Gelinlik

Ayşe Hanım, merhaba Bende de bir gelinlik var. 38/40 beden. İhtiyacı olan kişilere iletmenizi rica ederim.

Haberin Devamı

Aynur

CEVAP: Sevgili Aynur, harikasın. Birkaç haftadır gelinliklerini hediye etmek isteyen pek çok okur dostum senin gibi bana ulaştı. Sayenizde pek çok okur dostum da hayallerindeki peri kızı kostümüyle dünya evine girdi, girecek. Hepinizi sarılarak öpüyorum. Gelen taleplerden uygun olan birini sana yönlendireceğim.


……

GELİN OLACAK KIZ ÇEYİZSİZ KALMASIN

Sayın Aral,

29 Ekim tarihli yazınızda yer alan “gelin olacak kız çeyizsiz kalmasın” başlıklı başvuru için, karınca kararınca katkıda bulunmak isterim. Mail ya da posta adresini gönderebilir misiniz?

(İsmim yayımlanmazsa çok sevinirim)

CEVAP: Benim isimsiz melek okur dostlarım iyi ki varsınız. Bir genç kızı sevindirmek ne kadar önemli, inşallah onun duaları ile sizler de çok sevinirsiniz. İletişim bilgilerini göndereceğim, sevgiler.

……

Haberin Devamı

ABLASI İÇİN ÇEYİZ İSTEYEN KARDEŞ

Ayşe Hanım merhaba;

Çok uzun zamandır takipteyim ama ilk defa yazıyorum.  Ablası için çeyiz isteyen kardeşe az da olsa yardım etmek istiyorum annemle beraber.
 
Biz de iki kız kardeşiz, o yüzden bu çeyiz olayının ne kadar önemli olduğunu az çok bilmekteyim.  Bizi iletişime geçirirseniz çok mutlu olurum.

Allah yardımcınız olsun. Dua ve sevgi ile öpüyorum sizi.

Sevda

 CEVAP: Sevgili Sevda, anneni de seni de öpüyorum. İlgili okur dostumun iletişim bilgilerini sana göndereceğim. Sevgiler.


……

 

YAYINLAMIŞINIZ AMA MAIL ADRESLERİ YOK

Ayşe Hanım sağ olun, geçen hafta kitap yardımını yayınlamıştınız ancak benim konuştuğum iki hocanın mail adresini vermemişsiniz, hocaların mail adresleri aşağıdadır.

Kitap ihtiyacı olan maili yayınladığınızı için teşekkür ederiz

İsmimi yayınlamayın.

CEVAP: Sevgili okur dostum, eposta adreslerini özellikle yayınlamıyoruz. Sadece yardım etmek isteyen okur dostlarımıza gerekli bilgiyi gönderiyoruz. Bunun çeşitli nedenleri var elbette. Sonuçta Hürriyet gibi çok okunan bir gazetede kişisel bir iletişim bilgisini yayınlamak için öncelikle bunu kişinin “bizzat” talep etmesi gerekiyor. Örneğin bazı kötü niyetli kişiler ilgili kişiye şaka yapmak gibi amaçlarla eposta adresinin yayınlanmasını isteyebiliyorlar. Yanı sıra kitap kampanyası bitse bile gazete arşivinde eposta yayınlanmaya devam ediyor ki bu da istenmeyen sonuçlara yol açabilir vs. Burada sayamayacağım pek çok sebeple ben kişisel bilgileri yayınlamamayı tercih ediyorum. Desteğin ve anlayışın için teşekkürler.

……

DÜĞÜNÜME DAVETLİSİNİZ

Haberin Devamı

Ablacım yazımı yayınlamışsın, sana çok teşekkür ediyorum. Bana ulaşmak isteyenler var galiba, pazartesi günkü yazında gördüm. Acaba ben onlara nasıl ulaşabilirim? Okur okumaz heyecanlandım. Yazıma değer verdiğin ve yayınladığın için sana çok teşekkür ederim.
İnsanlar da haklı dolandırıcı çok, ihtiyaç sahibi olup olmayanı anlamak çok da mümkün değil ama ben zaten bana gelinliğini ödünç vermek isteyen bu nazik insanları düğünüme davet etmeyi düşünüyorum tabi ki seni de.
 
Tekrar çok teşekkürler. Senin gibi yardıma aracı insanları görmek beni gerçekten mutlu yapıyor. Kendine çok iyi bak.
Selen

CEVAP: Sevgili Selen, tabi ki ilgili okurumun sorusu da direkt seninle ilgili değildi. Davetin için çok teşekkürler, programım uygun olursa seve seve gelmek isterim seni gelinliğinin içinde görmek için. Şimdiden sonsuz mutluluklar dilerim.

……

BURS İSTİYORUM

Haberin Devamı

Merhaba Ayşe Abla,
Bu yıl … Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nü kazandım.
Babamın işi dolayısıyla ailem A. Beldesi’nde ikamet ediyor. Orada kirada oturmaları, ablamın da üniversitede okuması ve banka borcumuz olduğu için bana para göndermekte zorluk çekiyorlar.
Sizden burs istiyorum. Şu an hiçbir yerden burs alamıyorum ve bana yardım edeceğini umuyorum ablacığım.

Şimdiden teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum.

Gülşah

CEVAP: Sevgili Gülşah, benim canım okur dostlarım elbette sana burs desteğinde bulunmak isteyeceklerdir. Talepte bulunan okur dostlarım olursa sana yönlendireceğim. Ablana ve sana okul hayatınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim.

……



İŞ ARIYORUM

Haberin Devamı


Ön lisans ilahiyat ve dış ticaret mezunuyum, açıktan işletmeyle devam ettirmekteyim. İş aramaktayım sizinle çalışabileceğim bir departmanınız var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
 
CEVAP: Değerli okur dostum, benim şu an için böyle bir departmanım yok. Bu nedenle belki okur dostlarımın ihtiyacı olabilir düşüncesiyle talebini Yetiş Ayşe köşesine aldım. İnşallah uygun bir iş bulmana vesile olabiliriz.

……


GELİN OLACAK KIZ ÇEYİZSİZ BOYNU BÜKÜK KALMASIN


Kardeşine çeyiz isteyen Alaattin Bey’in iletişim bilgilerini istiyorum lütfen.

Emine
CEVAP: Sevgili Emine, iyi ki varsın. Alaattin Bey’in iletişim bilgilerini sana göndereceğim. Öpüyorum.

……

GELİNLİK


Ayşe Abla merhaba,

Haberin Devamı

Öncelikle yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederiz. Ben gelinlik yardımında bulunan arkadaşlardan gelinliklerini istiyorum, yalnız şu şart ile ben giydikten sonra ben de ihtiyacı olan birilerine vermek istiyorum sonrasında.

GÖNÜL
CEVAP: Sevgili Gönül, bu çok güzel bir düşünce. Gelinliğini vermek isteyen okur dostlarımdan birini sana yönlendireceğim hemen. Mutluluklar dilerim.

……


KULLANDIKTAN SONRA GERİ ALMAK ÜZERE GELİNLİK

Merhaba Ayşe Hanım,

34-36 beden 1,63 boyundayım 48 kiloyum.
İsteyen olursa “kullandıktan sonra geri almak üzere” gelinliğimi seve seve paylaşabilirim.

Sevgiler
Dicle
CEVAP: Sevgili Dicle, bu şekilde gelinlik talep eden bir okur dostum olursa sana yönlendireceğim. Sevgiler.

……

 

ÇEYİZ TALEBİ


Canım ablam, nasılsın?

Bugünkü yazındaki çeyiz talep eden arkadaşın bilgilerini rica ediyorum.

Daha önce senin sayende ben yardım aldım canım ablam buradan.
Şimdi ben de gücüm yettikçe yardım etmek isterim. Kayınvalideyle yaşayınca biraz stok ettiğim, arkadaşın işine yarayacağını düşündüğüm ufak da olsa bir kaç parçam var. Parçalar birleştikçe umutsuzluk bulutları mutluluğa dönüşür inşallah.
Allah şifa versin. Kendine çok iyi bak ablam.
Hiçbir şey hayat kadar gerçek değil.

Ben de senin isimsiz meleklerinden oldum.

CEVAP: Canım benim, valla harikasın. İyi senin gibi yüce gönüllü okur dostlarım var. Birbirinize böyle destek olduğunuzu görmek beni hem çok mutlu ediyor hem de çok duygulandırıyor. Öpüyorum sarılarak.

……

Yazarın Tüm Yazıları