Duyarlı çift

Vepa Group’un sahibi Önder Öztarhan, geçtiğimiz ay Estee Lauder’in Türkiye mümessilliğini almak için Los Angeles’a gitmişti.

Anlaşma sağlandı. Estee Lauder’in dünya genelinde sürdürdüğü meme kanserine karşı bilinçlendirme kampanyasına destek veren ve Vepa Group tarafından üretilen tişörtler, Mudo mağazalarında 14,5 YTL.’den satışa sunuldu. Tüm geliri Türkiye Meme Vakfı’na bağışlanan kampanyaya kasım ayından itibaren Park Bravo ve Yargıcı mağazaları da destek verecek. Bu kampanyayı duyuran, yayılmasını sağlayan ise Cen Ajans Grey. Yani Nazlı Keçili Öztarhan’ın yönetimini üstlendiği ajans. Nazlı-Önder Öztarhan çifti böylesine yararlı bir işe imza atmanın haklı gururunu yaşıyorlar.

Beyoğlu sohbetleri

Erol-Tilda Tezman çifti, geçtiğimiz akşam Tepebaşı The Marmara Oteli’nin üst katındaki Mikla Restaurant’da yemekteydi.

Yanlarında ise yakın dostları Selay-Abdullah Oğuz çifti vardı. Keyifli geçen yemeğin sonunda otelin önüne inip otomobillerini beklemeye başlayan Tezman ve Oğuz çifti, muhabbete orada da devam etti.

Niş’te caz

Niş, yeni caz sezonunu cuma gecesi açıyor. Canlı performanslarıyla dinleyen herkesi büyüleyen Aşkın Arsunan ve grubu Blue Print Project, yeni sezona yine son derece iddialı bir repertuvar ile giriyor. Niş’te haftaiçi salıdan cumaya her akşam saat 18.45-21.00 saatleri arasında sahneye çıkacak olan Aşkın Arsunan&the Blue Print Project, caz müziği tutkunlarına bu sene de müzik ziyafeti vermeye devam edecek.

Bayramda yalnız

Ajda Pekkan’ın kız kardeşi Semiramis Pekkan, Uzakdoğu’ya gitti. Hem Gulu Lalvani’nin Tayvan’da yaptığı marinanın açılışında bulunmak hem de bayram tatili için.

Sevgilisi Okan Tapan’dan ayrıldığı söylenen Ajda Pekkan ise geçtiğimiz gece Bebek, Mel’S restoranda arkadaşlarıyla yemek yedi. Pekkan’ın moralsiz olduğu gözlendi.

Londra yolcusu kalmasın

Elif-Mehmet Germiyanlıgil çifti bayram tatili için önceki gün Londra’ya uçtular. Kızları Yasemin’i de alıp Londra’nın Nothing Hill semtindeki evlerine giden Germiyanlıgil çiftine Elif’in kardeşi Kerem Dürüst ve eşi Süreyya Yalçın Dürüst de katılacak. Abla-kardeş eşleriyle birlikte hem bayram tatilini geçirecekler, hem de birbirleriyle hasret giderecekler. Meraklısına not: (Kerem-Süreyya Dürüst çifti Amerika’da yaşıyor.)

Çocukluk hayalleri gerçek oldu

Ressam Yıldız Barış, İzmir’de yaşayan bir sanatçı. Çocukluk hayallerini gerçeğe dönüştürmüş ve 46 yaşından sonra resim yapmaya başlamış. Yaşamın yorucu temposundan kısa süreliğine uzaklaşmak ve ruhunuzu dinlendirmek isterseniz, İzmirli Yıldız Barış’ın 21 Kasım günü Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde açacağı ilk resim sergisini kaçırmayın derim. Sergi bir hafta boyunca gezilebilir.

Bayram’da eğlence

İstanbul’un tek canlı müzikli restaurantı Coco a’gogo, bu kış müşterilerine ‘fine food’, ‘fine music’ sloganı ile hizmet ediyor. Coco a’gogo, canlı müzik programında bayramın birinci günü Akrep Nalan, ikinci günü Neco, üçüncü günü ise İhsan Kayral sahneye çıkacak. Bayramın üçüncü günü olan cumartesi akşamı club’ta Latin Grammy ödüllü Kübalı tenor Aramis Galindo ve Orkestrası müşterileri ağırlayacak. Rezervasyon için 0212 324 26 26 nolu telefonu arayabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları