Günün şampiyonu Eric Herman

Peri Yachts’ın gelenekselleşen turnuvası Peri Cup, 9 Haziran’da Kemer Golf&Country Club’ta düzenlendi.

Turnuvada, erkekler üç, bayanlar ise iki kategoride yarıştı. Turnuvanın sonunda, dereceye giren oyuncuların yanı sıra günün şampiyonu, en uzun, en yakın ve en düz vuruş yapan oyunculara da özel ödüller verildi. Ödül töreninin ardından düzenlenen davette sahne alan sanatçı Ece Berker, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere keyifli anlar yaşattı. Peri Yachts’ın kurucu ortağı Kemal Çambol, bu yıl da gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduklarını, Peri Cup 2007’nin güzel bir rekabet ve keyif ortamında geçtiğini söyledi.

Hülya’yı değil Feraye’yi sorun

Peri Yachts’ın gelenekselleşen golf turnuvasında yarışan Kaya Çilingiroğlu, dereceye giremedi. Eski eşi Hülya Avşar’la ilgili sorulara kızan Çilingiroğlu, "Hülya benim karım değil ki, bana Feraye’yi sorun" dedi.

Sezen Aksu sürprizi

Halit Ergenç, uzun bir süredir birlikte olduğu Gizem Soysallı ile önceki akşam İstanbul Kanlıca’daki Ajia Otel’de düzenlenen nikáh töreniyle dünyaevine girdi. Ergenç’in bu mutlu gününe tiyatro hocası Haldun Dormen’in yanı sıra Dolunay Soysert, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci ile sevgilisi İsmail Hacıoğlu, yönetmen Kudret Sabancı ve Güven Kıraç gibi yakın dostları katılırken, rol arkadaşı Bergüzar Korel’in olmayışı dikkatlerden kaçmadı. Çift, ilk danslarını Sezen Aksu’nun şarkısıyla yaptı. Gecenin geç saatlerine kadar Ajia Otel’in bar ve restoran bölümünde mutluluklarını dostlarıyla paylaşan çifte en büyük sürprizi Sezen Aksu yaptı. Nikáh törenine tekneyle katılan Aksu, Halit Ergenç ile eşini kutlayarak tekrar tekneyle evinin yolunu tuttu.

Paşa’nın oğlu albüm çıkardı

Emekli Koramiral Atilla Kıyat’ın oğlu Özgür Kıyat, Doğan Müzik’ten çıkan "Eskiye Götür Beni" adlı yeni albümüyle müzikseverlerle buluştu. İlk albümü "Yurdun Kokusu Var"ı 2005’te çıkaran Kıyat, Türk Halk Müziği ezgilerinin özü bozulmadan batı enstrümanlarıyla zenginleştirildiği bu yeni çalışmasıyla da yine türkü sevenlere hitap ediyor. Müzik direktörlüğünü Ayhan Orhuntaş’ın yaptığı, Ahmet Koç, Ali Koç, Sinan Uluer, Sercihan Dehmen, Savaş Zurnacı, Orhan Osman ve İsmail Soyberk gibi müzisyenlerin katkısıyla oluşturulan albümün kartonetini ise Özgür Kıyat’ın kendi çektiği fotoğraflar süslüyor. Albümünün ilk klibini kendi bestesi olan "Eskiye Götür Beni"ye çeken Kıyat, "Babamın işi nedeniyle 10 yıl öncesine kadar Belçika’da yaşadım. Türkülere sevdam gurbet yıllarıma rastlıyor" dedi. Zülfü Livaneli ve Neşet Ertaş’tan etkilendiğini söyleyen Kıyat, sahnede kendini tamamlayan enstrüman olarak nitelediği bağlamayı kendi kendine çalarak öğrendiğini de sözlerine ekledi.

Yeni sevgilisiyle

Brillant’ı izledi


Evlenmeleri beklenirken Gamze Özçelik’ten ayrılan Mehmet Mutlu, uzun zamandır popüler mekanlardan ve objektiflerden uzaktı. Mutlu, sonunda Park Orman’da ortaya çıktı. Önceki gün dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Danny Brillant’ın konserini izlemek üzere bu mekana giden Mehmet Bey’in yanında bir de genç kız vardı. Mutlu, adını vermek istemediği güzelle geç saatlere kadar müziğin tadını çıkardı ve gecenin sonunda soruları yanıtsız bırakarak oradan ayrıldı.

10’uncu yıllarını kutluyorlar

Haliç Üniversitesi, kuruluşunun 10’uncu yılını çeşitli aktivitelerle kutluyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde de renkli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik, keman öğrencilerinin klasik müzik konseriyle başlayıp, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nün "Haliç’in Mavisi" adlı denim moda defilesiyle devam etti. 40’ı aşkın kıyafetin sunulduğu defilede, 2006 Best Model mankenlerinden Esra Aktay ve Eray Çakırer’in yanı sıra öğrenciler de podyuma çıktı. Kutlama, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin sergisiyle sürdü.

Fransız şef geldi

Kayra, yeni şarap serisi Terra de France’ın tanıtımı kapsamında Londra’nın ünlü restoranlarından L’etranger’ın şefi Jerome Tauvron’u İstanbul’da ağırladı. Tuus Restoran’da gerçekleşen ve Terra de France serisinin tadıldığı gece için ünlü şef, bu özel şaraplarla uyumlu seçeneklerden oluşan bir mönü hazırladı. Tauvron’a İngiltere’den gelen dört kişilik bir ekip de destek verdi. Sadece 100 özel konuğun katıldığı gecede Özben Önal-Çağdaş Yüksel, Berk-Aslı Ekşioğlu, Selim Yalın ve Nefise Karatay gibi ünlü isimler, Jerome Tauvron’un mönüsünü tatma fırsatı buldu.

Mezun oldu

Özel Doğuş Lisesi’nin 19’uncu dönem kep giyme ve mezuniyet töreni, geçtiğimiz günlerde yapıldı. Törende kep giyenler arasında, Özel Doğuş Lisesi’ni üçüncülük derecesiyle bitiren Naz Gedik de vardı.

Boğaz’da kebap keyfi

Kebap çeşitlerini gerçek lezzetlerinden taviz vermeden, değişik sunumlarla masaya getiren Sahan, bundan böyle Sortie içinde de müdavimlerini ağırlayacak. Yıllardır hizmet kalitesinden ödün vermeyen, kebap çeşitlerinin tamamında lezzet sırrının gizli tutulduğu özel soslar kullanan mekan, bu yıl Boğaz kıyısında kebap keyfi sunacak.
Yazarın Tüm Yazıları