İstanbul Boğazı’ndaki ‘Türk Gecesi’ etkinlikleri, dünyanın dört bir yanından gelen turistlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. ABD’den Avustralya’ya, Peru’dan Kolombiya’ya farklı ülkelerden turistlerin doldurduğu masalarda eğlence dinmiyor. Girişler 70 Euro. Gecede yöresel gösteriler düzenleniyor, semazen ve dansöz şovları yapılıyor. Kısmen üst gelir grubu turistlerin katıldığı eğlencede bahşişler havada uçuşuyor.
#İstanbul BoğazıArda Türkmen, bu hafta Kanal D'nin başarılı dizisi Sadakatsiz'in yakışıklı oyuncusu Taro Emir Tekin'i konuk ediyor. Taro Emir Tekin, Arda Türkmen’in yaptıklarını görmeden, sadece sesini duyarak, tarifi dinleyerek "Peynirli Tavuk Köfte ve Rüzgar Gülü" yapmaya çalışacak. Peki, Taro Emir Tekin kimdir? Şevval Sam’ın oğlu Taro Emir Tekin hakkında bilgiler
#Taro Emir Tekin KimdirGIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker tarafından imzalanan “Et ve Et Ürünleri Tebliği”nde yapılan değişiklikler Antalyalı kasapları ayağa kaldırdı. Ambalajsız tavuk satışı, kasap köfte ve sucuğun yasaklanmasını öngören tebliğin, küçük esnafı yok edeceğini savunan meslek temsilcileri, geniş kapsamlı eyleme hazırlanıyor.
H&M Türkiye CEO’su Leif Spang, hayat okulundan mezun olmuş, mektepli değil alaylı biri. Ucuzluk vaat eden pek çok şirket gibi H&M de tutumlu şirketler kategorisinde yer alıyor. Örneğin yöneticilerin özel şoförleri yok. Leif Spang da şirketi izin vermesine rağmen şoför kullanmayan, işine yürüyerek gidip gelen, yaşadığı mahalleden pek çıkmayan ilginç bir yönetici
Karagöl, İzmir Karşıyaka’da, Yamanlar Dağı’nın 810 metre yükseklerinde. Heyelan gölünün etrafı alabildiğine yeşillik, yöre çok zengin bir bitki örtüsüne sahip. Kestane, ceviz, ıhlamur, kavak, söğüt, ladin, göknar, karaçam, kızılçam, sarıçam, yabani erik arazideki ağaç türlerinden bazıları. Göl, kent merkezine otomobille yaklaşık yarım saat uzaklıkta.
Rize'de 2 yaşındayken su zannettiği sıvı bulaşık deterjanı içince yemek borusu yanan ve 8 yıldır midesine bağlanan hortumla beslenen Mustafa Sancaktutan, yemek borusunun balon yöntemiyle işlevine kavuşması sonucu katı yemekler yemeye başladı. Mustafa Sancaktutan, 8 yıl aradan sonra istediği tavuk, köfte ve pilavı büyük bir iştahla yedi.