İmparator'un kara tahtası

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta transfer haberleri çoğalırken, Galatasaray'da ise şimdilik bir ses seda yok.

Haberin Devamı

Transfer için önce Fatih Terim, sonra da Bülent Tulun alınacak oyuncu konusunda ilk yetkili kişiler...

Fatih Terim faktörü

Saha içi patronu Fatih Terim Melo'nun ne olacağını bilemediği için kendisinin bir " KARA TAHTASI" var. Bu tahtada en çok iki isim üzerinde duran Terim 'Culio mu,  Riera  mi  kalsın', henüz karar vermiş değil ama Melo'nun ismi de o tahtadan silinmiş değil.

Galatasaray'daki bu transfer portresi, Lucescu dönemindekiyle tıpa tıp aynı.

Perez, Bülent Korkmaz, Vedat,  Hakan Ünsal, Flourquin ve Victoria gibi oyuncularla  iskeleti tamam olan bir takımın eksikleri giderilmişti. Ve o zaman da Galatasaray'ın ekonomisi pek iyi değildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal bir iş adamı, her futbolcu için parası ne olursa olsun hemen atağa geçen bir kişi değil. Fatih Terim de Galtasaray'a ikinci gelişinde yaptığı bir çok transferden verim alamadığı , zor günler geçirip ayrıldığı için aynı tuzağa düşmek istemiyor.

Haberin Devamı

Bunun dışında Terim, yalnız yabancıların değil, yurt içinde yurt dışında oynayan futbolun gelişmesinde yer alacak oyuncuları da gözlem altında tutuyor.

Peki şimdi ne olacak?

Fatih Terim, aynı hataya düşmeden, kulübün geleceğini düşenerek, sağlam ve hemen takımın içine yerleştirebileceği oyuncular arıyor.

Yazarın Tüm Yazıları