Eşimle seks yapmak istediğim için sapık damgası yedim

30 yıllık evliyim. Eşimle aynı evde iki yabancı olduk. Üstelik onunla seks yapmak istediğim için sapık damgası bile yedim.

Haberin Devamı

Sayın hanımefendi, 30 yıllık evli bir erkeğim. Eşimle flört ederek evlendik. İlk 10 yıl çocuk falan derken bayağı mutlu geçti.
İkinci 10 yılda artık her şey monotonlaşmıştı. Yavaş yavaş hır gür başlamıştı. Tek uyum sağladığımız konu seksti. En mutlu günlerimiz benim İstanbul dışında çalıştığım, 1 veya 2 hafta arayla eve geldiğim günlerdi... Ancak son 10 yıl, her gün artan hır gürlerle dayanılması zor hale geldi.
Aynı evde farklı dünyalarda yaşıyoruz. Müşterek hiçbir şeyimiz yok. Yemeklerimiz farklı, zevklerimiz farklı, hatta odamız farklı... Seks uyumumuz da bitti. Üstelik seks istediğim için sapık damgası yedim. Dünyada ne kadar kötülük varsa hepsi bende toplanmış! Beni sevmiyor, tabii haliyle benden kaçıyor.
Çocuklar büyüdüğü için kendini güvencede hissediyor. Demek ben sadece güven sigortasıymışım. Şimdi batıyorum, dolayısıyla istenmiyorum. Böyle durumlarda suç tek taraflı değildir. Mutlaka benim hatalarım da vardır, ancak kendisinin hiç hatası yoktur... Her kadın gibi kesinlikle özeleştiri yapmaz.
O İstanbul dışında, ayrı yaşamamız da artık mümkün değil. Çünkü yakın zamanda geçirdiği ölümcül hastalıktan dolayı yalnız kalamaz. Dolayısıyla hastabakıcılık yapıyorum, hasret buluşmaları da bitti...
Bu yazıyı size yazmamdaki gaye, genç evlilerin bizim yanlışlarımızı yapmaması. Yoksa ben kendi hayatımda olumlu bir şey beklemiyorum.
Rumuz: S.Y. Arnavutköy

Haberin Devamı

Sevgili okurum, bunca yıllık bir evliliğin bu duruma gelmesine gerçekten üzüldüm. Çünkü bana göre, insanın en çok birbirine muhtaç olduğu dönem, işte bu çocukların büyüyüp evden uçtukları, yavaş yavaş sağlık sorunlarının ortaya çıktığı, birbirine dayanma, dost olma, aile olmanın getirdiği sevgiyle kucaklaşma dönemidir.
Anlattıklarınız beni çok üzdü ancak, yazının sonunda eşinizin ölümcül bir hastalığa yakalandığı ve bakıma muhtaç olduğu satırlarını okuyunca, belki de ona haksızlık yaptığınızı düşünmekten kendimi alamadım.
Onun ruh halini göz önüne almadan, artık size ihtiyaç duymadığından, uyumsuzluğundan sevgisizliğinden söz ediyorsunuz. Belki de bu hastalık yüzünden kendi kendiyle hesaplaşıyor olabilir. Lütfen bunca yıllık eşinize daha anlayışla ve sevgiyle yaklaşın, hele size en çok ihtiyacı olduğu şu günlerde.

 

Yazarın Tüm Yazıları