Gülgün kardeşinin yanında

B Point markasının yaratıcısı Bilgün Dereli, "Okyanusun Derinlikleri" adını verdiği 2006 yaz koleksiyonunu önceki akşam Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı.

/images/100/0x0/55eb475ef018fbb8f8b6e529Tanıtım kokteyline Dereli’nin kızı Elif Boyner, Nursen Gündüz, Monique Benardete, Deniz Berdan, Feryal Gülman, Yasemin-Sedat Aloğlu ve Berna Gürel’in de arasında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Bilgün Hanım, uzun zamandır yan yana görmediğim kardeşi Gülgün Sazak ile de bu tanıtım sayesinde buluştu. Takı koleksiyonuyla kadınların şıklığını tamamlamayı hedefleyen Bilgün Dereli’nin mercan, inci, altın gibi farklı materyaller kullandığı koleksiyonu beğeni topladı. Nursen Gündüz, birbirinden cazip takıları inceledikten sonra dayanamayıp kendine bilezik ve küpeden oluşan bir set bile satın aldı.



Gülgün kardeşinin yanında



Çiller’in öfkesi


Tansu Çiller’in büyük oğlu Mert Çiller, eşi Burcu Altıntaş’la üç yıllık evliliğini noktaladıktan sonra gece hayatına hızlı bir dönüş yaptı. Altıntaş’tan geçen ocak ayında "şiddetli geçimsizlik" gerekçesiyle boşanan Çiller, Kuşadası’ndaki Jade Beach Club’ın açılış partisini de kaçırmadı. Açılışa arkadaşlarıyla giden Mert Çiller, fotoğraflarının çekilmesine ise sinirlendi. Gazetecilerin üzerine yürüyen Çiller’i arkadaşları sakinleştirdi.

Çeşme’nin yıldızı/images/100/0x0/55eb475ff018fbb8f8b6e52d

Çeşme’nin en güzel koyu olan Aya Yorgi’deki Granada Beach ve içinde yer alan Atelier Michelle, bu yazın en popüler adreslerinden olmaya aday. Mekanda Park Şamdan, Sushico/Chinese in Town, Salomanje, Cafe de Paris ve Vizzio adlı restoranlar, İstanbul Reina ve Blackk’den getirilen dansçıların şovlar yapacağı gece kulübü ve 30 Haziran’da Kati Garbi’yi ağırlayacak olan bir konser alanı var. Yavuz Samancı’nın sahibi olduğu Granada Beach ile Atelier Michelle’in işletmesini ise İstanbul gece hayatının altın çocuğu Ergun Yıldız yapıyor.


Gülgün kardeşinin yanında


Albümünü otoparkta tanıtacak

Kenan Doğulu, kayıtları Los Angeles, Amsterdam ve İstanbul’da tamamlanan yeni albümü "Festival"i, bu akşam Karaköy Kat Otoparkı’nın üst katında verilecek partiyle tanıtacak. Sezen Aksu, Aydın Karabulut, Atilla Saral, İsmet Özhan, Yıldo, Gamze Özçelik, Mehmet Mutlu, Murat Erdoğan, Mehmet Aslan ve Deniz Akkaya gibi birçok ünlünün davetli olduğu parti için tam hazırlıklar tamamlandı.

Festival geliri Alzheimer Vakfı’na /images/100/0x0/55eb475ff018fbb8f8b6e531

Kemer Golf&Country Club, Alzheimer Vakfı işbirliği ile uzun bir aradan sonra bu gece dördüncüsü düzenlenecek İstanbul Lezzet Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un lezzet dünyasına damgasını vuran beş yıldızlı otellerinin, ünlü restoran ve barların en muhteşem tatları bugün Kemer Golf& Country Club’da... Candan Erçetin konseriyle renklenecek gecenin geliri ise Alzheimer Vakfı’na bırakılacak.



Gülgün kardeşinin yanında

Terasta parti var

Gülay Kamaz, 41’inci yaşını bu akşam Zoe Teras’da kutlayacak. Yakın dostlarının katılacağı bu doğum günü partisi ile Galatasaray’daki mekan da yaz sezonunu açmış olacak. Duyduğuma göre Aylin-Özcan Tahincioğlu’ndan Begüm-Adnan Şen’e, Beyhan-Adil Benardete’den Burhan Öçal’a, Cem Ceminay’dan Cengiz Abazoğlu’na, Deniz Akkaya’dan Deniz Seki’ye, Dilek Sabancı’dan Ender Saraç’a, Sinem Güven’den Tülin Şahin’e birçok isim bu akşam Zoe Teras’ta olacakmış.

Projeleri beğendi/images/100/0x0/55eb475ff018fbb8f8b6e535

Selenium34 tanıtım kokteyli, geçtiğimiz gün Ihlamur Kasrı’nda gerçekleşti. Yeni Selenium projeleri ile ilgili bir konuşma yapan Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, "Bir dünya başkenti olan kentimizin silüetini koruyarak, yüksek standartlarda projelere imza atıyoruz" dedi. Semra Özal, konuşma sonrasında Aşçıoğlu’nu projelerinden ötürü tebrik etti.





Gülgün kardeşinin yanında



Ayakkabı çılgınlarına

Ayakkabı mağazası Vario, Nişantaşı’nda açıldı. Şıklık kadar rahatlığa da önem verilen modelleri ile dikkat çeken markayı Türkiye’ye getirense Ayşegül Merter ile oğlu Fatih Bey... Koleksiyonuna farklı modeller eklemek isteyenlere duyurulur.
Yazarın Tüm Yazıları