Kök hücre uygulamanı kendin yap!

Estetik sektörü sınır tanımıyor.

Haberin Devamı

Hazırlıklı olun, yakında operasyonlarımızı evde yapabiliriz! Çünkü evde kullanıma uygun profesyonel etkide ürünler piyasaya sürülmeye başlandı bile...

Dünya ile eş zamanlı olarak ülkemizde de gelişen birtakım trendler, bazı profesyonel ürünleri evde uygulamaya olanak tanıyor. ıleri teknoloji ile üretilen büyüme faktörleri, kök hücre ekstreleri ve biyomimetik peptidler, bildiğimiz dermokozmetiklerden çok farklı çalışıyor.
Diğer aktif maddeler genel olarak cilt altında eksilen bazı yapı taşlarının azalmasını engellemeye ya da onları yerine koymaya çalışırken, bu ürünler bambaşka bir metotla cilde etki ediyor. Cilt altında yeniden yapılanmayı sağlayan yeni formüller, diğer ürünlerdeki destek ve koruma özelliklerini içermesinin yanı sıra cilt altında yeni hücrelerin ve yapı taşlarının oluşmasını da sağlıyor.
Üstelik bu ürünlerin etki alanı sadece anti-aging’le sınırlı değil. Birçok kişinin çaresiz kaldığı göz altı morlukları, saç dökülmesi ve cilt çatlaklarında da etkin sonuçlar elde ediliyor.

Haberin Devamı

İĞNELER CİLT ALTINA ULAŞIYOR

Üzerinde mikro düzeyde 192 iğne bulunan küçük silindirik bir alet olan ‘dermarol’ler, kişisel uygulama kolaylığı ve etkinliği sayesinde dermokozmetik sektörde büyük rağbet göreceğe benziyor. Özel olarak hazırlanmış bu mikro iğneler deri üzerinde mikro kanallar açarak cilde uygulanan preparatların cilt altına 200 kattan fazla geçmesini sağlıyor. Uygulamanın ardından 10 dakika içinde kapanan bu mikro kanallar aynı zamanda cilt altında bir iyileşme mekanizması oluşturarak vücudun kendi yapıtaşlarının yeniden oluşumunu hızlandırıyor.

Kış aylarında ellere ekstra bakım şart

Cildimiz hem bedenimizin en büyük organı hem de dış dünyanın güneş ışınları, bakteriler ve diğer olumsuz etkilerine karşı en büyük koruyucumuz... Cildimiz ölü deri hücreleri, ter ve yağ ile kendine bir koruyucu film tabakası oluşturuyor. Ancak ellerimizi her yıkadığımızda bu doğal filmi yeniden oluşturması gerekiyor. Özellikle elin üst yüzeyinin ince deri tabakası strese girdiğinden yoğun olarak bakıma gereksinim duyuyor.
Bu yüzden güzellik uzmanları el cildinin en azından haftada bir kez el maskesiyle onarılması gerektiğini savunuyor.

Haberin Devamı

Yaşamın ötesinde bir parfüm

“Eau Mega”, akademi yıllarında tanışıp bir daha ayrılmayan, sonrasında isimlerinin ilk harflerinden oluşturdukları markalarıyla dünyada kabul gören Hollandalı modacıların üçüncü parfümü... Koku, adını Yunan alfabesinin Omega’sından alıyor. Sıra dışı tazeliğiyle yeşil çiçeksi bir kokusu var. Parfümün yaratıcıları ise daha önce “Flowerbomb”da yine bu ikiliyle çalışmış olan Oliver Polge ve Carlos Benaim. Kokunun notalarına gelince; armut, limon, menekşe, fesleğen ve yaseminden oluşuyor. Bence mutlaka koklanmalı...

Kelebek gibi renkli olmayın!

