Hızlı kararlar alabiliriz

Koç burcuna geçen Merkür, birkaç hafta boyunca daha net ve hızlı kararlar alacağımızın ya da alan kişilerin kurbanı olacağımızın işareti!

Haberin Devamı

Bugün ise İkizler burcundaki Ay’ın Uranüs’le oluşturacağı olumlu açı, öğle saatleri civarında hoş sürprizleri, yenilikleri ve keşifleri akla getiriyor. Rutin akışın dışında şeylerle meşgul olabiliriz.

Akşam saatlerinde kendimizi ruhen daha iyi hissedebilir veya spiritüel konulara ilgi duyabiliriz.

Sosyal ilişkiler açısından da olumlu etkiler altında olacağız...

Koç
Cesur ve gayretli bir burca mensupsunuz. Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizi nasıl yayabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Boğa
Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Eğer buna cesaret edebilirseniz, önünüzde yeni bir hayatın dostane bir sayfası açılabilir.

İkizler
Sizi çok iyi anladığı konusunda ısrar eden kişilerden çok, kendi istek ve ihtiyaçlarınızı anlamaya odaklanmalısınız.

Haberin Devamı

Yengeç
Açmazlar veya anlaşmazlıklar zaman içinde çözüme kavuşabilir. Olayları akışına bırakmanızda fayda var.

Aslan
Bugünlerde ihtiyaç duyulabilme olasılığı nedeniyle ulaşılabilir olmanızda fayda var. Bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Başak
Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Ufak bir hamleyle halledilebilecek sorunları karışık ve dramatik hale getirmemekte fayda var.

Terazi
Aşırı titizlik moral bozucu görüntü verebilir. Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Akrep
Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz. Şu günlerde rüzgar arkanızdan eserek sizi destekliyor! 25 Nisan civarı günlerde aksilikler yaşanabilir!

Yay
Belli bir anlaşmaya, gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız. Kesin hükme varmadan adım atmamanızda fayda var.

Oğlak
Bırakın herkes tartışarak gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir, fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Kova
Maddi veya evle ilgili konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Farklı şekillerde halledilmesi gereken konular olabilir, dikkatli yaklaşılmalı.

Balık
Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir. Şu an hiç kimsenin sizi ikna edecek zamanı olmadığı için onlara güvenseniz iyi olur.

Yazarın Tüm Yazıları