Halis Ağa’dan kız istediler

Halis Toprak’ın 6 kızından biri olan Ayfer Toprak, 5 aydır tekstilci işadamı Cengiz Karavan’la birlikte.

Ortak iş yapmak için kolları sıvayan Ayfer Hanım ile Cengiz Bey duyduğuma göre evlilik kararı da almış. Hatta Karavan’ın ailesi, geçen hafta Halis Toprak’tan Ayfer Hanım’ı istemiş. Halis Ağa’nın ‘Onlar karar vermişse bize bir şey demek düşmez’ diyerek evlilik için yeşil ışık yaktığı konuşuluyor. Önümüzdeki sene düğün yapmayı planlayan sevgililer, iş ortaklıklarını hayat arkadaşlığına dönüştürmüş olacaklar böylelikle.

Müşteri listesi uzuyor

Siren Ertan artık sosyetik güzel olarak anılmak değil, modacı kimliğiyle ön plana çıkmak istiyormuş. Ona geçen gün sevgilisi Gökhan Çarmıklı’yla Nişantaşı’ndaki Panini Cafe’de düzenlenen bir doğum günü partisinde rastladım. Açtığı butiğe gelen sosyete ve sanat camiasından müşterilerin her geçen gün arttığını belirten Ertan’ın listesine son olarak Seda Sayan eklenmiş. İşlerinin yolunda gittiğini sözlerine ekleyen Siren Hanım, kış aylarının siparişlerini yetiştirmek için gece gündüz çalışıyormuş.

Yazın son demleri

Aykut Kutluel, Beşiktaş’ta sahibi olduğu Shu Bar’da geçtiğimiz hafta arkadaşı Ege’yi ağırladı. Yaz aylarının son günlerinde Shu Bar’da arka arkaya gerçekleşen partiler Aykut Bey’in yüzünü güldürdü. Kış ayları için Maçka’daki yerlerine geçeceklerini belirten işletmeci, en büyük desteği her zaman olduğu gibi eşi Senem Hanım’dan gördüğünü belirtiyor.

Kır düğünü yapacaklar

‘Alacakaranlık’ dizisinde rol alan Ayça İnci, 2 yıldır müzisyen Levent Candaş ile aşk yaşıyor. Mayıs ayında nişanlanan sevgililer sonbaharda evlenme kararı almışlardı. Ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle düğün ertelendi.

İnci, ‘Önümüzdeki yaz bir kır düğünü ile evlenmek istiyorum. İkimiz de çocukları çok sevdiğimiz için hemen ardından çocuk yapmak niyetindeyiz’ diyor. Levent Candaş da evlilik ve çocuk planları konusunda İnci ile aynı fikirde.

Sinema rafa kalkmış

Çavuşoğlu ailesinin genç ferdi Zeynep Çavuşoğlu, Amerika’da aldığı sinema yönetmenliği eğitimini tamamlayıp Türkiye’ye dönmüştü. New York’taki eğitimin ardından İstanbul’a gelen Zeynep, biraz dinlendikten sonra işbaşı yaptı. Şimdilik sinemayla uğraşmayacağını söyleyen genç kız, başına geçtiği Nişantaşı ve Mayadrom’daki Panini Cafe’lerde işleri büyütmeyi planlıyor. Geçtiğimiz gece evime yakın diyerek yürüyerek gittiğim Mim Kemal Öke Caddesi’ndeki Panini’de tanıştım Zeynep Çavuşoğlu’yla. Samimi ve içten bir kişilik gerçekten. Üstelik son derece profesyonel... Genç yaşına rağmen bu işin altından rahatlıkla kalkabileceğine inandım.

Doğum gününde midye yedi

The Ritz-Carlton Oteli’nin Halkla İlişkiler Sorumlusu Sedef Baran, 41. yaşını Nişantaşı’nın yeni mekanlarından Panini Cafe&Bar’da kutladı. Aralarında Banu Birkan, Gökhan Çarmıklı, Siren Ertan, antikacı Uğur Batur’un da bulunduğu doğum günü partisinde pastayı erken kesti Baran. Gecenin ilerleyen satlerinde Panini Cafe’ye gelen midye dolmacısının tezgahındaki tüm midye dolmalarını yiyen Sedef Hanım ve arkadaşları, eğlenceye sabaha kadar devam etti.

Peugeot Dolmabahçe Sarayı’nda

Peugeot Uluslararası Operasyonlar Direktörü Christian Delous ve Pegueot Avrupa ve Akdeniz Bölge Direktörü David Rio’nun da katılımlarıyla gerçekleşen Peugeot 407 modelinin tanıtım gecesi, Dolmabahçe Sarayı’nda yapıldı. Fransız müziğinin genç yıldızı Danny Brillant’ın sahneye çıktığı gecede gerçekleşen çekilişte bir hafta süreyle Peugeot 407 kullanacak 5 talihliden biri de başarılı reklamcı Alinur Velidedeoğlu oldu.

Yasemin ‘out’ Berna ‘in’

Tarkan’ın baldızı DJ Berna Öztürk, sosyete güzeli arkadaşı ve aynı zamanda rakibi olan DJ Yasemin Kozanoğlu’na fark attı. Medyanın büyük ilgi gösterdiği Yasemin Kozanoğlu, kaprisleri, yüksek ücret talepleri ve verdiği sözlerde durmaması üzerine kulüp sahiplerinin gözünden düşmeye başlarken, Berna Öztürk’ün yıldızı ise her geçen gün daha da parlıyor.

Bekarlığa veda etti

VIP Meeting Müdür Yardımcısı Tolga Kul, geçtiğimiz hafta hayatını Özgü Ergün ile birleştirdi. Sunset Marine’de gerçekleşen ve yaklaşık 400 kişinin katıldığı düğün törenini VIP Event, İş Geliştirme & Pazarlama Md. Zuhal Tuncay Gündüz ve profesyonel ekibi organize etti. Özgü-Tolga Kul çifti düğünlerinde kendilerine yardımcı olan Zuhal Hanım ve ekibine kusursuz servisleri için teşekkür ettikten sonra balayı için Antalya’ya uçtu.

Sıra Teoman’da

Yaz boyunca yerli ve yabancı birçok sanatçıyı ağırlayan, imza attığı organizasyonlarla büyük ilgi çeken buzADA, sezonu Teoman konseriyle noktalıyor. Teoman yarın akşam saat 22.30’da sevilen şarkılarıyla bu mekanda hayranlarının karşısına çıkacak. buzADA’nın farklı ambiansında Teoman’ın canlı performansını izlemek isteyenler, www.biletix.com adresinden biletlerini 25 milyon karşılığı alabilecekler.

İzmir’de sergi açıyor

Ressam İsmail Acar, 2 Ekim’de İzmir’de sergi açacak. Cream Art Gallery’nin katkılarıyla açılacak olan ve Konak Pier’de 2-17 Ekim tarihlerinde gezilebilecek sergi için çevre illerden de sanatseverlerin gelmesini beklediğini belirtiyor Acar...
Yazarın Tüm Yazıları