Duran evlendi

Duran Ofset Yönetim Kurulu Üyesi Alican Duran ve Devlet Opera ve Balesi dansçısı Şeyda Sofuoğlu geçtiğimiz gece Swissotel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ağustos ayında Suada’da bir davette tanışan ve altı ay sonra evlenmeye karar veren çiftin nikah şahitleri eski bakan Yalım Erez, Selim Sefadan, Serap Aksoy ve Muzaffer Sayın oldu.

Bu özel gecede gelin şeyda Sofuoğlu Christian Lacroix imzalı gelinlik, Ali Can Duran ise özel dikim damatlık giydi. Genç davetlilerin ağırlıklı olarak katıldığı düğünde gelin ve damat ilk danslarını ise “Ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim” şarkısıyla yaptılar. Gelin ve damadın düğün pastalarını kesmelerinin ardından konuklar eğlenceye kaldıkları yerden devam ettiler. Karadeniz parçalarının ağırlıklı çalındığı gecede davetliler bol bol halay çekmeyi de ihmal etmedi.
? Serdar BENLİ

Tuğçe sahnede

Her çarşamba farklı bir konseptle perdelerini açan Cahide şovları ile Al Jamal, unutulmaz bir gece ile karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Yaklaşık bir aydır provaları süren “Saraydan Kız Kaçırma” projesi için Tuğçe Kazaz da günlerdir hazırlık içinde. Çapamarka ekibi tarafından Al Jamal’de gerçekleştirilecek olan ‘Saraydan Kız Kaçırma’ konseptli gecede, Kazaz sürpriz bir şov yapacak. Ünlü manken, Cahide ve Al Jamal show grubuyla sahneye çıkacak.

İşte gelin adayı

Haberin Devamı

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde başlayan Evlilik Fuarı’nın ilk gününde yapılan iki defilede ünlü mankenler podyuma çıktı. Adı geçtiğimiz haftalarda Ersan Koç’la anılan Ece Gürsel, ‘hem ağlarım hem giderim’ ve ‘gelin adayı’ baskılı tişörlerle podyuma çıktı. Gürsel defile sonrası gerçek hayatta eline kına yakmak için sabırsızlandığını söyledi. Kendisini aşk kadını olarak tanımlayan manken, işlerinin yoğunluğunu sebebiyle aşka vakit ayırmadığını söyledi.

Uludağ’a kayak yarışması damgasını vurdu

Kış turizminin önemli adreslerinden Uludağ’a geçtiğimiz cumartesi Ağaoğlu Uludağ My Resort’un düzenlediği “Süper Anneler Süper Çocuklar” kayak yarışması damgasını vurdu. Kuşaklıkaya Pisti’nde düzenlenen yarışmada, “Süper Minikler”, “Minikler” ve “Çocuklar” kategorilerinde anneler ve çocuklar birlikte yarıştı. Bu yıl ilki yapılan ve her yıl geleneksel hale gelecek olan yarışlarda genç oyuncu Sinem Kobal ve Hepsi Grubu’ndan Eren de minik yarışmacılara eşlik etti. Yarışmaya cemiyet hayatının tanıdık simalarından Menekşe Uysal ve oğlu Boran Uysal, Hayri Yazıcı’nın oğlu Mehmet Can Yazıcı, yeğeni Ozancan şer, Avi Habib’in eşi Raguel Habib ve oğulları Erim, Levent Özkan kızı şebnem Özkan, Beceren Otel’in sahibi Haluk Beceren’in oğlu Asrın Beceren, Ceyla Gölcüklü gibi isimler katıldı. Pist açılışını yapacak olan Aslışah Alkoçlar’ın ani rahatsızlığından dolayı yarışa katılamazken babası Ender Alkoçlar miniklere destek olmak için yarışları izlemeye geldi. Kayak yarışlarında 4 kategoride birincilik alan çocuklara ve birincilik kazanan anneye Ağaoğlu My Resort tarafından Head marka kayak takımı hediye edildi. Ödül töreninin ardından Mandıra’da gerçekleştirilen barbekü ve Alem FM sponsorluğunda After Race Party ile katılımcılar eğlenceli dakikalar geçirdi.

Ziynet coşturdu

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali geçtiğimiz hafta sonu Baltalimanı’ndaki Portaxe’de sahne aldı. Seksi elbisesi ile bütün dikkatleri üzerine toplayan güzel şarkıcı, 14 şubat Sevgililer Günü’nde ise memleketi Kıbrıs’ta sahne alacağını söyledi. Ekonomik kriz sebebi ile bütün sanatçıların yeni kliplerini eski görüntülerinden çektiğini söyleyen Sali, Beş Çayı isimli parçasının klibini çektiğini ve krizden de etkilenmediğini belirtti.

Aşıklar haftası

Longtable Burjuva Bar’da klasikleşen Revolution Party serisine ünlü ve başarılı isimler ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu haftanın ev sahibi ise yaptıkları partiler ve dekorlar ile adından sıkça söz ettiren “A46 Organizasyon” olacak. A46, 10 şubat günü gerçekleşecek partide, Sevgililer Günü nedeniyle mekânı aşıklar için yeniden dekore edecek.

Evlilik fuarı kapılarını açtı

Haberin Devamı

Patika Fuarcılık tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen “Evlilik Fuarı”, 06 şubat’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda, gelinlik markası Akay’ın gerçekleştirdiği defile ile kapılarını ziyaretçilere açtı. Tülin şahin’in baş manken olarak katıldığı defilede yerli ve yabancı mankenler de ünlü modele eşlik etti. Akay 2009 gelinlik koleksiyonunu sergilendiği defilede cemiyet ve moda dünyasından birçok davetli hazır bulunurken, defileye özellikle evlenecek çiftlerin ilgisi yoğun oldu. 36 farklı gelinlik modelinin sergilendiği defile, Sertaç Delibaş’ın Akay için tasarladığı ayakkabı modelleri ile sunuldu. Sektörün lideri Damat firması ise Barok Dönemi’nden esinlenerek hazırladığı 2009 Damat Ceremony koleksiyonunun en özel smokin ve damatlıklarıyla bu defilede Akay’a eşlik etti.

Balkan rüzgarı

Haberin Devamı

Suzan Kardeş, önceki akşam Beşiktaş Kültür Merkezi’nde bir konser verdi. Kardeş, 2’nci albümünün tanıtım konserinde hem albüm parçalarını hem de Arnavutça, Makedonca ve Sırpça şarkılar seslendirerek salonda Balkan havası estirdi. Konser öncesi dinleyicilere salona girerken birer beyaz mendil hediye edildi. Mendiller, Kardeş’in daha ilk şarkısından itibaren salonda dalgalanmaya başladı. Balkan düğünlerini anımsatan dev kırmızı güller ve renkli ampullerle süslenen sahnede Kardeş, her zaman olduğu gibi geleneksel Boşnak kostümleri ile şarkı söyledi. “Manolyam” şarkısı ile başlayan konserin bir bölümünde Serkan Çağrı, klarneti ile Kardeş’e eşlik etti. Konserin ikinci yarısında ise Makedonya’dan gelen Doğruyol Grubu hem şarkıları hem dansları ile BKM’deki dinleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

Yazarın Tüm Yazıları