Küskünlük bitti

İlgi Gövsa ile Sevda Demircan... İki eski dost ve iki eski meslektaşlar...

İşte bu ikili, geçtiğimiz yıl küsmüşlerdi. Her iki cephede de ‘bir daha barışmam’ havası hakimdi. Geçtiğimiz hafta Kuruçeşme’deki balıkçı Fishmekan’da İlgi Gövsa’nın doğum günü partisi vardı. Nedim Binler, İpek Tanrıyar gibi isimlerle birlikte Sevda Demircan da geldi doğum gününe. Buzlar erimişti. Eskisi gibi, dost olmuşlardı. Öğrendiğim kadarıyla ikiliyi, Fishmekan’ın sahibi Hakan Özkaykı barıştırmış.

Mesleği gereği

Etiler Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna’nın eşi Şehnaz Tuna, eşi işleri gereği mekanda kalınca kadın arkadaşıyla evinin yolunu erken tuttu. Eşi olmadan görüntülenince yanlış anlaşılmaya neden olmamak için gazetecilere sitem eden Şehnaz Tuna, ‘Aslında tepkim gazetecilere değildi. Ben psikoloğum. İşim gereği, medyada böyle yer almak istemiyorum. Hastalarımı düşünmem lazım. O yüzden gazeteci arkadaşlara sitem ettim’ diyor.

Nerelerdeydiniz

Kayakçı Tahsin Hoca’nın kızı Eda Modoğlu, iki yıl öncesine kadar her gün karşımıza çıkardı. Seren Serengil’le birlikte geçirdiği Bodrum’daki yaz tatili esnasında basına yansıyan fotoğrafları yüzünden, Serengil’in annesi Nevin Teoman tarafından veto bile yemişti. Serengil’le arkadaşlığını bitiren Eda Modoğlu filmci Pamir Demirtaş’la iki yıl süren bir aşk yaşadı. Bu aşkın bitmesiyle de elini eteğini çekti gecelerden. Geçtiğimiz gece yeniden ortaya çıkan Modoğlu, Beyoğlu’ndaki Nu Pera ve Wan-na’da eğlendi.

Bir yılda üç ödül

Safiye Soyman yıllarını Türk Sanat Müziği’ne adamış bir isim. Soyman, üç ay önce Ankara’da Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği tarafından En İyi Türk Sanat Müziği sanatçısı ödülüne layık görüldü. Soyman, geçtiğimiz ay da İhlas Holding tarafından düzenlenen yarışmada Yılın Annesi seçilmişti. Genç şarkıcı, geçtiğimiz hafta da Mydonose Showland’de yapılan Kral TV Müzik Ödülleri töreninde Yılın En İyi Türk Sanat Müziği sanatçısı ödülünü aldı. Soyman’ın, bu ödüllerin verdiği moralle, küstüğü sevgilisi Faik Bey’le de barıştığını da benden duyun.

Hálá güzel

Funda Güngör, bir dönemin en aranılan mankeniydi. Yıldırım Mayruk gibi bir haute couture ustasının olmazsa olmaz mankeniydi. Podyumlara veda etti ama hálá eski formunu korumasını biliyor. Geçtiğimiz hafta ortak bir arkadaşımızın davetinde konuşma fırsatım oldu. Eskisi gibi cana yakın, sevecen ve mütevazı kişiliğini koruduğunu gördüm. Kalbinin boş olduğunu belirtti. Güngör, geçtiğimiz gece Wanna’daydı. Beyaz renkli pantolon bluzu ve fit görüntüsü mekandaki çapkınların bakışlarını topladı.

Sen oyna İpek

İtalya’ya yerleşme kararı alan İpek Tanrıyar, Fishmekan’da arkadaşı İlgi Gövsa’nın doğum günü partisine katıldı. Alt katta, çalgıcılar çaldı o göbek atıp gerdanlar kırdı. Geceye dansöz katılmamıştı ama konuklar İpek’in dansözleri aratmadığını söyledi.

