Genç bir kıza bağlandım

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Alanya \ Z. B.

Güzin abla, ben 20 yıllık evli, 46 yaşında iki çocuk babası bir erkeğim. Karıma ve aileme de bağlıyım. Şimdiye kadar onları üzecek, zor durumda bırakacak hiçbir şey yapmadım. Ancak bundan sonra bir süre önce tanıştığım benden 20 yaş küçük bir genç kız benim aklımı başımdan aldı. Genç kız diyorum, ama ondaki seksi görünüş ve cilve inanın büyük bir kadında yoktur. Benimle ne yapıp edip beraber oldu. Bundan sonra da ondan kendimi alamaz oldum. Şimdi her hafta gizli gizli buluşuyoruz. Her seferinde bir daha gitmemeye karar versem de yapamıyorum. Büyülenmiş gibiyim, çılgın bir şey yaşıyorum. Bu kız benim tüm inançlarımı ve prensiplerimi kırdı geçti.

***

Sevgili oğlum, herhalde sen şu erkeklerin yaş krizi denen döneme girmişsin. Kırk yaşından sonra başını döndüren bu dilber, senin aklını başından almış. Ama aslında sen de kendi kendine bu işin artık fazla yürümeyeceğini, sana yakışmadığını da görüyorsun. Boş yere aileni ve hayatını alt üst edip her şeyi yıkacak duruma gelmeden bu işi noktalamalısın. Bu genç hanım, seninle en fazla bir iki yıl oyalanır, senin heyecanın sönüp, eski gücün kalmayınca (buna maddi gücün de dahil sanırım) seni eski bir çorap gibi fırlatıp atacaktır. Bunun bilincinde ol ve kendini toparla. Bu yaşta böyle bir heyecan yaşadığın için ne mutlu sana diyelim. Ama sonuçta bu yalnızca heyecan ve seks macerası. Başka bir şey değil. Bunu unutma. Onunla artık buluşmamaya karar vermelisin. Buluştuğunuz yere gitme, telefonunu da değiştir. Yeter ki gönülden iste onu bırakmayı bırakırsın.

Cinsel konuları açık konuşalım

Kadının orgazmı kesin belirti verir mi?

Kadınların çoğu kendi orgazmlarının da tıpkı erkeğinki gibi fizyolojik bazı kesin belirtilerle ortaya çıkması gerektiğini düşünüyorlar. Oysa kadınların orgazmı erkeğinkinden oldukça farklıdır. Ayrıca kadınlar başta bilgisizlik ve utanma duygusu nedeniyle kendi vücutlarını, özellikle cinsel organlarını iyi tanımazlar. Kadının orgazmında çok büyük rol oynayan klitoris çıkıntısını bilmezler bile. Cinsel birleşme sırasında bu çıkıntının tahriki çok önemlidir.



Yazarın Tüm Yazıları