Kırmızı gece

Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri, Hilton Convention Center’da önceki gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Basın reklamlarında yaratıcılığı teşvik etmek, reklam verenlerin, reklam ajanslarının ve reklam sektörü çalışanlarının başarılarını belgeleyip ödüllendirmek amacıyla bu yıl altıncısı düzenlenen Kırmızı Ödülleri’ne 97 ajanstan 907 başvuru yapıldı. Toplam 24 ödülün sahibini bulduğu gecede, tüm kategorilerin birincilik ödülü Kıpkırmızı, kategori birincilik ödülü Kırmızı, Hürriyet Özel Ödülü, Kırmızı Kalem Eğitimleri Ödülü ve Genç Kırmızı Ödülleri dağıtıldı.

Kubilay ‘QB’ Tunçer’in performansıyla renk kattığı ödül törenine basın, reklam, medya ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı. Ödül verenler arasında Hürriyet Gazetesi ıcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal, Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ısmet Berkan, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Referans Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can Sağlık, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ısmail Küçükkaya, Vatan Gazetesi yazarı Okay Gönensin, Zaman Gazetesi Reklam Grup Başkanı Hakan Dikmen, Reklamcılar Derneği Başkanı Yiğit şardan, Reklamcılar Derneği As Başkanı Aytül Özkan, Reklamcılar Derneği ve Vakfı Genel Müdürü Ayşegül Molu, Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, Rafineri yaratıcı Yönetmeni Ayşe Bali, Starcom MediaVest Group CEO’su Muharrem Ayın ve Akbank Kurumsal ıletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü yer aldı.

Emekli büyükelçiden pilates dersleri
Emekli büyükelçi ve AB Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Cem Duna’nın kızı Defne Duna ile birlikte kurduğu Corefit Pilates, 1 Mart’ta kapılarını açıyor. Pilatesin hem fiziksel hem de ruhsal açıdan olumlu etkilerini gördükten sonra profesyonel olarak pilates öğretmeye karar veren Defne Duna, 2005 yılında Stott Pilates Academy’de eğitim almaya başlamış. Birçok farklı eğitim programı ve workshop’ları tamamlayan Duna, “Pilatesi herkes kilo verme amaçlı görüyor. Bunu doğru bulmuyorum. Evet pilates sıkılaşmaya yönelik bir egzersiz olabilir, ama bundan çok daha önemli kullanım alanları var. Pilates golf, tenis, basketbol gibi spor dallarına yönelik profesyonel programlar, hamilelik, Parkinson hastalığı, meme kanseri gibi özel sağlık durumları için geliştirilmiş spesifik programların yanı sıra pek çok fizyoterapist tarafından da rehabilitasyon sürecinin bir parçası olarak kullanılıyor. Corefit Pilates olarak biz de bu özel durumlar için farklı programlar geliştirdik” diyor.

Mutlu yıllar Çelebi
Sema Çelebi, yeni yaşını önceki gece Nişantaşı Sofa Otel’in içindeki Longtable adlı restoranda kutladı. Çelebi’yi bu mutlu gününde Eşref-Fulya Cerrahoğlu, Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, Güler Yiğit-Halil Değer, Rüksan-Mehmet Ürgüplü ve Belma Simavi de yalnız bırakmadı. Sema Hanım, doğum günü pastasının mumlarını dostlarıyla birlikte üfledi. Çelebi’nin 55 yılı geride bıraktığını da belirteyim.

Covva’da canlı müzik
Teşvikiye’deki Covva Restaurant’ın işletmeciliğini üstlenen Ali Sayar, müşterilerini cuma geceleri canlı müzik eşliğinde ağırlamaya karar verdi. Mekânda cuma geceleri Eyşan Özhim’in eski eşi müzisyen Serdar şensezgin sahneye çıkmaya başladı. Rezervasyonsuz gitmeyin derim.

Balayı Maldivler’de
Geçen yıl hayatını kaybeden Ahmet Kunt ile Zeynep Kunt’un kızları Revan Kunt, geçtiğimiz gece Engin ıpek ile hayatını birleştirdi. Ulus 29’da yapılan nikâh törenine çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. Saint Michel’de okurken tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen çift, balayı için Maldivler’e uçtu.

Parti kızları
Longtable Burjuva Bar’da salı geceleri düzenlenen ‘Revolution’ partileri devam ediyor. Önceki akşam yapılan partiye takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim ev sahipliği yaptı. Partinin sloganı ise oldukça ilginçti; “Ya aksesuvarlı gel ya da çıplak”. Ronit Gülcan-Cem Hakko, Suzet-Edip ılkbahar, Dilruba Sarıyer, Serra Tokar, Oktay Kaynarca, Süreyya Yalçın, Nalan Aksoy, şebnem Dereli, Aslı Çiftkurt ve Irmak Ünal gibi ünlü isimlerin katıldığı partinin en dikkat çeken isimleri ise abartılı tarzıyla Süreyya Yalçın ve sade şıklığı ile Ronit Gülcan oldu.

Fransız şef farkını gösterdi
Çırağan Kempinski Otel’in yeni şefi Fransız Olivier Chaleil, ilk yeniliği pazar brunch’larında yaptı. ‘Klasik’ teması altında Avrupa ve Türk lezzetleriyle donatılan brunch’ta, Alaska yengeci ile servis edilen Yumurta Benedict’ten Kaz Ciğeri Terin’e, deniz düşkünleri için istiridyeden karidese, Rus patates salatasından Yunan salatasına kadar birçok farklı lezzet ve Türk kahvaltılarının vazgeçilmezleri çeşit çeşit peynirler, reçeller, simitler, zeytinyağlılar var. Boğaz manzaralı mekânda çocuklar için boylarına uygun büfeler ve kurabiye yapımından palyaçoya kadar çeşitli aktiviteler de sunuluyor.
Yazarın Tüm Yazıları