Kız kıza rakı-balık keyfi

Önceki gün öğle saatlerinde Bebek Balıkçısı’ndaydım.

Yan masamda da Hülya Avşar’ın evlilik planları yaptığı Sadettin Saran’ın eski kız arkadaşı Aslı Küseyiroğlu vardı. Aslı Hanım, mekana beş kız arkadaşıyla birlikte gelmiş, onlarla birlikte rakı-balık keyfi yapıyordu. Son derece neşeli olan grubun masasından kahkaha hiç eksilmedi.

Şef belliyardımcı kim

Coca Cola’nın yeni diyet içeceği "Zero"nun tanıtımı, önceki gün üç ayrı mekanda verilen partilerle yapıldı. Partilerin en renkli simaları ise bir gecelik garsonlar İzzet Çapa, Emre Ergani ve Ece Sükan’dı. Ergani, bir ara elinde Coca Cola Zero şişelerinin olduğu tepsiyle sokağa fırlayıp Louis Vuitton mağazasının önüne gitti. O "Ben bunları sosyeteye ikram edeceğim" derken, Ece Sükan ise simitçinin başındaydı. Ünlü manken, sokak simitçisine verdiği birkaç şişe cola karşılığında simit alıp yeniden parti mekanına döndü. Önlüğünün önüne "Şef, onlar yanımda çalışıyor" diye yazan Çapa’nın bu esprisi ise tüm davetlileri güldürdü.

Beymen Home’u eve taşıdı

Önceki gece Nişantaşı’nda Ender Mermerci’ye rastladım. Hemen arkasında Beymen Home mağazasının görevlisi, otoparktaki aracına doğru yürüyordu. Görevlinin elindeki paketleri görünce anladım ki yüklü miktarda alışveriş yapmış Ender Hanım... Görünüşe göre Beymen Home’un koordinatörü Gülden Büyükuçak, müthiş performansı sayesinde mağazanın cirosunu giderek yükseltiyor.

Çevre projeleri yarışıyor

Çevre Okulları, 15-18 yaş arası gençlerin çevre sorunları üzerine düşünmelerini, proje üretmelerini sağlamak amacıyla bu yıl Çevre Konvansiyonu düzenliyor. 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında planlanan ve Türkiye genelinden ortaöğretim öğrencilerinin katılacağı Çevre Konvansiyonu, 12-13 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konvansiyonun ana teması, "Sürdürülebilir Gelişme" olarak belirlenirken, "Enerji, Su ve Kentleşme" de konvansiyonda alt temalar olarak ele alınacak.

Parti güzelleri

İpek Tuzcuoğlu ve Şebnem Işık, önceki akşam Beymen Brasserie’de düzenlenen Coca Cola Zero partisine katıldı. Şebnem Hanım, kısa süre önce barıştığı nişanlısı Emre Ergani’nin garsonluk yaptığı partiyi kaçırmak istememişti. Işık da neredeyse tüm akşamı Tuzcuoğlu ile sohbet ederek değerlendirdi.

Yeliz bu akşam sahnede

Bahçeşehir Golf Tesisleri içerisinde bulunan Sayfiye Wintergarden salonunda bu akşam Yeliz sahneye çıkacak. Dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendirecek olan sanatçının bu programı, Bahçeşehir’deki ikinci galası...

İstanbul’dan kareler

Spring Giz Plaza’nın içinde yer alan Deyim Sanat Galerisi yenilendi. Galeri, yeni çehresiyle ilk kez Funda Tarakçıoğlu’nun "Şarkılar Seni Söyler" adlı 21. kişisel sergisine ev sahipliği yapacak. Eserlerini her zaman geçmişinden esinlenerek yaratan Tarakçıoğlu, 15-31 Mart tarihleri arasında açacağı bu sergide bir farklılık yapmış ve İstanbul’a özgü kareler de kullanmış.
Yazarın Tüm Yazıları