Dört aydır birlikteler

Selin Fadıllıoğlu, dört aydır TEB’in (Türk Ekonomi Bankası) ortağı olan Çolakoğlu ailesinin genç kuşak temsilcisi Mehmet’le birlikte...

Sevgililere önceki gece Ortaköy Anjelique’te rastladım. Londra’daki eğitimini bitirip İstanbul’a döndükten sonra bir süre Selim Tezman’la flört eden, ayrılık sonrası ise uzun süre kimseyle görmediğim Fadıllıoğlu, şimdi aşkıyla el ele gezmekten rahatsızlık duymuyor. Anlaşılan bu ilişki gayet ciddi.

Hálá iyileşemedi

Ender Mermerci, yakın dostu Heves Ekinci’yle geçtiğimiz gece Ortaköy Reina’daydı... Evinde düşüp ayak bileğini incitmesinin üzerinden üç ay geçmesine rağmen Ender Hanım’ın hálá tam olarak iyileşmediği görüldü. Ayak bileği sargılı olarak kulübe gelen Mermerci’nin yanı sıra Heves Hanım da abartılı kolyeleriyle dikkat çekti.

Yasemin çaldı

Yasemin Kozanoğlu, geçtiğimiz gece Park Orman’da düzenlenen özel bir gecede DJ’lik yaptı. İşini son derece ciddiye alan Kozanoğlu, müzik CD ve plaklarını da tekerlekli bir valizle mekana kendisi taşıdı. Performansı öylesine iyiydi ki, saatler gece yarısını geçtiğinde bile dans pisti hálá hınca hınç doluydu.

Kaçacak ne var

Melissa Eliyeşil, sevgilisi Kerem Polat’la önceki gece Anjelique’te eğlendi. Sabahın ilk ışıklarına kadar mekanda kalan sevgililer, evlerine dönmek üzere oradan çıktıklarında ise ortam bir anda gerildi. Birlikte görüntülenmek istemeyen, bu yüzden çıkışta yan yana durmamaya özen gösteren sevgililerin bu tedirginliğine kimse anlam veremedi.

Boşanmıyoruz

Geçtiğimiz hafta Tuğçe-Ali Ramazanoğlu çiftinin boşanacaklarına dair dedikodular kulaktan kulağa dolaşıyordu. Bu söylentilerin giderek artması üzerine Tuğçe Hanım, İzmir’den, babasının yanından aradı. Evliliklerinin sürdüğünü, boşanma gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Bu haberlere ailesinin çok üzüldüğünü de sözlerine ekledi. Birbirine çok yakıştırılan çift hakkında dilerim bir daha ayrılık dedikoduları çıkmaz.

Las Vegas’ta evlenecek

Filmci Pamir Demirtaş, geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldi. Yılın 6 ayını geçirdiği Miami’den İstanbul’a gelirken sevgilisi Kate Webstar’ı da yanında getiren Demirtaş, önümüzdeki günlerde tatil için Bodrum’a gidecek. Bu arada önümüzdeki aylarda Las Vegas’ta evlenmeyi düşündüğünü de açıkladı Pamir Bey..

Dövmeli gelin

Çarşamba günü nikah masasına oturacak olan Kerem Dürüst-Süreyya Yalçın çifti, önceki gece Ortaköy Anjelique’teydi... Kulübü el ele terk eden Yalçın ve Dürüst’ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Babası Haluk Yalçın tarafından evlilik hediyesi olarak banka hesabına 60 trilyon lira gibi bir para yatırıldığı konuşulan Süreyya Hanım’ın sağ omzuna bir dövme yaptırdığı gözden kaçmadı.
Yazarın Tüm Yazıları