Habbap’ın düğününde şıklık yarışı

Selin Habbap önceki gece iki yıldır flört ettiği Okan Özkaynak ile evlendi.

Transteknik Holding’in sahibi Mehmet-Roula Habbap çiftinin kızları Selin ile Berna-Oktay Özkaynak çiftinin oğulları Okan, Mercedes-Benz’de çalışırken tanışıp, flört etmeye başlamışlardı. Swissotel’de gerçekleşen düğünde gelin Selin Hanım’ın şahidi kardeşi Sami Habbap ve Can Yücaoğlu oldu. Damat Okan Bey’in şahitliğini ise Murat Özkan ve Belit Funda yaptı. Selin Habbap’ın Vakko imzalı gelinliği göz kamaştırırken sosyetemizin önde gelen isimleri düğünde adeta mini bir defile gerçekleştirdiler. Birbirinden ünlü moda evlerinin ve Haute Couture ustalarının imzasını taşıyan kıyafetleriyle elitlerimiz şıklık yarışı içindeydi adeta. Balayı için bugün Bali’ye uçacak yeni evli çifte ben de bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Aylin Benardete elbisesinin modeli ve saç stiliyle 50’li yılların unutulmaz Hollywood yıldızı Rita Hayworth’ü hatırlattı.

Belma Simavi, zümrüt ve yakut taşlarla tasarlanmış altın takılarıyla süslediği kemik rengi elbisesiyle dikkat çekti.

Ferhunde Verdi, gecenin en şık ve alımlı kadınlarındanbiriydi.

Ronit Gülcan, (üstte ortada) gri renkli askılı elbisesiyle sade ve şıktı. Derin Mermerci, (üstte sağda) omuzdan tek askılı, siyah renkli elbisesinin yakasına iki adet kelebek broşu takmıştı. Beşiktaş fanatiği Aslı Üstünkaya, (sağda) siyah-beyaz renkteki elbise tercihiyle takım aşkını da ortaya koymuş oldu. Kız kardeşler Leyla Atalık ve Ela Koşar (solda) zariflikleriyle dikkat çektiler.

Sosyete, Banana Republic’in defilesindeydi

Fiba Holding’in girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikan giyim markası Banana Republic’in 2008 yılı İlkbahar-Yaz kreasyonu, önceki gece podyum dünyamızın ünlü mankenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen bir defile ile tanıtıldı. Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen defileli tanıtımı Yasemin Kozanoğlu, Eda Taşpınar, Feryal Gülman, Tuğba Peksayar, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu, Ebru Şallı ve eşi Harun Tan gibi tanınmış birçok isim takip etti.

Başarılı manken Ece Sükan, podyumda sunduğu sarı renkli elbiseyle uzun süre alkış aldı.

Büyük aşk yaşadığı Sinan Akıman’dan ayrıldıktan sonra Işıl Sarraf’ın her geçen gün kilo almaya başladığı dikkatleri çekti.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’in oğlu Murat Özyeğin ve iki çocuğunun annesi Edvina Özyeğin (sağda) gecede ev sahipliği yaptılar.

Selin Fadıllıoğlu’nun mini eteği ve uzun çizmeleri farklı çizgisini ortaya koyuyordu. Fadıllıoğlu, yeni saç modeliyle de dikkat çekti.

Geçtiğimiz ay babası Nejat Tuğbay’ı kaybeden Ahu Tuğbay, defileyi kızı Yasemin Kozanoğlu ile birlikte izledi.

Nasıl kırılır gösterdi

Yunan müziği ve eğlencesi denince akla ilk gelen adreslerden biri olan Zorba, geçtiğimiz cuma gecesi yine birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Fedon’u dinlemeye gelen ünlü işadamı Hüsnü Güreli ve eşi Asuman Hanım, Yunan usulü büyük bir eğlence yaşadılar. Fedon’un şarkılarıyla coşan Güreliler, sıra tabak kırmaya geldiğinde duraksadılar. Çünkü Asuman Hanım usulüne göre nasıl tabak kırılacağını bilmiyordu. Ancak Hüsnü Bey, eşinin yardımına yetişti. Hüsnü Bey eşine, kendine ve etrafına zarar vermeden tabak nasıl kırılır gösterdi.
Yazarın Tüm Yazıları