Kotil’den çocuklar için

Aylin Kotil’in sahibi olduğu Ataköy Eğitim Merkezi, çocuklar için ‘Boogie Woogie’ doğum günü partilerine ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

Kotil, “Doğum günü partilerinin en önemli özelliği, çocukların hareket kabiliyeti, yaratıcılık ve kendini ifade etme alanlarında gelişim göstermelerini sağlaması. Boogie Woogie doğum günü partileri bir drama-spor dersi gibi düzenleniyor. Her çocuğa parti boyunca birer rol verilerek, partinin çok daha anlamlı ve eğlenceli geçmesi sağlanıyor. Özel olarak tasarlanmış eğitici oyun programı, çocukların hareket kabiliyetleri ile motor becerilerini geliştirmesini ve kendini ifade etme özgürlüğünün tadına varmasını sağlıyor” diyor.

AKUT’a yardım gecesi

Çiğdem Simavi, Feyyaz Berker, Suzan Sabancı Dinçer ve Ahmet Kocabıyık, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) için bir araya geldi. “Daha güçlü bir AKUT ile daha çok insana yardım eli uzatılacağına ve geleceğimizi birlikte kurtaracağımıza inanıyoruz. Çünkü kurtarılan her hayat geleceğimizdir. Bu çabada, ülkemizin önde gelen sevgili dostlarımızın desteğine ihtiyacımız var” diyen dört ünlü isim, AKUT için 26 Mart gecesi bir davet düzenleyecek. Conrad Otel’deki bu yemekli davetin biletleri, bin liradan satışa sunuldu. “10’ar kişilik masa satın alıp dostlarınızla bu yardımı paylaşabilirsiniz” diye konuşan Kocabıyık, Simavi, Berker ve Dinçer, dostlarını AKUT’a yardıma bekliyorlar.

Haberin Devamı

Stüdyoda kutlama

MTV Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya ve Ziya Güvenkaya çiftinin minik kızları Almilasu’nun 1. yaş günü, eğlenceli bir partiyle MTV Türkiye stüdyolarında kutlandı. Ünlü konukların çocuklarıyla katıldığı partide, çocuklar Nickelodeon TV’nin maskotları Angelica ve Chuckiei ile eğlenceli vakit geçirdi. Konuklar arasında Ethel Baler ve Yeşim Toprak gibi tanınmış simalar ve çocukları da vardı...

L’express’den Ece’ye övgü

Dünyaca ünlü Dice Kayek markasının yaratıcılarından Ece Ege, Fransa’da yayınlanan L’Express dergisinin son sayısına konuk oldu. Derginin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırladığı yazıda, Fransa’da yaşayan, farklı kültürlerden olmalarına rağmen yaptıkları işler sayesinde Fransız kültürünü zenginleştiren 10 kadına yer verildi. Yazar Catherine Preljocaj, mimar India Mahdavi, sanatçı Nadia, oyuncu Hafsia Herzi ve gazeteci Christine Kelly’nin de bulunduğu yazıda dizaynır olarak yer alan Ece Ege’ye bir tam sayfa ayrıldı.

Haberin Devamı

Anne-kız sergi gezdi

Volga Kurbanzade Çağlayangil, önceki gün annesi Deniz Kurbanzade ile birlikte Mehmet Günyeli’nin “Dervişler” adlı fotoğraf sergisini gezdi. C.A.M. Galeri Nişantaşı’nda sergilenen fotoğraflarda Günyeli’nin dönen derviş imgesinin dışında farklı bir geometriyi öne çıkardığına dikkat çeken anne-kız, sergiyi uzun süre büyük özenle inceledi.

Burnaz’ın fikriymiş

Bodrum-Gümüşlük’te bulunan Gardens of Babylon Boutique Hotel & Residences projesinin eğlence konseptini üstlenen Emre Ergani, KA Mimarlık’ın sahibi Abdullah Burnaz’dan kendisine yardımcı olmasını istemiş. Burnaz da gelişi güzel dekore edilmiş Ege Adaları Restaurant fikrini hayata geçirmiş. Gümüşlük’e bu tarzda bir mekânın uyumlu olacağını düşünen Abdullah Burnaz ve Emre Ergani, Mykonos’daki Nammos Restaurant’da gördüklerini de bu restoranda uygulamışlar.

Yazarın Tüm Yazıları