Kızından onay bekliyor

Yataş’ın sahibi Nuri Öztaşkın, adını İpek Tuzcuoğlu ile yaşadığı aşkla duyurmuştu.

İlişkilerini noktaladıktan sonra Tuzcuoğlu yeni bir aşka yelken açtı, Öztaşkın ise ortalarda görünmemeyi tercih etti. Geçtiğimiz ay Nuri Bey’e yeni flörtü Dicle İpek’le Çeşme’de rastladım. Alaçatı’da açılan El Beso adlı restoranda karşılaştığım Öztaşkın, bir yıldır birlikte olduğu Dicle Hanım’la artık nikâh masasına oturmak istediğini ancak evlenme teklif etmek için ilk evliliğinden olan kızının onay vermesini beklediğini söyledi. Düğünü ağustos ayının son günlerinde Çeşme’de yapmayı düşünen Öztaşkın, “Kızımın fikirleri benim için çok önemli, hayatımı birleştireceğim kadına kızımın da evet demesi gerekiyor” dedi.

Yeşil BlackBerry

Geçtiğimiz gece Yeni Türkü’nün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserde Leyla Alaton’a rastladım. Konsere eşi Mehmet Bey’le birlikte gelen Leyla Hanım, gece boyunca yeşil BlackBerry’sini elinden düşürmedi. Belli ki acil bir telefon bekliyordu...

Caza devam

Sakıp Sabancı Müzesi’nde geçtiğimiz hafta Kerem Görsev Quartet ile başlayan “Kahvaltıda Caz” konserleri, İlhan Erşahin İstanbul Sessions ile devam etti. Erşahin, basta Alp Ersönmez, perküsyonda İzzet Kızıl ve davulda Turgut Alp Bekoğlu ile yaklaşık üç saat süren bir performans sergiledi. Etkinlik, 2 Ağustos’ta Önder Focan Quartet ile devam edecek.

Solto açıldı

Solto Alaçatı Hotel, yaz sezonuyla birlikte tatilcilerin akınına uğrayan Çeşme-Alaçatı’da geçtiğimiz ay hizmet vermeye başladı. Alaçatı’nın meşhur taş evleri, beş yıldızlı otel standartlarında dekore edilerek yeni bir kimlik kazandı. Solto Otel Genel Müdürü Elif Başkurt, otellerini şöyle anlattı: “Otelimiz kişiye özel hizmet anlayışıyla farklı zevklere hitap edecek şekilde tasarlandı. Mimarisiyle fark yaratan Solto, İstanbul’un ünlü mimarlarından Sadık Aktar tarafından her ayrıntı en ince detayına kadar düşünülerek oluşturuldu. Ayrıca iç dekorasyon ve tasarımlar, Esra Görücüoğlu ve Dilek Er imzası taşıyor.”

İkinci kez geliyor

Dünyanın en başarılı DJ’lerinden ve dans müziğinin en büyük ekollerinden olan, “Jealousy”, “Rejection”, “C’est La Vie”, “I Want You” gibi pek çok hitin de yaratıcısı Fransız prodüktör ve DJ Martin Solveig, ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Solveig, 1 Ağustos’ta Çeşme Aya Yorgi Koyu’nun en gözde mekânlarından Shayna Beach Club’daki partide performans sergileyecek. Çıkardığı her albümü dans müzik listelerinin en üst sıralarında yer alan Solveig’in müzik yapacağı bu partinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Yeni müdür geldi

Çırağan Palace Kempinski’ye yeni bir yiyecek içecek müdürü transferi yapıldı. Otelin yiyecekleri artık, Alman kökenli Alexander Lahmer’e emanet. Lahmer, Hong Kong’dan Singapur’a, Berlin’den St. Moritz’e dünyanın en iyi otellerinde kazandığı deneyimle Çırağan Palace Kempinski’nin yiyecek-içecek operasyonuna yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Tek başına sinemada

Bodrum’daki Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer’in eski eşi Sinem Bayer, geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Sinem Hanım, sarı elbisesi, kocaman beyaz çantası ve elindeki büyük boy patlamış mısırla tek başına sinemaya gelmişti. “Ice Age 3” adlı animasyonu izleyen Bayer’i görür görmez, moralinin hayli bozuk olduğu dikkatimi çekti...

Taklit ediyorlar

Rosa Cha markası, el işçiliği, özel patentli desenler, swarovski taş, zincir ve aksesuvarlar ile tasarlanmış mayo ve bikinileriyle dikkat çekiyor. Markanın tasarımcısı Amir Slama, ürünlerinin taklit edilmesinden şikayet ediyor: “Her ne kadar tasarımın, model kesiminin, aksesuvarların özgünlüğü markanın görsel başarısının sırrı olsa da ürünlerimiz taklit ediliyor. Ancak Rosa Cha’nın asıl sırrı, kumaş kalitesi ve dikiş farkı. Bunu sadece Rosa Cha’yı giyen kadın bilir. Türkiye’de üç senedir İstanbul Mayadrom AVM’de bulunan Rosa Cha markası, Brezilya’daki mağazalarının dışında dünyada sadece Portekiz, Miami ve NYC’ta var.”
Yazarın Tüm Yazıları