Esma Sultan’da veda partisi

Votka markası Belvedere, yazın son günlerine, Dolapdere Big Gang ve DJ UFUK’un katılımıyla, 27 Ağustos Pazartesi gecesi Esma Sultan Yalısı’nda düzenleyeceği bir parti ile veda edecek.

Belvedere’i Türkiye piyasasına sunan bT pazarlamanın sahibi Müge-Burak Türeci çifti davetlilerin pandomim sanatçıları tarafından kapıda karşılanacağı partide, dünyaca ünlü şarkıları, Türk motiflerinin baskın olduğu kanun, darbuka, klarnet, keman gibi enstrümanlar eşliğinde yorumlayan Dolapdere Big Gang grubunun sahneye çıkacağını söyledi.

Ağabeyinin sevgilisini düğününe istemiyor

Ege Seramik’in sahibi İlhan-Figen Kütük çiftinin kızları Emine Kütük, yarın gece iki yıldır flört ettiği Sarp Palabıyık’la Sait Halim Paşa Yalısı’nda nikáh masasına oturacak. Aileye yakın isimlerden öğrendiğime göre Emine Kütük, ağabeyi Emre Kütük’e, bir aydır flört ettiği sevgilisi Bade İşçil’i düğününde görmek istemediğini nazik bir dille iletmiş. Bu isteği olumlu karşılayan Emre Kütük de tek başına düğüne gidecekmiş.

Yeni araba aldı

İzzet Antebi geçtiğimiz haftalarda Çeşme’de tatil yaptığı sevgilisi Didem Sarı ile önceki gece Bebek’teki bir balıkçıda yemekteydi. Antebi ve Sarı başbaşa yedikleri yemek sonrasında İzzet beyin yeni aldığı Mercedes arabasıyla balıkçıyı terk ettiler.

Evlenecek olsam oğlumun annesiyle evlenirim

Kaya Çilingiroğlu golf arkadaşı Serra Merzeci’yle evlenecekler yönündeki haberlerle ilgili konuştu. Çilingiroğlu "Evlenecek olsam oğlumun annesi Feraye Tanyolaç’la evlenirim, kızımın annesi Hülya Avşar’dan boşandıktan sonra evliliği düşünmedim. Evlilik şimdilik benim için çok uzak" dedi.

Bodrum-İstanbul hattı

Eski milli basketbolcu Murat Evliyaoğlu, Güliz Onursal ve Çiğdem Doğu ile yaşadığı aşkların ardından artık yalnız. Tatil için Bodrum Türkbükü’nü tercih eden Evliyaoğlu, hafta sonları soluğu Bodrum’da alıyor. Hafta içi ise İstanbul’a dönen Evliyaoğlu, önceki akşam Bebek’te motosikletiyle objektife yansıdı.

Madonna şarkıları Chocolate Trio’da

İstanbul Chocolate Trio, muhteşem bir partiye daha ev sahipliği yapacak. 25 Ağustos Cumartesi gecesi saat 22.00-01.30 arasında Chocolate Trio’da düzenlenecek ’Madonna Night’ etkinliğinde, geçmişten günümüze Madonna şarkıları çalınacak, ünlü sanatçının konser görüntüleri barkovizyonda gösterilecek.

Son partiler

24-25 Ağustos tarihlerinde Bodrum Türkbükü’ndeki Bianca Beach Club’da parti var. &Club üyelerine özel partide, Dj Ayhan Korkmaz müzikleriyle konukları coşturmaya çalışacak. Saat 24.00’te başlayacak olan partide, ateş yutan adamlar, jonglörler ve tahta bacaklı adamlar Bianca’da olacak.

Dün gece davet verdi

Zerrin Arbaş Kemer Country’deki evinde dün gece dostlarına davet verdi. Geleneksel yaz davetine Fransa’dan ve Amerika’dan dünya jet-set’ine mensup isimlerin katıldığı Zerrin Arbaş’ın davetinde kuş sütü eksikti. Konuklar arasında yer alan Arzu Sadıkoğlu son yılların en görkemli davetlerinden birisine katıldığı için çok memnun olduğunu söyledi.

Yabancılar

Teşvikiye Sanat Galerisi, ülkemizde az rastlanır nitelikte bir sergiye imza atıyor. Galeri, Andy Warhol, Dali, Rauschenberg gibi önemli isimlerin yer aldığı bir karma sergiyle sanatseverlere eylül ayında merhaba diyecek. 5 Eylül’de başlayacak olan sergi 6 Ekim’e kadar gezilebilecek.
Yazarın Tüm Yazıları