12 bin dolara üç eser aldı

İsmet Doğan geçen hafta Toprak Sanat Galerisi’nde ‘Ex-Ekstradan’ isimli bir sergi açtı. Doğan’ın 2001-2004 yılları arasında yaptığı çalışmalarının hepsi beğeniyle izlendi. Görenler satın almak için başvurdular. Cem Yılmaz da sanatçının üç eserine 12 bin dolar vererek satın almış. 12 Haziran’a kadar açık kalacak olan sergiyi mutlaka gezin derim.

İstanbul’a geldi

Volkan Büyükhanlı, geçtiğimiz gece yediği içtiği ayrı gitmeyen arkadaşı Kenan Doğulu’nun doğum günü partisine katılmak için Bodrum’dan İstanbul’a geldi. Sahibi olduğu Fuga Tatil Köyü’ndeki işleri iki günlüğüne askıya alıp sevgilisi Berrak Tüzünataç ile Halas Yatı’ndaki partiye katıldı. Sevgililere Bodrum Türkbükü’nde önümüzdeki günlerde açacağı Peopla beach-Restoran’la yaza damgasını vurmaya hazırlanan Ali Sayar da eşlik etti.

Monopoly finali

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından Monopoly’nin bir aydır devam eden Monopoly Türkiye Şampiyonası elemelerinin finali geçtimiz hafta The Marmara Otel’inde yapıldı. Hasbro İntertoy tarafından düzenlenen turnuvanın finalini sunan Şebnem Dönmez, çekişmeli geçen finalde Monopoly finalist adayları ile heyecan dolu dakikalar yaşadı. Türkiye Şampiyonu olan Ömer Sümer, Tokyo’da 15 bin dolar ödüllü ödüllü Dünya Finali’nde ilk kez ülkemizi temsil edecek.

Osmanlı eserlerini topluyor

Geçtiğimiz aylarda birkaç arkadaşıyla Alif Art’ı kuran ve ünlü antikacı babası Lui Salabi’nin mesleğini devam ettiren Elizabeth Salabi, Paris, Londra ve İtalya’da tüm müzayedelere katılarak Osmanlı’ya ait ne varsa satın alıp onları yeniden Türkiye’ye kazandırıyor. Yaşamını Paris ve İstanbul’da sürdüren Salabi, geçtiğimiz gün Paris’in ünlü Trecadero meydanındaki Le Malkoft Cafe’de kahvaltı yaparken arkadaşımız Ali Kızgınyürek’in objektifine yansıdı.

Best of Teoman

‘Best of Teoman’ geçtiğimiz gün piyasaya çıktı. Türkiye’nin en başarılı erkek pop-rock şarkıcısı Teoman’ın geçmiş yıllarda radyo, televizyon ve satış listelerinde bir numaraya çıkan albümlerinden alınan birbirinden güzel 14 şarkısından oluşan albüm, gerçekten arşivinizde bulunmalı... ‘Paramparça’ ile açılan ‘Best of Teoman’da, ‘Onyedi’ albümünden muhteşem Şebnem Ferah düeti ‘İki yabancı’ ve rock yorumuyla büyük beğeni toplayan ‘Uykusuz Her Gece’ şarkıları öne çıkıyor.

Yüzde elli indirim

Onur Air’le 26-27 Haziran’da Bodrum’a uçanları büyük sürprizler bekliyor. Bunlar arasında en lüks otellerde yüzde 50 indirimli konaklama, Bodrum-Ortakent’teki A Plus’ta yemek, Göltürkbükü’ndeki People’da akşam yemeği ve Club 13’de Serdar Ortaç’la eğlence dolu saatler de var. Unutamayacağınız bir haftasonu geçirmek için fırsatı kaçırmayın.

Galericiye aşığım

Rafet El Roman’dan olaylı şekilde boşanan Tuğba Altıntop, geçtiğimiz gün İstanbul Moda Günleri kapsamında düzenlenen bir defileye katıldı. Defilede gelinlik sunan manken, çok mutlu olduğunu söyledi. Altıntop, ‘Serkan adlı bir oto galericiye aşığım. Sonunda doğru ilişkiyi buldum. Üç aydır beraberiz’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları