Kuvvetli duygular uyanacak

Aniden ortaya çıkan olaylar son derece etkileyici olsa bile sistemi iyileştirmek ve sorunları gidermek için bugün iyimser bir tavır içinde bulunmak mümkün olacak.

Aslında ortaya çıkan karışıklıklar, eskimiş veya tıkanıklık yaratan yöntemlerin yenilenmesi ve değiştirilmesi için fırsatları da beraberinde getiriyor. Öğleden sonra meydana gelen olaylar, radikal değişiklikler yapılması gereken durumlarla ilgili kuvvetli duyguların ve isteklerin uyanmasına neden olacak. Bugün endişe uyandıran olaylar açığa çıksa bile iyimser ve tedbirli davranılacak.

MEKTUPLAR

RUMUZ: UYUMLU

Doğum haritalarınız, sevdiğinizle aranızda aşk olduğunu işaret ediyor. Onun yükselen burcu Başak. Sizin ise Aslan. Doğum haritalarınızda onun Venüs’ü ile sizin Mars’ınız kavuşum yapıyor ve muhtemelen siz birbirinizi gördüğünüz anda çok etkilenmiş olmalısınız. Nişanlanmak için mart ayından sonraki bir zamanı seçmenizi öneriyorum. Acele ediyorsanız nisan sonu olabilir, fakat mayıs daha uygun bir zaman. Korkularınız çok doğal. Fakat hayal gücünüzü olumlu yönde kullanın ve endişelerden sıyrılıp isteklerinize odaklanın. Üstelik doğum haritanızda isteklerinizi gerçekleştirme potansiyeliniz olduğu görünüyor.

RUMUZ: MUM ÇİÇEĞİ

İsteklerinizi ortaya koymanız çok zor. Fakat siz de kendinizi çok daha farklı bir biçimde ifade edebilirsiniz. Çevrenizin ve özellikle annenizin sizi zorlamaları elbette sizi etkiliyor, fakat söyleyemediklerinizi yazmayı deneyebilirsiniz. Üstelik doğum haritanızda yazarak çok başarılı olabileceğiniz görünüyor. Şimdilik fikirlerinizi, söylemek istediklerinizi ve aklınızdan geçenleri bir defter edinerek yazmaya başlayın. Daha sonra kısa öyküler yazabilirsiniz ve hatta senaryo yazmayı denemelisiniz. Çok başarılı olabilirsiniz. Böylece şu sıralarda şikayet ettiğiniz ve yazılmasını istemediğiniz sorununuz tamamen bitebilir. Bu arada bir doktora görünmenizi tavsiye ediyorum. Özellikle bu tip durumlarda yardım almaktan çekinmemek gerekir.

RUMUZ: ADAPAZARI

Sevdiğinizin yükselen burcu Aslan. Sizin ise Kova. Birbirinize uygun davranışlarda bulunan bir çiftsiniz. Aranızdaki iletişim bu nedenle çok kuvvetli. Ancak birbirinizi çok fazla zorluyor olabilirsiniz. Özellikle onun baskı yapmasından rahatsızlık duyduğunuzu belirtmişsiniz, ancak sizin de onun üzerinde baskı yapıyor olmanız gerekiyor. Çünkü siz yönetmek istiyorsunuz. Üstelik bunu çok belli ederek yapıyor olmalısınız. Onu değiştirmeye ve istediğiniz gibi davranmaya zorlamak yerine biraz daha yumuşak ve sevgiyle davranarak yapmalısınız. Onu överek ve başarılı olabileceğini işaret ederek davranın. Özellikle yeteneklerini gördüğünüzü belli edin ve tartışma ortamları yaratmayın. Yani onu eleştirmeyin. O zaman ilişkiniz sizin istediğiniz yönde gelişebilir. Aslında düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışmazsanız, çok uyumlu bir ilişkiniz olacak.
Yazarın Tüm Yazıları