Kilo almak aşk hayatına yaradı

Seben Koçibey, geçtiğimiz yıl Amerikalı eşi Mike’tan ayrılıp İstanbul’a dönmüştü.

New York’taki dairesini boşaltmayan Koçibey, İstanbul gecelerinde uzun aradan sonra görünmeye başladığında aşırı derecede zayıftı... Ama sonunda kendini toparladı. Geçtiğimiz gece Beyoğlu Wanna’da rastladım ona... Kilo aldığı dikkatlerden kaçmayan Seben Hanım, mini eteğiyle son derece çarpıcıydı. İçeride yeni sevgilisi Emre Kütük’le eğlendi, birkaç saat sonra yine onunla mekandan çıktı. Neşeli olduğu gözlenen Seben Koçibey, belli ki mutluluğu yeniden yakalamıştı. Bu arada onları birlikte görenler, birçok Türk erkeği gibi Emre Kütük’ün de balıketi kadınlardan hoşlandığını düşünmeden edemedi.

Uzun zaman oldu

İki eski manken Funda ve Esin Moralıoğlu kardeşler, uzun zamandır ortalarda yoktu. Abla Esin, sevgilisi Demir Karaca ile Jamaika’ya yerleşmişti. Funda Moralıoğlu ise müteahhit Ali Öztürk ile evlenip mesleği bırakmıştı. Üç yıl önce bir de çocuk dünyaya getiren Funda Hanım’ı ondan sonra eğlence mekanlarında görmek mümkün olmadı. Geçtiğimiz akşam iki kız kardeşe Yılmaz Erdoğan ile Demet Akbağ’ın yeni oyunları ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ı izlemek üzere geldikleri BKM’de rastladık. Birlikte objektiflere poz veren ikili, oyun sonrası yeniden evlerinin yolunu tuttu.

Düğün seneye

Etiler Hillside’ın içindeki Daily News Restaurant’ın sahibi Özcan Karamahmutoğlu, iki yıl önce bu mekanı kapatmıştı. Son zamanlarda Nişantaşı ve Bodrum’da yeni mekan açmak için uygun yer aramakta olan Karamahmutoğlu, bu arada özel yaşamında da önemli bir adım attı. Ve üç yıldır flört ettiği Begüm Erdemli ile aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Aslen İzmirli olan Öcal-Birşen Erdemli çifti, yeni yıl nedeniyle geçtiğimiz hafta İstanbul’daki kızlarının yanına gelmişti. Erdemli çiftinden Begüm’ü, Karamahmutoğlu’nun ‘ağabeyim’ dediği Hıncal Uluç istedi. Begüm’ün kız kardeşi Burcu Erdemli’nin nişan yüzüklerini tepsiyle getirdiği sırada Uluç ‘Düğünü önümüzdeki sene yaparız inşallah’ dedi. Banu Birkan’ın da hazır bulunduğu tören sonrası aileler Loft’ta nişan yemeği yedi.

Torun heyecanı

Ela-Alaattin Koşar çifti torun sahibi oldu. Beş gün önce Amerika Seattle’da doğum yapan gelinleri Ekin, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Fettah-Ekin Koşar çiftinin oğullarına Bora adını verdiği öğrenildi. Seattle’da genetik bilimi üzerine doktora yapan Fettah Koşar, üç yıl önce İstanbul’da muhteşem bir düğünle Ekin Hanım’la evlenmişti... Onların ilk çocukları, Ela-Alaattin Koşar çiftini de mutluluğa boğdu. Öyle ki, Ela Hanım şimdilerde tüm yakın çevresine babaannelik heyecanını ve torununu görmek için nasıl sabırsızlandığını anlatıp duruyormuş.

Tohum Vakfı’nın kampanyası başlıyor

Tohum Vakfı, sosyal hayatı ve iletişimi olumsuz etkileyen bir gelişim bozukluğu olan otizm konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla ‘Doğuş’ adlı bir kampanya başlatıyor. Vakfın kurucuları arasında bulunan ve halen başkanlığını yürüten Mine Narin, bunun özellikle otizmin tanısı için çok kritik bir dönem olan 0-6 yaş grubu çocukların anne ve babalarını bilinçlendirmeyi hedeflediğini söyledi. Televizyon, yazılı basın, radyo ve bilboard’larla desteklenecek kampanya ile aileler, otizm konusunda merak ettikleri her konuda Tohum Vakfı’nı aramaya teşvik ediliyor.

Sanatsever paşa

Emekli paşalardan Vural Beyazıt, geçtiğimiz gün eşi Kanat Beyazıt’a ait galeride açılan Selahattin Kara’nın resim sergisini gezdi. Kanat Beyazıt Sanat Galerisi’nde tabloları ressam Nihal Güres, Meryem Balkaya ve Hülya Ak’la birlikte inceleyen Vural Beyazıt, sanata ve sanatçılara hak ettikleri değerin mutlaka verilmesi gerektiğini belirtti.

Yerinde duramıyor

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Omuz Omuza’nın ekibi geçtiğimiz hafta Ortaköy’deki Vezir Restaurant’ta verilen yemekte bir araya geldi. Renkli geçen gecede en çok eğlenenler arasında başı kuşkusuz başrol oyuncularından Pınar Altuğ çekiyordu. DJ’in çaldığı hareketli müziklere kendini kaptıran ve yerine oturmak bilmeyen Altuğ, diğer arkadaşlarının sessiz sakin kalmalarına da izin vermedi.

buzhol’de Nil

Hem imza attığı reklam müzikleri hem de çıkardığı albümlerle büyük beğeni toplayan Nil Karaibrahimgil, 15 Ocak gecesi buzhol’de sahneye çıkacak. Şarkılarıyla Türk popuna yepyeni bir tarz getiren Nil, o gece pop, hip-hop, caz ve rock gibi farklı türleri harmanladığı yeni albümü Nil FM’den parçaların yanı sıra, ilk albümündeki eserleri de seslendirecek. Hayranlarına duyurulur...
Yazarın Tüm Yazıları