Küba öncesi Boğaz turu

Bayram tatilini Küba’da Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun’la geçiren Önder Fırat, tatile çıkmadan iki gün önce İstanbul Boğazı’nda düzenlenen bir etkinlikteydi.

Fırat, İskender Atakan’ın Chivas Regal’in sponsorluğunda düzenlediği davete katıldı. Davetliler, Bebek’ten hareket eden teknelerle Karadeniz’e açıldı, Poyrazköy açıklarında demirleyen teknelerde balıkçıların tuttuğu balıkları yedi.

Türk modası Almanya’da

Dilek Hanif, ocak ayında Paris Haute Couture Haftası’nda sergi formatında tanıttığı 2010-11 Sonbahar/Kış koleksiyonunu bu kez Almanya’nın Köln şehrinde sergiliyor. Sergi, 30 Ocak’a kadar Museum für Angewandte’da (Uygulamalı Sanatlar Müzesi) gezilebilecek.

Aman dikkat!

Nomads restoranın Türkiye’deki ilk şubesi Ortaköy’de açıldı. Figen Doğusoy da açılışa katılanlar arasındaydı. Poz verirken elbisesinin düğmesi açılan Doğusoy, ani bir hareketle elbiseyi tutarak paparazzileri hayal kırıklığına uğrattı.

The Yardbirds geliyor

Eric Clapton, Jeff Beck ve Jimmy Page’in de kariyerlerine başladıkları İngiliz rock grubu The Yardbirds, İstanbul’a geliyor. Grup, 26-27 Kasım günlerinde Ortaköy’deki JC’S’de sahneye çıkacak.
Yazarın Tüm Yazıları