Gribi hafife almak

Haberin Devamı

Dört gündür tüm vücudum hafif hafif ağırlaşan bir griple mücadele ederken, ben bünyeye ilaçları dayayıp oralı bile olmadan işe güce devam ettim. Bünyeyle birlikte vardığımız dönemeç şu:
6 kez öksürük krizi ve emsalsiz burun patlamaları ile bölünen gece uykusu. Sürünerek kalkıp kendine ballı ıhlamur hazırlama. Ağızdan aşağı ilaç ve vitamin tepeleme. Şişmiş ve ağlayan gözlerle aynalara bakma. Normale dönene kadar TV başında bekleme. Uyku moduna geçme. Bir saat sonra yeni bir krizle uyanma.
Kanat Atkaya’nın deyimi ile hay bin kunduz!
Ve bu aralar bir proje için evimden uzakta bir otel odasında yaşamaktayım, ama Allah’tan Türkiye sınırları içerisindeyim.
Siz bu satırları okurken ben muhtemelen memlekete (canım gülüm İzmir) dönmüş, ağzımda bir kaşıkla doktorumun “kızım cahil misin sen” serzenişlerini dinliyor olacağım. Bu arada saniyede 330 km hızla hapşırma rekoru kimde diye Guinness Rekorlar Kitabı’nın web sitesini incelemeyi planlıyorum. Adayım.
Ben griple olan nefes kesici mücadelemi sürdürürken siz geziniz tozunuz, sevgili bir çorba bile pişirmez okur. Hayat size güzel olsun bari bu aralar. Öneriler sayfada. Hadi bana eyvallah.

Haberin Devamı

Beni yeniden sev
Oyunun motto’su şu: “Genç misiniz?
Orta yaşlı mısınız?
İkinci baharınızda mısınız?
Yeni mi aşık oldunuz?
Nişanlı mısınız?
Evli misiniz?
Ayrılmak üzere misiniz?
Ayrıldınız mı?
‘Beni Yeniden Sev’i görmeden karar vermeyin...” İstanbul’da izlediğim oyun, son zamanlarda en çok güldüğüm durum komedilerinden biri olan Beni yenien Sev; bu hafta sonu İzmir turnesinde. 12 – 13 Ekim 2012 20.30
İzmir AKM Yunus Emre Salonu.
Bilet Fiyatları: 1. Kategori – 56.00 TL, 2. Kategori – 45.00 TL, 3. Kategori – 34.00 TL.
14 Ekim 2012 20.30
Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi.
Bilet Fiyatları: 1. Kategori – 45.00 TL, 2. Kategori – 34.00 TL – www.biletix.com

İncesaz, İzmir’de
Bana rakıyı ve musikiyi sevdiren şahane ekip. Bana göre yaptıkları ne tam ağır musiki, ne çok sesli sanat müziği, ne pop, ne alaturka. Kendilerine özel bir tınıları, insanı kendinden alan intro’ları, kadife gibi saran bir müzikleri var. Cümlelerimden de anladığınız üzere İNCESAZ’ı çok seviyorum. Ben konseri kaçıracağım, bari siz kaçırmayınız efendim. Detaylar: 17 Ekim Çarşamba 20:30 İzmir AKM Yunus Emre Salonu. Bilet Fiyatları : 1. Kategori – 45.00 TL 2. Kategori – 34.00 TL – www.biletix.com

Haberin Devamı

Gribi hafife almak

Madam Yvette
İki cesur yürek kadın girişimci, Madam Yvette’I 2011’in Ocak ayında kurmuş.
İnanılmaz lezzetli ve şekilli pastalar, cup cake’ler, düğüne, davete, nişan’a özel tasarım pastalar yapıyorlar. Bazı tasarımları Evropa’da gördüğüm ve vitrin camına yapıştığım pastalardan bile daha iyi. İsterseniz sırf yemelik ya da doğumgünülük ürünleri de var. Web sitesini inceleyin ve aklınızın bir köşesine no edin derim. www.madame-yvette.com

Gribi hafife almak

Yazarın Tüm Yazıları