Yüzünüzde kullandığınız her fazladan renk, güzellik günahlarından biri kabul ediliyor! Bu yüzden makyaj yaparken tipinize en uygun renkleri seçmenizde fayda var. Örneğin, koyu bir makyaj yüzünüzde fazlasıyla sanatsal bir görünüm yaratacaktır. Çünkü boyun ve dekolte bölgesi koyu renkler yüzünden çok açık kalacak ve dikkatleri o yöne çekecektir. Kullandığınız allığın da yanaklarınızı fazlasıyla al al yapmamasına dikkat edin. Aşırı kırmızı dudaklar, mavi farla bir araya geldiğinde artık söylenecek söz yok demektir! Ve lütfen, kaşlarınızın tamamını alıp yeniden kaş çizgisi çekmeyin. Çünkü gerçekten çok demode bir görünüm...

Haberin Devamı

Geçen haftanın kazananları

Zeynep Can
Elif Sayın
Yıldız Gönüllü
Nursel Polat
Nilüfer Mencik
Nil Alver
Süheyla ılgün Biltekin
Oktay Kılıç
Şükran Yılmaz
Naciye Lioga

Natalia Vodianova: cK’in vazgeçilmez ismi

Rusya’nın dünyaya sunduğu en güzel modellerden biri olan Natalia Vodianova, Nischni Nowgorod’lu fakir bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Anne-babası o henüz çok küçükken boşandı. Annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte zorlu bir yaşama başlayan Natalia, annesinin çocukları için yaptığı fedakarlıkları asla unutmadı. Kendisi de iyi bir anne olmak için elinden geleni yapan model şu an eşi ve üç çocuğuyla birlikte mutlu bir yaşam sürüyor.
Hayatının dönüm noktasına gelince... Vodianova’nın yaşamını değiştiren kent, 17 yaşında gittiği Paris oldu. Orada modelliğe başladı. ışte onun ağzından kariyer öyküsü: “Modellik kariyerim ilk iki yıl durgundu. Ajansım, ortalamaya göre beni biraz kısa buluyor ve yeterince zayıf olmadığımı düşünüyordu. Ama 19 yaşında ilk oğlum Lucas’ın doğumuyla birlikte kilo verdim. Sanırım hamileliğin bedenime uyguladığı baskıyla tasarımcıların istediği vücut ölçülerine kavuştum.”

‘ARTIK GELECEK KAYGIM YOK’
Sokakta keşfedilmesiyle birlikte değişen hayatı, kendisinden 14 yaş büyük zengin işadamı Justin Portman’la yaptığı evlilikle bir masala dönüştü. Moda şovlarının ilk modeli olarak podyumlarda yürümeye başlaması ile birlikte kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı.

Haberin Devamı

Düğün saçı gibi

Zerrin Özer kısa bir süre önce fazla kilolarından arınmış bir halde yeniden aramıza döndü. Zayıflayınca giyim tarzını da baştan aşağı değiştirdi. Daha dar ve hatlarını ortaya çıkaran kıyafetler tercih etmesi çok doğal. Muhtemelen gardırobundaki tüm eskilerinden de kurtulmuştur. Özer, giyim tarzıyla birlikte saç ve makyaj tarzını da kökünden değiştirdi. Düz saç modeli ve sade makyajıyla görmeye alıştığımız Özer gitmiş yerine bambaşka biri gelmiş. Bu fotoğrafa rastlayınca arkadaşının düğünü için sıradan bir kuaförde fön çektirmiş bir kadın canlandı gözümde. Ben eski Zerrin Özer imajını geri istiyorum.

Hafızada yer eden seksi koku

Euphoria parfümünü farklı bir şekilde uygulaya-bileceğiniz yepyeni ve heyecan verici bir ürün piyasaya sürüldü: Euphoria Jel... Bu parfüm, duyularınıza hitap eden, hassas bölgelerinizde de rahatlıkla uygulayabileceğiniz saf parfüm etkisinde...
ışte size bir de sürpriz: “Euphoria gizeminin yeni yorumu için kendi sloganınızı kendiniz seçin!”e katılın, 22 Kasım’a kadar www.tekinacar.com.tr adresine sloganınızla adınızı, soyadınızı ve adresinizi gönderin, en iyi 10 slogandan biri seçilin ve cK Euphoria EDT kazanın.

Yazarın Tüm Yazıları