Enfraruj

Salih UÇAR
Haberin Devamı

Rana'nın aşkı

ANTALYA merkezli bölgesel yayın yapan ETV'nin güzel sunucusu Rana Elik'le ilgili her geçen gün yeni bir dedikodu çıkıyor. Gece hayatında sık sık görülen Elik, katıldığı davetlerde de ilgi odağı oluyor. Güzel sunucu hakkındaki son dedikodu ise evlere şenlik...

Geçen hafta içinde bir akşam Rana Elik, Fulya Eyilik ve Atınç Eyilik, Club 29'da Brezilyalı dansçıların şovunu izledi. O gece Rana ile patronunun oğlu Atınç (Tuğçe'nin kardeşi olur) arasındaki samimi pozlar, değişik yorumlara neden oldu.

İLK AKŞAM YEMEĞİ

Birkaç gece önce de Sevinç Eyilik, Fulya, Rana ve Atınç, North Shields'te akşam yemeğindeydi. Sonraki gece ise yine Rana ve Atınç, yanlarında Fulya Eyilik ile birlikte Cece Bar'da, ardından da Sheraton Voyager bünyesindeki Greenfields Sports'ta beraberdi... Böylelikle sarışın spiker ile patronun oğlu arasındaki büyük aşk (!) konuşulmaya başlandı.

Nem York'ta öğrenim gören ve tatil için Antalya'ya gelen Atınç Eyilik ile ekranların başarılı spikeri arasındaki yakınlık, herkesin dilindeydi. Rana'yı gece hayatında sevgilisiyle göremeyenler için Atınç biçilmiş kaftandı. Yakışıklı, zengin ve ayrıca patronun da oğluydu... Rana ile arasında aşk olmaması için bir gerekçe yoktu. Herkes böyle düşünürken, madalyonun diğer yüzü başkaydı.

YAKIŞIKLI VELİAHT

Rana Elik ile Fulya Eyilik, Antalya'nın gece yaşamına uzak olan Atınç'ı yalnız bırakmamak ve birlikte eğlenmek için beraber dolaşıyorlardı. Rana, oldukça sakin bir tavırla, Antalya'nın küçük bir yer olduğunu belirterek, ‘‘Atınç sevgilim olsa herkesin gözü önünde ne işim var. Yapacağımı, yalnız ve gözden uzak yerlerde yaparım’’ diyordu.

Antalyalı birisiyle aşk yaşamasının söz konusu olmadığını belirten güzel sunucu, 2001 yılına yeni bir sevgiliyle girmişti. Adı Atınç olmayan ve İstanbul'da yaşayan sevgilisiyle yılbaşı gecesi tanışan Rana, bir gece çıkmış ve ardından da kendi arkadaş grubuyla Afrika gezisine gitmişti. Şimdi ise görüşmeleri, her gün telefon aracılığıyla sürüyordu.

Anlaşılan başarılı spiker, yeni yıla, yeniliklerle, yeni bir sevgiliyle girmeyi tercih etmişti. Ama bu sevgili, New York'ta yaşamıyordu.

Yazarın Tüm Yazıları