir tavır içine girebilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan Başaklar da en az Balıklar kadar etkilenecekler. Çünkü, balık burcunun tam karşısındaki zıt burcu olduğu için Mars'ın etkisi güçlü biçimde Başakları etkisi altına alacak. Ve son derece güçlü istekler duymaya başlayacaksınız. Bir davette veya çıktığınız seyahatte karşılaşacağınız kişiyle yoğun bir aşk macerasına atılabilirsiniz. Fazla düşünmeden ve sorgulamadan sevdiğinizin peşine takılabilir, son derece heyecan verici aşklar yaşayabilirsiniz.

Yatırıma yönelik girişimlerde bulunmayı tasarlayacak, önceden planladığınız konularla ilgili atılımlarda bulunacaksınız. Yalnız harekete geçmeden önce dikkatle araştırma yapmalısınız.

İçinizdeki enerjinin giderek büyüdüğünü hissedeceksiniz. Tabii bu durum gerilim duymanıza neden olabilir. Bu devre içinde aşk hayatları ve iş hayatları durgun olanlar enerjilerini akıtmak için spor yapmalı, yürüyüş veya seyahate çıkmalılar. Hiçbir şey yapamıyorsanız evinizin eşyalarının yerini değiştirebilir, büyük temizlikler yaparak enerjinizi boşaltabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan olumlu etkilenecek olanlar, Yengeç ve Akrepler. Kararlı ve olumlu yönde enerjinizi kullanmayı başaracak ve yeni girişimlerde bulunacaksınız.

Olumsuz etkilenen İkizler ve Yaylar ise, çok büyük beklentiler içine girebilir, enerjilerini çeşitli konulara yönelterek dağıtabilirler. Tabii bunun sonucunda istediğinizi ortaya koymanız zor olacak. Sevdiğinizden çok fazla şeyler bekleyebilir ve olmayacak isteklerin peşinden koşabilirsiniz. Karar vermek ve harekete geçmek için bu devrenin geçmesini bekleyin.






 








Yazarın Tüm Yazıları