Komşu kızıyla evleniyor

Uludağ Gazozları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Kızıl ile Yunanlı sevgilisi Alika’nın ilişkisi hızla evliliğe gidiyor.

Haberin Devamı

İki yıldır birlikte olan sevgililer geçtiğimiz gece de Bebek’teki Mel’s adlı restoranda baş başa yemekteydi. Birkaç ay önce Alika’yı ağabeyi Levent Kızıl ve yengesi Sema Hanım’la tanıştırarak ilişkinin ciddiyetini de ortaya koyan Ömer Bey, evlilik için yaz aylarını bekliyormuş konuşulanlara göre. Düğün konusunda tüm detayları düşünen çiftin kararsız kaldıkları tek nokta, törenin Atina’da mı yoksa İstanbul’da mı olacağıymış...

Yıllar sonra buluşacaklar

FMV Işık Okulları’ndan mezun olmuş ya da eğitimlerinin bir bölümünde Işık Okulları’nın çatısı altında bulunmuş ünlü ressamlar ‘Yolu Işık’tan Geçenler’ adlı sergide bir araya geliyor. FMV Işık Lisesi Sanat Galerisi’nde 24 Mart’ta başlayacak ve 9 Nisan’a kadar açık kalacak sergide Bilge Alkor, Yakut Ayverdi, Nilgün Karabuda Boyacıgil, Prof. Dinçer Erimez, Ayşegül İzer, Nazan Kuşçu, Mehmet Muzaffer Nasır, Mina Sanver, Esat Tekand, Prof. Süleyman Saim Tekcan ve Metin Ünsal’ın eserleri yer alacak.

Partiye devam

A+Plus’ta perşembe geceleri düzenlenen marjinal partiler son sürat devam ediyor. Iraz Gökçeören ile Mert Polat’ın organize ettiği bu partilere gençlerin ilgisi yoğun... Geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve Koray Can ile Fatih Şeker’in DJ’lik yaptığı gecede, aralarında Tan Sağtürk’ün de bulunduğu yaklaşık 300 kişi, bu kez Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’ın şarkılarıyla coştu.

Tasarımları tam not aldı

Nurdan-Gökhan Yüzbaşıoğlu çifti, bir süredir Miami’de... Ocean Drive’daki bir otelin işletmesini alıp, aynı otelin altında 600 kişilik gece kulübü açan Gökhan Bey, Spy Lounge adlı bu mekanla ilgili iddialı konuşuyor. Antalya Su Otel’in müdürü Aydın Samanlı ile İstanbul gece hayatının başarılı işletmecilerinden Tolga Sezgin’i yanına alan Yüzbaşıoğlu’nun planları arasında İlker İnanoğlu ve sevgilisi Güzide Duran’ı da ekibe dahil etmek var. Kulübün Miami’deki Loft ve Ocean Drive adlı iki magazin dergisinde yer alan ilanlarının tasarımına imza atan ve bu çalışması Miami’deki görsel yönetmen ve reklam ajansı sahipleri tarafından çok beğenilen Nurdan Hanım ise, bu ilgiden dolayı çok memnun şu sıralar...

Batik güzeli

Batik Örme, ilkbahar-yaz sezonu için hazırladığı yeni koleksiyonunun katalog çekimlerini tamamladı. Fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül’ün gerçekleştirdiği çekimlerde, objektif karşısındaki isim Tülin Şahin’di. Kadınsı çizgilerin hakim olduğu ‘Romantik’, giyimde rahatlığı ve özgürlüğü seçenler için tasarlanan ‘Hippie’ ile özellikle çalışan kadınların tercih ettiği ve klasik çizgilerin öne çıktığı ‘City Chic’ konseptleriyle Batik, bu sezon trikonun yanı sıra konfeksiyon ürünleriyle de tüketiciye hizmet verecek.

Sahnede Ajda Pekkan var

Sezon boyunca sahnesinde önemli isimleri ağırlayan buzhol’un 26 Mart’taki konuğu Ajda Pekkan... Shop&Miles&Club’ın katkılarıyla gerçekleşecek gecede, Pekkan unutulmayan şarkılarının yer aldığı özel bir repertuvarla müzikseverlerin karşısında olacak. Hayranlarının iple çektiği konser gecesinde sahneye 23:00’te çıkacak olan sanatçıyı izlemek isteyenler buzhol’ün (212) 245 83 94- 95 numaralı telefonlarından rezervasyon yaptırabiliyor.

