Haklı çıktım

3 Haziran’da "Lazaroni nereden çıktı?" başlıklı bir yazı yazarak Brezilyalı Hoca’nın Trabzonspor’a teknik direktör olmasını şiddetle eleştirmiş, yönetim kuruluna da bu isyanımı dokundurmuştum. Maalesef önce yönetim kurulu üyeleri, sonra da Trabzonlu taraftarlar yazıma büyük tepki göstererek, beni tehdit ettiler.

Yazımın sonunda da Lazaroni yönetimindeki bordo mavililerin kupa hayallerini mutlak bir başka bahara taşımaları gerektiğini belirtmiştim. Yazımda; Lazaroni’nin 1990’dan kalan demode taktiklerle, kokuşmuş futbol anlayışıyla, saha dışında da söz sahibi olan emektar ve yerli futbolcularına disiplin kurabilecek karizmadan yoksun olmasıyla Trabzonspor’a yakışmayacağını da yansıtmıştım.

Bir fiyasko daha

Hatta daha da ileriye giderek Fiorantina’da neredeyse taraftarlarca sopayla kovalandığını da hatırlatmıştım. Sonuç ortada. 25 yılda 20 takım çalıştıran Sebastiao Lazaroni bir fiyasko daha yaşadı. Sanırım o yazıma tepki gösteren yöneticiler ve taraftarlar şimdi bana hak veriyorlardır. Üstelik 4’i Lig, 2’si kupa olmak üzere toplam 6 maç için bu ’ahı gitmiş vahı kalmış’ sözde futbol adamına tam 735 bin dolar tazminat ödendi. Yazık, çok yazık...
Yazarın Tüm Yazıları