Estetik ameliyat yaptıracağım

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Ordu’dan ‘Ne büyük acılar var’

Güzin abla, ben 19 yaşında bir kızım. Aslında güzel de sayılırım. Ancak vücudumda çok çirkin yanık izleri var. Annem çocukken beni evde yalnız bırakmış ve sobadan yanmışım. Kollarımda, omuzlarımda, boynumun alt kısımlarında yanık izleri var. Dekolte giyemiyorum, hep uzun kolluyla dolaşıyorum. Çok sıkılıyorum. Bu durumda evlenemem bile.. Acaba estetik ameliyatla bu izler giderilir mi?

* * *

Kızım, işte anneler bazen böyle cahilce çocuklarını evde yanan sobayla baş başa bırakıp, çekip giderler. Hatta bazen kapıyı da üstlerine kilitleyip çocuğun yanarak ölümüne bile sebep olabilirler. Sen yine ucuz kurtulmuşsun. Allah korumuş. Cahillik işte... Bu örneklerde ders olmuyor insanlara. Gelelim sorununa, bu izler elbette ki estetik ameliyatla giderilebilir kızım. Bugün artık estetik ameliyatlar mucizeler yaratıyor. Bunun için hiç tasalanma. Sanırım senin yara izlerin çok basit izler. Belki de biraz abartıyorsun, açık giyinmekten kaçınmana hiç gerek yok, ama siz genç kızlar her şeyi kafanıza takarsınız. Herkes sizin her yanınızı inceliyormuş gibi düşünürsünüz. Belki kimsenin gözüne bile çarpmıyordur. Ama bir kere sen aklını buna takmışsın işte. Mutsuz oluyorsun.

O halde bir estetik ameliyatla bunu yok etmenin yolunu araştır. Eğer bu yanık izleri düşündüğüm gibi küçük izlerse, çok büyük bir masrafa yol açmaz. Ama sen oradaki doktorlara bir danış, hastanenin estetik cerrahi bölümüne bunu sor. Eğer gelebilirsen, buradaki Cerrahpaşa veya Çapa gibi üniversite hastanelerine başvurup estetik ve plastik cerrahi bölümlerinde ameliyat olabilirsin.

Bitkilerle Sağlık ve güzellik

İshale karşı kızılcık

Kızılcık bu mevsimin meyvesidir. Özellikle ishale çok iyi gelir.

Şurubu ise enerji verir, halsizliği giderir. Nekahat döneminde çok yararlıdır.



Yazarın Tüm Yazıları