Kaçınılmaz tesadüf

Sahibi olduğu İstinye Sevil Binicilik Merkezi’nin açılış kokteyline kızı Melissa Tapan’la katılan Sevil Sabancı, aynı gece hem yeni hem de eski sevgilisiyle biraraya geldi.

Kendisi gibi binici olan eski sevgilisi Sencer Can ve yeni sevgilisi Aslan Gener ile kokteylde poz veren Sevil Sabancı’nın açılışına katılanlar arasında kız kardeşi Dilek Sabancı’nın sevgilisi Çağan Erdil de vardı. Aslan Gener daha sonra Sevil Sabancı’nın eski sevgilisi Sencer Can’la yaptığı sohbete katıldı.

Karabay’dan özel takılar

Kişiye özel, özgün mücevherler tasarlayan Dilara Karabay’ın yılbaşı için özel olarak ürettiği mücevherler, geçtiğimiz hafta Karabay’ın showroom’uda tanıtıldı. Davete gelen konuklar, bu özel koleksiyonlardan birer tane satın aldılar. Dilara Karabay’ın 2002 yılında Levon Çetin ile birlikte yarattığı Dilara Karabay markası hem yurt içi hem yurt dışında önemli bir talep görmeye devam ediyor.

Bebek geliyor

Tuba Ünsal, 1,5 aylık hamile. Geçtiğimiz haftayı yurt dışında geçiren Ünsal ve eşi Cem Cantaş, bu mutlu haberi İstanbul’a döndüklerinde doktorlarından öğrendi. Basında kürtaj olduğu yönünde haberlere üzülen Ünsal, doktorunun verdiği bu haberle havalara uçmuş.

Candan’lı yılbaşı

Parkorman’da yılbaşı gecesi Candan Erçetin sahneye çıkacak. Erçetin’in 15 Aralık’ta piyasaya çıkan ‘Aman Doktor’ adlı albümünden şarkılar seslendireceği gecede, 700 kişi kapasiteli Parkhall’de eşsiz yılbaşı menüsü de sizi bekliyor. Harem’in yanı sıra, Atılgan Gümüş piyanosuyla, Garsongs da eğlenceli şovuyla yemek faslını eşlik edecek.

15 yıl bitti

Feryal-Kemal Gülman çifti geçtiğimiz hafta sonu evliliklerinin 15. yılını doldurmaları şerefine dostlarına davet verdi. İlk davet Margaux restorandaydı. Yaklaşık 100 kişi Gülmanlar’ın bu mutlu gününde yanlarındaydı. İkinci davet ise ertesi gece, aile dostlarına ve akrabalara verildi. Balmumcu’daki Caliante restoranda yapılan davette Gülman çiftinin 11 yaşındaki oğulları Aslan Kemal, elindeki dijital fotoğraf makinesiyle tüm konukları görüntüledi.

Banyan yeni yıla hazır

Nişantaşı Banyan, 2006’yı Asya füzyon mutfağının değişik ve gizemli tadlarıyla harmanladığı bir ‘senfoni’ ile karşılamaya hazırlanıyor. Yeni yıla Banyan’da girmeyi seçenler, kendilerini şehrin göbeğinde ama bambaşka dünyaların rüzgarları ve ruhuyla çevrelenmiş sihirli bir ortamda bulacaklar. Asya mutfağının ağırlıklı olduğu Banyan Asya Füzyon Mutfağı, dünyanın her yerinden derlenmiş bir lezzet yelpazesine sahip.
Yazarın Tüm Yazıları