İşlem tamam

BEYAZ Tilki Kalli, kafasındaki kadroyu büyük ölçüde belirlemiş. Tecrübeli hocanın yalnızca bir sıkıntısı var; defansın sağı...

Bu bölgede dün Uğur’u denedi, ardından orta sahadan Barış’ı yerleştirdi. Uğur, uzun zamandır oynamamasına rağmen fazla sırıtmadı.

G.Saray’da pozisyon zenginliği üst düzeydeydi. Sarı kırmızılılar oyunu zaman zaman daraltıp, kısa ve uzun paslarla işi götürdü. Okan çok çalıştı, pozisyonlara girdi ancak bitirici değildi. Hakan ile Ümit birbirlerine eskortluk yaptı. Biri hücuma giderken, diğeri geldi. Biri kafaya çıkarken, diğeri hücum bölgesinde yerini aldı. G.Saray dün akşam bol pozisyon buldu, ancak sadece birini gol yapabildi. Defansın göbeğindekiler sağlam top oynadılar. Bir tane bile top sektirmediler. Song, zaten tecrübesiyle ön plana çıkıyor. Volkan sol kanadın değişmez oyuncusu. Orta sahada Lincoln ve Ayhan olmayınca yük Barış’ün üstüne bindi. Genç futbolcu buna rağmen iyi servisler yaptı.

Hakan her yerde

Linderoth
top çalmada mükemmeldi ama hatalı paslarıyla da dikkat çekti. Arda oyunun büyük bölümünde harikaydı. Pozisyonlara girdi, oyunu yaydı. Hakan yalnız hücumda değil, oyunun her bölgesinde etkiliydi. Zaman zaman defansına gelip top çıkardı. Uzun zamandır kaleyi göremeyen Hakan, hazırlık maçı da olsa golünü atmayı bildi. Çok da gol kaçırdı.

Serkan bu kadro içerisinde sürekli yer bulacak bir yetenek. Rakip defansın arkasına öyle çabuk sarkıyor ki, atılacak her ara topu onu gol pozisyonuna sokar.

G.Saray lig öncesi son hazırlık maçını yaptı. Beyaz Tilki Kalli, kadrosundaki herkesi gördü. Bana göre kafasındaki 11’i de belirledi.
Yazarın Tüm Yazıları