Baharı erken getirdi

İlgi Gövsa ve İpek Tanrıyar, haftanın hemen her günü Şamdan’da boy gösteriyor. Geçen akşam yine adresleri aynıydı ve ikiliye sıkı müdavimi haline geldikleri bu mekanın çıkışında rastladım. İlk dikkatimi çeken İpek Tanrıyar’ın kıyafeti oldu. Bahar modasını yansıtan capri pantolonu, file çorapları ve babet ayakkabılarıyla boy gösteren, soranlara da ‘Ben üşümüyorum ki’ diyen Tanrıyar, baharı çoktan getirmiş görünüşe göre...

Bodrum aşıkları

Talha-Yonca Ebuzziya çifti, geçtiğimiz günlerde Eser Tümen’in 60’ıncı yaşını kutlamak için Mel’s Restaurant’ta verdiği davete katıldı. Yaz aylarının neredeyse tamamını Bodrum’daki muhteşem evlerinde geçiren çift, o akşam kimi gördülerse yaz ve Bodrum özlemlerinden söz etti. Bu arada dostlarıyla bir arada olmanın tadını çıkaran Talha Bey, geceyarısında sahneye çıkan oryantal Eylül’le karşılıklı dans etmeye başlayınca tüm konuklardan alkış aldı.

Eğlence tutkunları onu istiyor

İstanbul gece hayatının son zamanlardaki en popüler mekanlarından olan Meridian Ice’ta Ferdi Özbeğen ile nostalji geceleri büyük ilgi görüyor. Tek gala olarak düşünülen ama yoğun ilgi dolayısıyla dört galaya çıkarılan gecelere rezervasyon yaptırmak için cemiyet hayatının ünlü isimleri birbirleriyle yarışıyor. İşletmeci Ergun Yıldız 8 Nisan gecesinin rezervasyonları şimdiden dolduğu için, Özbeğen’i ikna ederek kendisinden 15 Nisan’da da program yapma sözü almış.

Her şey için teşekkürler

Armatör Kahraman Sadıkoğlu, üç ay önce iş görüşmeleri için gittiği Irak’ta kaçırılmıştı. Uzun süre rehin tutulduktan sonra 500 bin dolar fidye karşılığında serbest bırakılan Sadıkoğlu’nun özgürlüğünde Şeyhmuz Tatlıcı’nın büyük payı vardı. Kendisini kiralanan özel jetle Irak’tan Türkiye’ye getiren de oydu. Kahraman-Jülide Sadıkoğlu çifti de kötü günlerinde kendilerinden desteklerini esirgemeyen dostları için geçtiğimiz akşam bir teşekkür yemeği verdi. Mel’s Restaurant’ta Bengü-Şeyhmuz Tatlıcı çiftiyle akşam yemeği yiyen ikili çok mutlu görünüyordu. Bu arada Bengü Tatlıcı’nın yeşil yakut taşlardan oluşan küpe, kolye ve yüzük takımı mekandaki herkesin gözünü kamaştırdı.

İstanbul’dan kaçış

Hem zamanını yolda harcamamak hem de İstanbul’un karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için Village Park Country Resort adlı butik otel cazip bir alternatif olabilir... 15 junior suit, 5 suit odadan oluşan 20 odalı otel, özel havuzu ve bahçesi, jakuzisi, odalarda şömine keyfi, Türkiye’nin ilk ve tek patentli köpek çiftliği American Kennels K-9 Academy ve sosyal binaları ile kusursuz hizmeti yakalama amacında...

Başarısını kutluyor

Sezen Aksu ile sevgilisi Önder Fırat, geçtiğimiz gece Arnavutköy’deki Fishmekan adlı balıkçıdaydı. Hakan Özkaykı, Çetin Kırışgil ve Hadi Yöney’in ortaklığındaki mekanda rakı-balık keyfi yapan sevgililerin keyfi de son derece yerinde görünüyordu. Bir gece önce Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda verdiği konserle bin 800 kişiyi coşturan Aksu, o gece hem yorgunluk attı hem de kusursuz bir konseri daha ardında bırakmış olmasını kutladı.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları