İkiz bebek sahibi oluyordum

RUMUZ: İKİZ BEBEK

Günlerdir rüyamda hep bebek görüyorum. En son rüyamda, ikiz bebek doğurduğumu gördüm. Bir kız bir oğlan. İkisi de çok zayıftı ve biraz karaydı. Ama oğlan biraz hasta gibiydi ve ben onun ne olursa olsun yaşamasını istiyordum, kızla da hiç ilgilenmiyordum. Daha önce hiç olmadığım bir yerde oluyordu tüm bunlar. Daha sonra ben oğlanı alıp gidiyorum babaannemle. Kız da orada kalıyor.


YORUM: Rüyanızı yorumlamadan önce, son dönemlerde çevrenizde ikiz bebek doğuran ya da ikiz bebeklerle ilgili sohbetler yapan kişilerle zaman geçirip geçirmediğinizi veya medyada ya da bir filmde bu tür görüntü ya da haberlerle karşılaşıp karşılaşmadığınızı, veya bebek doğurmayı planlayıp planlamadığınızı ya da erkek çocuk doğurmanın önceliği üzerine bir konuşmaya katılıp katılmadığınızı, hatırlamanızı rica ediyorum. Bu sorulara yanıtlarınız evetse, rüyanız rastlantısal, yani günlük olaylara istinaden gördüğünüz bir rüya türüdür. Eğer yanıtınız bunlardan birisi değilse, rüyanız yeni başlamak üzere olduğunuz bir proje, içine girmek istediğiniz bir ortam ya da yeni başlayan veya başlamak üzere olan bir ilişkiyi sembolize ediyor olabilir. Bebeklerden birisinin hastalıklı ve ikisinin birden zayıf olması da, bu girişimlerin başarısına çok fazla inanmadığınızı gösteriyor sanırım.

Rüyalarım polisiye filmleri aratmıyor

RUMUZ: YILDIZ

Rüyalarım polisiye ve facia filmlerini aratmıyor. Olaylar çok çabuk gelişiyor. Çok insanla tanışıyorum, onlarla işbirliği yapıyorum ya da onların dediklerini yerine getiriyorum. Sonuçta bir ölüm kalım kovalamacısıdır gidiyor ve ben hep kurtuluyorum. Ama bir nefes alıp rahatlamaya zamanım olmuyor. Sorumlarımı hep yalnız çözüyorum, güvenecek kimsem de yok. İyi rüya görsem dahi, karışıklık olduğu için sıkıntı çekiyorum.

YORUM: Yaşamla yalnız başınıza mücadele etmek zorunda olmanız ve gerçek yaşamda karşılaştığınız karmaşık olaylar rüyalarınıza gördüğünüz polisiye formatta yansımış. Ancak rüyanızdan anladığım kadarıyla, sıkıntılı anlar yaşasanız da olayların bir şekilde üstesinden gelebiliyorsunuz. Yalnızlığınız sizi üzmesin, en büyük eğitmen, en kapsamlı üniversitedir kendisi, hem olgunlaştırır hem de güçlendirir. Yolunuz açık olsun...
Yazarın Tüm Yazıları