Her yerde birlikteler

Cem Hakko, uğruna eşi Bettina Hakko’dan ayrıldığı sevgilisi Ronit Gülcan’la artık rahat rahat geziyor ve beraberliğini meraklı gözlerden saklama gereği duymuyor.

Haberin Devamı

Çift ilk olarak geçtiğimiz ay, Power Turk’ün Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen müzik ödülleri gecesinde birlikte görünmüş, o gece konuklarını el ele karşılamışlardı. Hakko ile Gülcan, ödül gecesinin bir hafta sonrasında Cem Yılmaz’ın TİM’deki gösterisini seyretmeye yine el ele gitti. Sevgililer geçtiğimiz hafta sonunu ise Bolu’da geçirdi.

Cem Bey’in Abant’taki evinde kalan çift, kayak yapmak için evden 20 dakika uzaklıkta bulunan Kartalkaya’ya çıktı. Dağda geçirdikleri saatlerde epey bronzlaşan ikili, önceki gece de Aydın Doğan Vakfı ödül törenindeydi. Hilton Convention Center’da düzenlenen törende Cem Bey ile Ronit Hanım her zamanki gibi samimi görüntüler sergiledi. Bana kalırsa bu beraberlik nikah masasına doğru gidiyor. Zaten kulağıma gelenlere göre, Ronit Gülcan da Cem Hakko’dan çocuk sahibi olmak istediğini dostlarına her fırsatta söylüyormuş.

Yabancıları adaya çekecek

Haberin Devamı

Mehmet Koçarslan, geçtiğimiz yaz hizmete açtığı Suada için yeni fikirler üretmeye devam ediyor. Mekanın kışın da hizmet vermesi için gerekli düzenlemeleri yapan Koçarslan, altı ay süren bu çalışmalar sonunda adanın kapalı bölümünde Bodrum-Bitez’in ünlü balıkçısı Arşipel’in şubesini açtı. Geçen hafta kapılarını açan Arşipel’i, açılışından önce ziyaret etme fırsatı buldum. Dekorasyonunu Barbara Pensoy’un yaptığı mekanda, tüm yemekler gözünüzün önünde pişiriliyor. Arşipel’in sahibi Cemal Ülman’a göre burası salaş bir balıkçı, ama salaş denince aklınıza bakımsız bir yer gelmesin. Çünkü ilgisi yok... Yemeklerimizi beklerken masadaki herkes "Buraya yabancılar bayılır" diye konuşuyordu. Sanırım bu görüş iki kıta arasında, denizin ortasında yemek yenilebilecek başka bir yer bulunmamasından kaynaklanıyor.

Cilt lekeleri kader değil

Doğumda mevcut olan ya da doğumu izleyen ilk yılda ortaya çıkan kırmızı, bordo ve mor renkli cilt lekeleri, artık kader olmaktan çıktı. Gelişen teknoloji, tıp dünyasının kat ettiği yol, pek çok sorun gibi bu soruna da çözüm getiriyor. Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Tuğrul Kihtir, lazer yöntemiyle doğumsal cilt lekelerinden kurtulmanın mümkün olduğunu söylüyor.

Karım kızıyor

Haberin Devamı

Hello! dergisi, yumurta bile kırmayı beceremeyen Celal Çapa’yı geçtiğimiz günlerde Park Şamdan’ın mutfağına soktu. Mutfakta dergi için röportaj veren Çapa, yemekten restoranların pahalılığına, oğlu Emre Çapa’dan yaptığı ağır şakalara kadar pek çok konuya değindi bu söyleşi sırasında. Yazıda benim en ilgimi çeken bölüm ise eşi Şebnem Hanım’ı şakalarıyla çıldırtması oldu. Sivri şakaları yüzünden eşi ile sık sık karşı karşıya gelen Celal Bey, "Şebnem, yaptığım esprileri yaşıma uygun bulmuyor. Bazen limitleri aştığımı kabul ediyorum ama ne yapalım, ben hálá çocuğum. Kendimi dengeleyemiyorum, dengesizim. Şebnem çok kızsa da herkes beni öyle kabul etti" diyor.

Haberin Devamı

Kayıtlar New York’ta tamamlandı

Kerem Görsev, 1997’de yaptığı Allan Harris-Kerem Görsev ortak çalışması "Laid Back"ten 10 yıl sonra, yine Harris ile birlikte "Back Again" adlı bir albüm hazırladı. Yeni albümün kayıtları 14 Nisan günü New York Peter Kohl Studio’larında bitti. 16 Amerikan jazz standartından oluşan albümde "Fly me to the Moon", "My Foolish Heart", "But Beautiful", "Don’t Get Around Much Anymore" gibi 1950’lerin ve 60’ların romantik parçalarına yer verildi. Albüm yakında Rec By Saatçi etiketiyle piyasaya çıkacak. Bu arada Fatih Erkoç ile Kerem Görsev’in 19 ve 21 Nisan’da İstanbul Jazz Center’da sahneye çıkacağını da belirteyim.

Efsane Türkiye’ye geliyor

Haberin Devamı

Enstrümantalist, yazar-besteci-yorumcu ve şair özellikleriyle tanınan Georges Moustaki, çok özel iki konser için Türkiye’ye geliyor. İş Sanat’ın daveti üzerine Zoom Kurumsal İletişim ve Eğlence Danışmanlığı tarafından ülkemize getirilecek olan sanatçı, ilk olarak 20 Nisan günü Ankara MEB Şura Salonu’nda İş Sanat’ın sponsorluğunda sahne alacak. Ünlü sanatçı 21 Nisan günü de İş Sanat Konser Salonu’nda İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

Ameliyat geçirdi

Antalya-Beldibi’ndeki Sungate Port Royal Otel’in sahibi Kazım Cengiz, geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yattı. Diz ağrısı şikayetiyle doktoran giden ve menisküs teşhisi konulan Cengiz, İstanbul’daki Memorial Hastanesi’nde bir operasyon geçirdi. Kazım Bey, şimdilerde Antalya’daki otelinde istirahat ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları