Gecenin asi güzeli

Mine Kalpakçıoğlu, MED Yapım’da işbaşı yaptı. Hayatındaki bu yenilik, başka değişimleri de beraber getirdi.

Mine Hanım, işinin başına geçmeden hemen önce, yıllardır kıyamadığı uzun saçlarına makas vurdurdu. Üstelik klasik formundan da vazgeçip punk bir model uygulattı. Kendisine bu yeni imajıyla ilk kez Ortaköy’deki Blackk’te rastladım. Esra Gürsoy’un doğum günü partisine katılan Kalpakçıoğlu’nun gece boyunca elinden purosunu düşürmediği de dikkatimden kaçmadı.

Roger Waters biletleri satışta/images/100/0x0/55ea7434f018fbb8f880fc8f

İKSV tarafından BKM ve Beşiktaş Belediyesi işbirliğiyle 20 Haziran’da Kuruçeşme Arena’da düzenlenecek Roger Waters konserinin biletleri bugün satışa çıktı. Rock müziğinin efsane ismi, Pink Floyd’un kurucusu Roger Waters, İstanbul konserinde solo albümlerinden örnekler ve Pink Floyd’un unutulmaz şarkılarını seslendirecek.

Asırlık dernek baharı kutluyor

Güzel Sanatlar Birliği Resim Derneği, 97. Yıl Bahar Sergisi’ni önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taksim Sanat Galerisi’nde açtı. Resim, heykel ve seramik dallarında yaklaşık 100 yapıtın yer alacağı sergiye, dernek üyesi 33 sanatçının yanı sıra üye adayı 9 sanatçı da katılıyor. Nihal Güres’in eserlerinin de bulunduğu sergi 27 Nisan’a kadar açık kalacak.

Müzayede başlıyor

Artium Sanat Evi, Sanat Eserleri Müzayedesi’ni cumartesi günü saat 16.00’da düzenliyor. Picasso’nun sekreteri ve yakın dostu Sabartes tarafından Barselona Picasso Müzesi’ne bağışlanan imzalı beş adet baskı çalışması da bu müzayede kapsamında satışa çıkacak.

Yalnızlıktan kurtuldu

Banu Can’ın adı uzun zamandır aşk dedikodularına karışmıyordu. Elif Edes’in eşi Cengizhan Üçgün’le yaşadığı aşk sonrası, onu erkek arkadaşlarıyla görmez olmuştum. Önceki gece durum değişti, ona Blackk’te, Esra Gürsoy’un doğum günü partisinde erkek arkadaşıyla rastladım. Çift gecenin sonunda mekanı el ele terk etti.

Toksinden arının

Richmond Nua Wellness-Spa, Energy of Life ve OWO işbirliğiyle, 6-23 Nisan tarihleri arasında Detoks/Sağlıklı Yaşam Günleri düzenleniyor. Avrupa’nın en donanımlı wellness-spa’sı Richmond Nua ve Türkiye’deki en kapsamlı detox programlarını uygulayan Energy of Life ve OWO’nun güçlerini birleştirerek oluşturduğu bu programda, Amerika’dan gelen Jennifer Hnot, Alison Stern, Ambu, Marga gibi dünyaca ünlü uzmanlar eşliğinde detox deneyimi yaşamak mümkün...

Nişantaşı’na yeni soluk

California’daki Melange adlı butiği altı yıldır ünlülerin uğrak yeri olan Gökçen Adıgüzel, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde Fashionista adlı yeni bir mağaza açtı. Geçtiğimiz yıl "Los Angeles’ta yaşayan mücevher tasarımcısı Türk Lokumu" konulu bir söyleşisiyle W Jewelry dergisinde yer verilen Adıgüzel, yeni mekanından çok umutlu. Amerika’daki mağazasıyla Madonna, Catherine Zeta Jones, Ester Canadas gibi isimlerin dikkatini çeken Gökçen Hanım, burada da ünlü kadınları mağazasına çekeceğini söylüyor.

Eşini andı

Eski büyükelçilerimizden Rahmi Gumrükçüoğlu, ölümünün 8’inci yılında anıldı. Eşi Elçin Gümrükçüoğlu’nun önceki akşam Enka Tesisleri’nde düzenlediği anma gecesinde, oğulları Benice Gümrükçüoğlu’nun resim sergisi de sanatseverlere sunuldu. Törenin ardından "Kaç Baba Kaç" adlı tiyatro oyununun sahnelendiği geceye katılanlar arasında Can-İnci Kıraç, İnci Aksoy, Azize Taylan ve Mihrinur-Tezcan Yaramancı da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları