Eşim filmlerdeki açık saçık sahneleri izliyor

Eşim her gece macera filmleri izliyor. Fakat o filmlerdeki açık sahneler beni çok sinirlendiriyor.

Haberin Devamı

Güzin Abla, ben 31 yaşındayım ve ikinci kez evlendim. İlk evliliğimden bir kızım, ikinci evliliğimden 5 aylık oğlum var. İkinci evliliğimde çok ciddi sorunlar yaşıyoruz. Eşim beni çok kıskanç olmakla suçluyor. O ise tam bir film delisi. Her akşam bilgisayarda aksiyon, macera türünde filmler izliyor. İzlemesine bir şey demiyorum fakat filmlerde genelde açık sahneler oluyor. Ben de bunları gördüğümde çok sinirleniyorum, eşime kızıyorum.
O da ona güvenmiyorum diye bana öfkeleniyor. Oysa güveniyorum ama bu tür sahnelere bakması beni deli ediyor.
Eşim, “ben onların meraklısı değilim” diyor ama çıkınca da bakıyor, görüyor. Haliyle benim psikolojim bozuldu, bıktım artık. Ne zaman bu konu açılsa, sinirleniyor ortalığı yıkıyor, döküyor. Ne olur bana yardım et Güzin Abla.
Rumuz: Fulya

Haberin Devamı

İyi artık kızım, adama bir de çocuk kilidi taktırsaydın bari! Hangi filmleri izleyeceğine, hangi sahneleri izleyemeyeceğine sen karar ver. Olsun bitsin.
Sen adamı deli mi etmek istiyorsun; zaten baksana delirip ortalığı kırıp döküyormuş. Neyse ki, yine sana el kaldırmıyor Allah’tan. Eşler arasında kıskançlık olabilir ama bu seninki akıl alacak gibi değil.
Yani, çocuklara yaptığımız gibi, açık sahneler çıkınca, adamı odadan çıkartacaksın neredeyse... Adam porno izlemiyor ya (ki erkekler zaman zaman onu da izleyebilirler) bu filmler normal aksiyon filmleriymiş, ama tabii ki içinde aşk meşk olacak, sevişme sahneleri de olacak.
Eşinin hayatını bu kadar kısıtlarsan kızım, sonunda onu evden soğutursun, gider başka yerlere takılır. İşte o zaman psikolojin nasıl bozulur, bir düşün istersen. Bence güzel güzel eşinin yanında otur, o filmleri izlerken ona eşlik et, saçma sapan kıskançlıktan da vazgeç.

Öpüşmek kötü bir şey mi

Sevgili Güzin Abla, benim bir yaz aşkım oldu. Hem İstanbul’da hem de Tekirdağ’da evimiz var. Yazın Tekirdağ’daki evimize geliyoruz.
Sevgilimle ayrılmadan önce, son gecemde beni öptü. Ben de itemedim, geri de çekilemedim. Onu kırmak istemedim. Ancak farkındayım öpüşmek için 14 yaş uygun değil. Ama aslında o anı sevdiğin biriyle yaşamak hiçte fena değildi aslında. Daha önce hiç öpüşmemiştik, ama son gece çok fazla öpüştük. Sence yaptığım kötü mü?
Rumuz: Aşık 34

Haberin Devamı

Güzelim benim, böyle samimi samimi yazman hoşuma gitti. Beni gülümsettin. Evet, 14 yaş her şey için biraz erken sayılır. Ancak bu yaptığın kötü bir şey değil, elbette. Gerçekten de bir genç kızın, sıcaklık duyduğu, sevdiği bir gençle öpüşmesi, çok hoştur.
Sadece sen akıllı bir kız olduğun için uyarıyorum. Bu yakınlığınız öpüşme düzeyinde kalmalı. Sınırları aşmamalısınız.

Sen daha iyilerine layıksın deyip beni terk etti

Güzin Abla, ben 18 yaşındayım. İzmir’de yaşıyorum. Liseye ilk başladığımda bir çocukla tanıştım. Daha ilk günden beri peşimdeydi. O sıralar benim kalbim kırıktı ona “hayır” dedim. Ama o vazgeçmedi. Bir sene sonra ona bir şans vermeye karar verdim. Bir ay kadar mesajlaştık. Ama ben aşka çok değer veriyordum ve aşık olmadığım için bu ilişkiye başlamadan nokta koydum.
Bir sonraki sene okulun bir partisinde beni dansa kaldırdı. Dans ederken göz göze geldik. O an aşık olduğumu hissettim. O günden sonra bir yakınlık doğdu aramızda.
Bir şekilde çıkmaya başladık. Ancak 1 buçuk ay sonra bana zarar vermekten korktuğunu söyleyerek ayrıldı benden. Yaklaşık bir sene sonra yine bir araya geldik. Bu defa farklıydı Güzin Abla. Annesi bile öğrenmişti ilişkimizi ve annesine bile benimle evleneceğini söylüyordu.
Birlikte okumak, birlikte yaşamak üzere planlar kurmuştuk. İlişkimiz bu defa 3 buçuk ay sürdü. Ve bana karşı sevgisinin azaldığını, benim daha iyi birine layık olduğumu söyleyip bırakıp gitti.
Şimdi aradan 1 buçuk ay geçti ve ikimizin de hayatında kimse yok. Ailesi mi baskı uyguladı, ne oldu anlayamadım ama bir anda bitiverdi.
Sence bir haftada bir insanın sevgisi neden azalır? Beraberliğimizi kurtarmak için uğraşmalı mıyım, yoksa bu defteri kapatmalı mıyım?
Rumuz: Ayşe

Haberin Devamı

Canım kızım, bu beraberlikte bence baştan beri iyi gitmeyen bir şeyler varmış. Sen ilişkiyi ciddiye almaya başladığın zaman o sorunlar çıkarmış, seni bırakmış.
Sonra yeniden ortaya çıkmış. Bence senden sakladığı, bocalamasına neden olan bir şeyler var. Ailesine seninle beraberliğini söylediğinden emin misin? Bence ailesinin onun için hayal ettiği bir başkası olabilir. Ya da sen kabul etmek istemiyorsun ama hayatında zaman zaman senin dışında birileri oluyor belki de... Onlardan ayrılınca yine gelip seni buluyor. Bunu ne yazık ki pek çok erkek yapar. Ha! Bir de senin onu başta reddetmiş olmanı unutamıyor ve aklınca senden intikam alıyor da olabilir tabii.

Haberin Devamı

İlişki sırasında yırtılma söz konusu olabilir mi

Sevgili Güzin Abla, kız arkadaşımla cinsel ilişkiye ve üç gündür kanaması devam ediyor. Aralıklarla duruyor.
Bir gün hiç kanama olmazken, ertesi gün yine devam ediyor. Bu durum beni gerçekten çok korkutuyor. Kadın cinsel organının kendi kendini tedavi etmesinin imkansız olduğunu duydum, herhangi bir yırtılma söz konusu ise ne yapabilirim?
Yaşı 17 olduğundan hiçbir sağlık kuruluşuna gidemiyoruz. İlk gece de böyle olması, kanamanın bu kadar uzun sürmesi mümkün mü?
Rumuz: Mutsuz genç

Bence de durum ciddi oğlum, evet vajinada yırtılma söz konusu olabilir. İkinizin de, özellikle de senin tecrübesizliğinizden kaynaklanabilecek bir durum bu. O kasılmıştır, sen zorlamışsındır.
Senin yapabileceğin bir şey yok. Hemen bir özel doktora ya da özel hastaneye gidin. Yaşını belirtmeyip, nişanlı olduğunuzu söyleyin.
Sevdiğin genç kızın tıbbi bir müdahaleye ihtiyacı olabilir. Bu bekletilecek bir durum değil.

Yazarın Tüm Yazıları