Enfraruj

Haberin Devamı

Bir CeCe daha

CEMAL-Celal Hancıoğlu kardeşler, Antalya ve İzmir CeCe'den sonra Dedeman Bölgesi'nde Hunny Bar'ı açmışlardı. Eğlence dünyasındaki hizmetlerine damak tadını da ekleyen iki kardeş, haftasonunda da Çeşme CeCe'yi faaliyete geçirdi.

Cemal Hancıoğlu ile açılış gecesi Çeşme'ye gitmek üzere sözleşmiştik. Ama kısmet olmadı. Yazlık CeCe'yi görmeyi çok istiyordum. Burada hepinizin yakından tanıdığı bir isim sahne alıyor. Arzu Turalı. Evet Antalya CeCe'nin 6 yıllık solisti Arzu, artık Çeşme'ye takılıyor.

Vur patlasın çal oynasın

Çeşme'deki yeni mekanın açılışına gidemeyeceğimi anlayınca soluğu buradaki CeCe'de aldım. Barın ortaklarından ve İşletme Müdürü İsmail Sır da 'Nöbetçi Patron' olarak Antalya'da kalmıştı. Her zamanki gibi renkli gecelerin yaşandığı CeCe'de o akşam ETV Haber Merkezi'nden Gül Gubuz'un 24'üncü doğumgünü partisi vardı...

Neslihan ile Korhan'ın sahne aldığı barın ön masalarında yeralan grupta; turizmci Ümit Köse, Sundays Cafe'nin sahibi Mehmet Yüksek, televizyondan Sibel Çakıl ve Yeliz Özen bulunuyordu. Gül'ün gözleri gülüyordu adeta...

Yeni yaşına dostlarıyla birlikte giren şirin kız, yerinde duramayacak kadar sevinçliydi. Gecenin geç saatlerine kadar da vur patlasın, çal oynasın eğlendik.

Canlı eğlence

Barın arka bölümünde Ünal Öger oturuyordu. Yanında da mankenlere taş çıkartacak kadar genç ve güzel bir kız. Purosunu elinden düşürmeyen Öger, bayan arkadaşıyla her zamanki köşesinde kadeh tokuşturdu.

Orta masalarda ise hareketli bir grup dikkati çekiyordu. Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hasan Subaşı'nın oğlu Celal, arkadaşlarıyla kısa bir eğlence turu attı. Az ilerideki masada ise yeğen İbrahim Subaşı'yı gördüm. Bu masa biraz daha hareketliydi. İbrahim Subaşı'nın yanındaki bayanın gece boyunca yerine oturduğuna şahit olan olmadı.

CeCe'deki canlı eğlence, sabahın ilk ışıklarında son buldu.

Yazarın Tüm Yazıları