Keşke Müjde Ar’ı keşfetmeselerdi

Keşfetmesin dediklerim yeni nesil, yani 16-22 yaş arasındakiler. Müjde Ar’ı belki de bir tek "Komser Şekspir" filmiyle tanımış olanlar.

Ondan önce oynadığı, özellikle 80’lerdeki o şahane filmlerini izlemeyenler.

"Asılacak Kadın"ı, "Teyzem"i, "Ahh Belinda"yı, "Adı Vasfiye"yi, "Fahriye Abla"yı...

Dolayısıyla bu yeni nesil cilloplar Müjde Ar’ı keşfetmiş de sayılmazlar.

Tek yaptıkları onu ölesiye "tıklamak" bugünlerde.

Nerede? Youtube’ta! Nesi izleniyor peki Müjde Ar’ın?

"Baldız", "Şalvar Davası", "Ah Güzel İstanbul" gibi filmlerinden seçilmiş sevişme/mastürbasyon/etek altı frikik/banyo sahneleri...

Üstelik müthiş iştahla anonslanıyor bu videolar: "Kadir Abi’nin Müjde Abla’ya gol attığı sahneleri izleyin" diyerek, filan.

Böyle böyle Youtube’a Müjde Ar’la ilgili 200’den fazla video yüklenmiş.

Sitenin arama motoruna ’Müjde Ar’ yazıldığında ekrana gelen video sayısı 400’ü aşmış.

Bu ani keşfin sorumlusu Bedri’ler, Recai’ler tabii...

Tamam muhafazakárlık yapacak değilim. Tıklanmasın/kaldırılsın diyemem.

Bu sahneleri birtakım abaza arkadaşlar tutkulu bir şekilde tıklayabilir.

Kime ne/sana ne/ona ne denilebilir.

Ama işte benim hayran olduğum Müjde Ar sadece birtakım erotik karelerden ibaret değil.

O, yukarıda saydığım filmleri bir izlense, hatta keşke tekrar gösterilse, Müjde Ar’ı Müjde Ar yapan esas filmler olduğu anlaşılır. Hatta bunun için "Teyzem"i izlemek bile yeterlidir.

Lakin umutsuzum.

Bu tıkır tıkır tıklanma çağında, ancak o filmdeki yaşlı amcanın (Mehmet Akan oynuyordu) Müjde Ar’ın oynadığı karaktere (Üftade) yaptığı sarkıntılıklar izlenir. Gerisine bakılmaz bile...

Demeç dönemeçleri

Eyşan Özhim geçen haftalarda yayınlanan röportajında lezbiyenlikle ilgili soruya, çok fena bir karşılaştırma yaparak üstelik, "Hayat bu belli olmaz, lezbiyen de olurum katil de" dememiş miydi? Demişti. Hatta ve hatta, "Bir kadına aşık olabilirim" gibi bir cümle yok muydu o röportajda? Vardı.

E o zaman şimdi kalkıp niye manasız/popülist şeyler söylüyor Hafta Sonu Dergisi’nde çıkan ennn yeni röportlamasında: "Medyada olmaya meraklı bir sürü gay var... Niye onlara sormuyorlar da bana yükleniyorlar? Annem bu yüzden kalp krizi geçirse ben de katil olacağım. İki erkek kardeşimi zor tutuyorum."

Hakikaten koca bir pöfff. Eyşan Özhim yıllarca Network gibi bir şirkette marka yöneticiliği yapmadı mı?

Basınla nasıl iletişim kurulacağını, hangi soruya nasıl yanıt verirse o işin farklı şekillerde dallanıp budaklanacağını sanki bilmiyor mu? O yüzden koca bir pöfff işte. Sonra böyle, ay abimgilleri zor tutuyorum, ay katil olacağım gibi sulu zırtlak demeç dönemeçlerine girişmek pek olmuyor.

Son (kızarmış) feminist: Bayan Bade

Bade gündemi tam gaz. Maşallah öyle malzemeler veriyor ki bayan Bade, insan yazmadan duramıyor.

Son demecinde mesela, "Normalde insanlar ilkokulda çıkmaya başlıyor. Onlar ne yapıyorsa biz de Mahsun ile öyle yapıyorduk. Onunla aramızda yanlış bir şey olmadı. İlişkimiz ben 15 yaşındayken başladı. Sonra 18’i de geçtik, sonra da yanlış bir şey yapmadık" demiş. Peki düne kadar "Ben batılı bir kızım" diyen bayan Bade değil miydi?

Öyleyse, seks yapmayı niye "yanlış bir şey" olarak görüyor ki Miss Bade?

Belki de fazla fesatız. Bayan Bade’nin "yanlış bir şey yapmadık" ibaresinden anlamamız gereken esasında şudur: Sado-mazo ilişki, grup seks, eş değiştirme, filan...

Yani rutin seks yapılmıştır, ama fantezi dünyasında gezinilmemiştir. Nitekim kafası hepten karışık bayan Bade gibiler sayesinde halkımın da karışıyor kafası. Karmaşa yaratmanın son noktası şu dedikleri zaten: "Ben biraz feministim galiba. Bunları konuşurken bile domates gibi kızarıyorum."

"Ha?" demek geliyor içimden, az önceki "pöfff" gibi, koca bir HA?
Yazarın Tüm Yazıları