Laila’da büyük parti

Türkiye’nin en eski yerel içki dağıtım ve pazarlama firmalarından biri olan ve yaklaşık 30 yıldır sektörde faaliyet gösteren bT Satış Pazarlama ve Ticaret A.Ş, Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Cutty Sark Viski için 27 Ağustos’ta Laila’da bir parti düzenleyecek.

Cutty Sark Original Party adıyla gerçekleştirilecek organizasyon, Dannii Minogue, LMC, Baby H, DJ Lisa Loud gibi dünyaca ünlü birçok ismi konuk edecek. Cutty Sark Original Party, LMC’nin ‘Take Me to The Clouds Above’ şarkısıyla konuklarını karşılayacak. Daha sonra Baby H’in Hint esintileri taşıyan şarkıları ile hareketlenecek gece, İngiltere’deki müzik dergileri ve eleştirmenleri tarafından ‘En İyi Kadın Şarkıcı’ unvanına layık görülen Avustralyalı şarkıcı Dannii Mınoque ile hız kazanacak. Dj Lisa Loud’un sahne almasıyla eğlencenin doruğa çıkacağı partide konuklar sabahın ilk ışıklarına kadar müziğe ve eğlenceye doyacak.

Uzun aradan sonra

Tülin-Erdoğan Demirören çiftinin küçük oğlu Tayfun, geçtiğimiz aylarda Ankaralı güzel Reyhan Hanım ile hayatını birleştirmişti. Reyhan-Tayfun Demirören çifti evlilik sonrasında pek ortalarda görünmediler. Bekarlık günlerinde de gece hayatından uzak duran ve iş disiplini herkesçe bilinen Tayfun Bey, uzun aradan sonra eşiyle bir davette göründü. Geçtiğimiz gece Begümhan Doğan ile Ahmet Faralyalı’nın düğün törenine katıldı çift. Bu arada genç Demirören’in, ağabeyi Yıldırım Demirören’in BJK Kulübü Başkanı olmasıyla, aile şirketlerindeki görevinin daha da arttığını ekleyeyim.

Milli sponsor

Toplumsal sorumluluk projelerine verdiği destekle erkek modasındaki başarısını pekiştiren Damat-Tween-ADV, 13-29 Ağustos tarihleri arasında Atina’da gerçekleştirilecek olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek yaklaşık 110 kişilik Türk Milli Takımına sponsor oldu. Firma tasarımcıları tarafından özel olarak dizayn edilen ürünler arasında şapka, tişört, takım elbise, gömlek, kemer, pantolon ve bermuda yer alıyor.

Ayrılık yaradı

Sevil Sabancı’nın eski eşi Eran Tapan’la bir yıl büyük aşk yaşadıktan sonra geçtiğimiz aylarda bu ilişkiyi bitiren Eda Tokcan, Nişantaşı’nda ofis açtı. Türkücü Ümit Tokcan’ın kızı olan Eda, New York’ta mimarlık eğitimi görüp İstanbul’a dönmüştü. Akademi İstanbul’da lisansüstü eğitim alan genç kız, bir dönem Beymen grubunda da çalışmıştı. Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi’nde bir arkadaşıyla ortaklaşa açtığı mimarlık ofisinde işbaşı yapmaktan dolayı son günlerde çok keyifli.

Evlilik çok yakın

Kuruçeşme’deki Reina’nın içinde bulunan Mio Restaurant bu yazın en gözde mekanı... Restoranın sahibi Tolga Atalay, Atina’da tanıştığı Kiriaki Zartaloudi ile birlikte epeydir. Atalay, geçtiğimiz günlerde nişanlandığı Kiriaki ile evlilik planları yapmaya başladı bile. Önümüzdeki sene nikah masasına oturmayı planlayan çiftin bu kararına en çok sevinen kişi ise Tolga Atalay’ın babası Oğuz Bey...

Babasının kopyası

Ercan-Müge Canmutlu çifti Bodrum’daki evlerinde tatildeler. Ercan Bey hafta içi işleri nedeniyle İstanbul’a gelse de, haftasonları eşi ve çocuğunun yanına koşuyor. Geçtiğimiz hafta oğulları Can’ı da alıp Göltürkbükü sahillerine inen Canmutlular, arkadaşlarıyla görüşüp hasret giderdiler. Hemen hemen herkes oğulları Can’ın, Ercan Canmutlu’nun tıpa tıp kopyası olduğu fikrinde.

Kız kardeşler el ele

Yasemin Kamhi ile kız kardeşi Ayşegül Germir, geçtiğimiz hafta Bodrum’da buluştu. Yasemin Hanım zaten bütün yaz aylarını Yalıkavak’taki evinde geçiriyor. İstanbul, Nişantaşı’ndaki Maximillian’da işbaşı yapan Ayşegül Hanım ise bir haftalık tatilini fırsat bilip gitti onun yanına... Sevgilisi Arif Çalıkoğlu’nu İstanbul’da bırakan Germir ile Kamhi, Bodrum sahillerinde el ele dolaşarak kardeş dayanışmasının en güzel örneğini sergilediler.

İşte sevgilisi

Geçtiğimiz aylarda babası Ahmet Kozanoğlu’nun arabalarını çalmakla suçlanmıştı Uğur Kozanoğlu. Üvey annesi Neslihan Kozanoğlu tarafından yapılan bu suçlamalar karşısında Uğur Bey hiç yorum yapmadı. Evlilik planları yapan ve babasından düğün için maddi destek isteyen Kozanoğlu, sevgilisi Pınar Çenay’la BuzADA’da eğlendi geçtiğimiz gün. Bu arada Ahmet Kozanoğlu’nun oğlu Uğur’a evlilik için 500 milyon lira verdiğini de belirteyim.
Yazarın Tüm Yazıları