Kızımı gelinlikle görmek istiyorum

Levent Penso ile kızı Verda, Klass dergisine birlikte röportaj verdi.

Yılmaz Morgül’ün sorularını yanıtlayan Levent Bey, "Verda’yı gelinliği içinde, gelin arabası yapılmış 1950 model Jaguar’ında otururken görmek istiyorum" dedi. Anlaşılan o ki, Levent Bey kızını gelin etmek için sabırsızlanıyor artık.

Gülben hayranı

Gülben Ergen, yeni albümünün tanıtım konserini geçtiğimiz günlerde Maslak’taki TİM’de verdi. Ergen’i dinlemeye gelenler arasında Firuz-Deniz Kurbanzade çifti de vardı. Deniz Kurbanzade, bir röportajında kendisinin geçtiğimiz aylarda okurlara sunduğu "Geçmiş Suadiye’de Aşk" adlı kitabını okuduğunu söyleyen Ergen’in şarkılarını keyifle dinledi. Ve çıkışta da onun sanatçı kişiliğini çok beğendiğini dile getirdi.

DJ’ler Mini için buluşuyor

Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. tarafından Türkiye’de satışa sunulan yeni Mini Clubman, 20 Mart’ta Karaköy’deki Antrepo 5’te düzenlenecek özel bir partiyle tanıtılacak. Türkiye’nin en ünlü 7 DJ’i de yeni Mini Clubman için bu partide bir araya gelecek. Beegee, Funky C, Hüseyin Karadayı, Murat Uncuoğlu, Salih Saka, Suat Ateşdağlı ve U.F.U.K, Mini Clubman Lansman Partisi’nde konuklara eğlenceli dakikalar yaşatacaklar.

Ödüller sahiplerini buldu

Beyazıt Rotary Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Beyazıt Rotary Meslek Ödülleri", bir kez daha sahiplerini buldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, bu yıl bütün ödüller mesleğinde başarılı bulunan kadınlara verildi. Hilton Convention Center’da önceki akşam düzenlenen törende işkadını dalında GİYAD Başkanı Pınar Eczacıbaşı, basın dalında Leyla Umar, resim ve seramik sanatı dalında Prof.Dr. Jale Yılmabaşar, sinema dalında Vahide Gördüm, bilim dalında Prof.Dr. Engin Arık adına eşi Metin Arık, moda ve tasarım alanında ise Özlem Süer ödüle layık görüldü.

İlgi havalandı

Geçtiğimiz gece Bebek’teki Milagro Cafe&Bar’da verilen partiye katıldım. Her hafta birçok ünlü isme ev sahipliği yapan mekanın bu haftaki partisinin konukları arasında Çağla Şıkel ile sevgilisi Emre Altuğ da vardı. Aynı zamanda Milagro’nun sahibi Kaan Taşkın’ın doğum gününün kutlandığı gecede, Altuğ bir ara yoğun istek üzerine sahneye çıktı ve sevilen şarkılarından birkaçını seslendirdi. Gecenin sonunda ise kapı önünde eski manken İlgi Gövsa’yı gördüm. Sutopçu erkek arkadaşı kucağına almış, havalara zıplatıyordu İlgi’yi... Ya alkolün dozu kaçmıştı bana kalırsa ya da aşkın!

VIP parti

Hillside City Club-İstinye’de geçtiğimiz cumartesi akşamı çok özel bir parti vardı. Hillside Leisure’ın, Devrialem.biz ve A46 işbirliği, J&B desteği ile gerçekleştirdiği geceye moda, sanat ve cemiyet dünyasından birçok tanınmış sima katıldı. Partiye Can Hatipoğlu ile Barış Türker’in DJ performansları renk kattı. Hillside’ın muhteşem spasını gezme imkanı da bulan misafirlere zencefilli içecekler ikram edildi. Hillside’ın sürprizleri gecenin sonunda da bitmedi. Davetliler valeler tarafından getirilen araçlarına binerken, kendilerine Hillside kutuları içinde serinletici spa havluları ve soğuk sular sunuldu. Mekana taksi ile gelenler ise Doğuş Otomotiv’in son model Audi’leri ve özel şoförlerle evlerine bırakıldı.

Dansa doymadılar

Neslihan-Ahmet Kozanoğlu çifti, yıllardır Polonezköy yakınlarındaki Cumhuriyetköy’de bulunan çiftliklerinde yaşıyor, ama dost davetlerini kaçırmamak için sık sık şehre iniyor. Çifte geçtiğimiz günlerde de Ertekin Dinçay’ın Kalamış Yat Limanı’ndaki restoranında verdiği davette rastladım. Gece boyunca dans eden Kozanoğlu çifti, gecenin en çok eğlenen isimleri oldu.

Doğum günü ondan sorulur

Gül Ergi’nin geçtiğimiz hafta Hotel Les Ottomans’da verdiği zenneli, dansözlü çılgın doğum günü partisi hálá dillerde... Davetin konukları arasında bulunan Feryal Gülman da kendi doğum günü partisi için dansöz ve zennenin telefonlarını kaydetmiş... Görünüşe göre Ergi, bundan böyle doğum günü trendlerine yön veren isim olacak. Bu arada Gül Hanım, biri haftalık diğeri aylık olmak üzere iki dergide yazılarına devam ediyor.

Ece’nin sırtı yere gelmeyecek

Dünyaca ünlü Fransız DJ ve prodüktör David Vendetta, 21 yaşındaki DJ Ece Toprak’ın en büyük destekçisi haline geldi. Türkiye’de katıldığı organizasyonlarda Toprak’a kendisinden önce müzik yapma şansı veren Vendetta, "Gençlere önem veriyorum. Ece, hem DJ hem de müzik yaparken mikrofonla vokal yapıyor, yani dünyada pek çok DJ’in cesaret edemediği bir yolda ilerliyor. Eylül ayında ailesiyle Paris’e gelecek. Beraber bir çalışma yapacağız" dedi.

Komşu’ya teklif yağıyor

Nişantaşı’ndaki Komşu Kebap bir ilke imza atmış ve City’s Alışveriş Merkezi içinde fast food kebapçı açmıştı. İşler, patron Kemal Koç’un umduğundan bile iyi gitti. Her geçen gün mekanın müşteri sayısı artıyor. Evlere paket servis veren Komşu’ya yeni açılan alışveriş merkezlerinden de teklif yağıyormuş duyduğuma göre... City’s’deki Komşu’ya 0212 373 19 19 no’lu telefondan siparişlerinizi verebilirsiniz.

Palandöken’de yarış heyecanı

Garanti Bonus Card’ın sponsorluğunda, Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum-Palandöken’de düzenlenen Türkiye Kayak Şampiyonası, birbirinden tecrübeli kayakçıların kıyasıya mücadelelerine sahne oldu. Kayak sporunun gelişimi açısından büyük önem taşıyan ve her geçen yıl daha büyük bir katılıma ulaşan şampiyonada minikler, çocuklar, gençler ve büyükler olmak üzere dört ayrı kategoride yarışıldı.
Yazarın Tüm Yazıları