Hande’ye sıcak takip sürüyor

Moris Kohen, beş ay önce ayrıldığı sevgilisi Hande Yener’den bir türlü vazgeçemiyor.

Yener’i neredeyse adım adım takip eden Kohen gittiği kulüplerde nöbet tutuyor. Geçtiğimiz hafta Yener’in eğlenmek için gittiği Nu Pera’ya giden Moris Kohen, ertesi gece arkadaşı Murat Erdoğan’la Rumelihisarı’ndaki Muamma Bar’da eğlendi. Hande Yener’in kendisinden önce buraya gittiğini duyan Kohen, soluğu hemen mekanda aldı. Ancak Kohen oraya vardığında Yener’in barı terk ettiğini öğrendi. Morali bozulan Kohen, o moral bozukluğuyla kadehleri ardı ardına kafaya dikti.

Yıldız Sarayı’nda ‘İstanbul Masalları’

Tuluyhan Uğurlu’nun Yedi İstanbul Masalı konserlerinin üçüncü mekanı Yıldız Sarayı... Uğurlu, 14 Mayıs akşamı Yıldız Sarayı Silahhane bölümünde vereceği ‘Osmanlılar’ isimli konserinde, Osmanlı İmparatorluğu’nun 36 sultanını ve her sultanın döneminde yaşanan olayları müziğiyle anlatacak. Uğurlu’nun konseri sırasında müzikle senkronize olarak minyatürler, gravürler, tablolar ve fotoğraflardan hazırlanmış bir multivizyon gösterisi sunulacak. Konserde Tuluyhan Uğurlu’ya Kültür Bakanlığı sanatçıları bağlama, rebab ve neyle eşlik edecekler.

Desa Concept

Desa Concept Maslak mağazası geçtiğimiz hafta açıldı. Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet, eşi Nihal Çelet (Nihal Hanım tüm Desa’nın tasarım ekibinin başında ve ayrıca home bölümünün de yaratıcısı) ve Derimod’un sahibi Ümit Zaim, deri sektöründeki dayanışmanın bir göstergesi olarak birlikte poz verdi.

Esma Sultan’da müzayede

Artium Sanat Evi, Esma Sultan Yalısı’nda 16 Mayıs’ta ‘Sanat Eserleri Müzayedesi’ adı altında bir açık artırma düzenliyor. Müzayedede geleneksel ve çağdaş Türk resim, seramik ve heykel sanatının en çarpıcı örnekleri yer alacak. 6-15 Mayıs tarihleri arasında ise eserler Artium Sanat Evi’nde sergilenecek. Namık İsmail’in eski Türkçe imzalı 1923 tarihli Beylerbeyi Sahili konulu peyzajı, Hikmet Onat’ın Üsküdar’da Ahşap Evler konulu eski Türkçe imzalı yağlıboya tablosu ve Edip Hakkı Köseoğlu’nun Manolyalar konulu natürmortu bu müzayedenin en çarpıcı eserleri arasında. 16 Mayıs’taki müzayedeye ilginin şimdiden yoğun olduğunu belirtiyor Artium Sanat Evi’nin Yöneticisi Rüştü Sungur...

İşte Murat Varol’un kızı

Manken Oxana, yaklaşık üç yıl önce ilişki yaşadığı ve şimdi Nefise Karatay’ın sevgilisi olan Murat Varol’dan olan iki yaşındaki kızı Camilla Berta Lutsenko ile iki hafta önce Ukrayna’dan döndü ve İstanbul’da yaşamaya başladı. Oxana, Arkadaşım Dilek Dallıağ’a verdiği demeçte, ‘Murat Varol ilk zamanlarda çocuk çok istiyordu. Ancak hamile olduğumu öğrendiğinde de, ‘Benden iyi bir baba olmaz’ dedi. Oxana, ailesinin manevi desteği, Murat Varol’un da sadece maddi desteğiyle çocuğunu doğurduğunu belirtiyor. Oxana, ‘Ben hiç Camilla’nın nüfusunun Murat’ın üzerine olmasını istemedim. Zaten bunu yapsaydım ne elde edecektim ki! Bu hayata bir kez geliyoruz ve Murat’la biz mutlu olamazdık’ dedi. Murat Varol’un birkaç gün önce kızıyla görüştüğünü de sözlerine ekledi: ‘Onları görüştürdüm ama Murat nasıl davranacağını bilemedi. Sevdi, çünkü Camilla çok sevgi dolu bir çocuk...’

Lösemili çocuklar için

Lösemili Çocuklar Vakfı, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne kurduğu tezgahta sattığı tişörtlerle vakfa gelir elde etti. İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan ve sosyetemizin günde bir kez mutlaka turladığı bu caddede açılan tezgahı gören yardımseverler tişörtlere değerlerinin üzerinde para ödeyerek vakfa bağışta bulundu. Şebnem Dereli de iki tişört alıp, karşılığında 100 milyon ödedi.

Jeep aldı

Tuğçe Kazaz’ın işleri son aylarda açıldı. Kenan Doğulu’dan ayrıldıktan sonra açılışların ve defilelerin aranan ismi haline gelen Kazaz’ın başını kaşıyacak vakti yok. Kazaz, bu koşturmanın karşılığında kazandığı paralarla kendine Cheroke marka jeep aldı. Kazaz, jeep’iyle ilgili çıkan dedikodular için de, ‘Kendi kazandığım parayla aldım’ diyor.

Yeniden deneyecekler

Selin Denizli, Arnavutköy’deki Fishmekan adlı balıkçıda söz yüzüğü taktığı sevgilisi Mehmet Ertem’den beş ay önce ayrılmıştı. Denizli’nin adı bu süre içinde rock’ın ünlü ismi Teoman’la anıldı ama genç kadın yine eski sevgilisine döndü. İki eski sevgili geçtiğimiz gece Beyoğlu’ndaki Nu Pera’da buluştu. Selin, Nu Pera’yı arkadaşlarıyla terk etti. Mehmet Ertem ise sabaha kadar eğlendi. Aynı saatlerde Teoman da oradaydı... Alkolü fazla kaçıran Teoman, mekandan bir erkek arkadaşının yardımıyla çıkabildi.

Yer bulabildiler

Son haftaların en popüler mekanı Beyoğlu Wanna. Uzakdoğu mutfağının seçkin lezzetlerini bulabileceğiniz mekanda yer bulmak için günler öncesinden rezervasyon yaptırmak gerek. Sosyete mensupları, patron Levent Büyükuğur’u arayıp kendilerine ayrıcalık yapılmasını isteseler de Büyükuğur’un herkese eşit davrandığı bilinir. Buket-Hayrettin Taşdelen çifti de geçtiğimiz hafta sonu, bir hafta önceden yaptırttıkları rezervasyon sayesinde dostlarıyla burada yemek yiyebildi.

Özel bir gece

Beşiktaş’ın ay sonunda yapılacak kongresinde başkanlık için aday olduğunu dün yaptığı basın toplantısıyla açıklayan Yıldırım Demirören’i yoğun günler bekliyor. Eşi Revna Hanım’a artık eskisi kadar zaman ayıramayacağı anlaşılan Demirören, bu tempo öncesi eşiyle Etiler Şamdan’da eğlendi.
Yazarın Tüm Yazıları