Doğum hediyesi BMW Z5

Aylin Okday, geçtiğimiz aylarda doğum yapmış ve bir kız çocuk sahibi olmuştu.

Ahmet Yalman, eşine doğum hediyesi BMW Z5 almış. Son model siyah Cabriolet arabasıyla Aylin Okday-Ahmet Yalman çifti geçtiğimiz hafta Kuruçeşme, Les Ottoman Otel’de düzenlenen düğüne katıldılar. Arabayı Ahmet Yalman kullanıyordu. Bu arada son Sadrazam Tevfik Paşa’nın torunu olan Aylin Okday’ın annesi Ayşe Hanım, ikinci torununu kucağına almak için sabırsızlanıyormuş.../images/100/0x0/55eb0edff018fbb8f8a84e95

Rexene hizmetinizde

Bodrum, Gümbet’te hizmete giren Rexene Otel’in açılış daveti geçtiğimiz hafta gerçekleşti. 35 dönüm alanda, Ataman Şirketler Grubu tarafından yaptırılan Rexene Resort Otel 260 odalı, 550 yataklı. Konukları, Ataman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ataman, annesi Hikmet Ataman ve babası Hasan Ataman karşıladı. Akdeniz mimarisinin Türkiye’deki en iyi temsilcilerinden olan Mimar Fahrettin Aykut’un projesini gerçekleştirdiği tesiste iki alakart restoran, 80 kişi kapasiteli konferans salonu, iki yüzme havuzu, SPA merkezi, oyun ve çocuk alanları, sauna, tenis kortu, doktor ve sağlık ekibi, evcil hayvan barınağı ve su sporları merkezi bulunuyor.

Mavi Nedim

Bodrum, Türkbükü’ndeki Mavi Otel, barının işletmesini Nedim Binler’e verdi. ’İstanbul’lu Altın Çocuk’ lakaplı başarılı işletmeci Binler, elit çevresi sayesinde Mavi Bar’ı kısa sürede Türkbükü’nün tercih edilen kulüpleri arasına soktu. Türkbükü’nün klasikleri arasına girmiş Ship a Hoy’un sahibi Zafer Tarlan ve eğlence dünyasının dahi çocuğu Celal Çapa, İstanbul’dan iyi tanıdıkları ve birlikte çalıştıkları Nedim Binler’i her gün ziyaret ediyorlar. Günlerini tavla partileriyle geçiriyorlar.

Kardeşini evlendirdi

Vedat Alaton ile Erdoğan-Suna Zapçı çiftinin kızları Nilüfer Zapçı, geçtiğimiz hafta Kuruçeşme Les Ottoman Otel’de düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girmişlerdi. Alaton, altı yıl önce Danimarkalı eşi Femke Diskois’ten boşanmıştı. Vedat Alaton’un ablası Leyla Alaton Günyeli ise kardeşinin ikinci evliliğinde mutluluğu yakaladığını belirtiyor. Leyla Alaton Gönyeli, kardeşinin düğün töreni sonrasında eşi ve çocuklarıyla birlikte Fas’a gitti.

Doktor hanımın tekstilci sevgilisi

Estetisyen Doktor Aslı Berker Bodrum’da tatilde. Annesi Şükran Berker’in Torba’daki evinde tatil yapan Aslı Berker eşi Marc Waked’den geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Aslı Berker’in yeni sevgilisi Amerika’da yaşayan işadamı bir Türk. Berker ve sevgilisine geçtiğimiz gün Türkbükü, Bianca Club’de rastladım. Öğlen satlerinde Moet & Chandon şampanya içtiler. 2 bin YTL’lik hesabı Tahsin Öztemur kredi kartından tek seferde çektirdi. Aslı Berker ve sevgilisi Tahsin Öztemur, Bianca Club’ın iskelesinde birbirlerine sarılarak uyudular. Aynı günün gecesinde ise Bodrum, Catamaran’da öpüşüp koklaşarak sabaha kadar eğlendiler.

Çifte kutlama

Bodrum, İberotel Princess, hem Skal International tarafından Türkiye’nin En İyi Oteli ödülüne layık görülüşünü hem de "The Beach Club’ın açılışını geçtiğimiz hafta bir davetle kutladı. Erdal ve Nail Danyal kardeşler ve Dr. Kenan Magripli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen davette mücevher markalarından Zen Diamond’un mini bir defilesi de oldu. Bodrum, Türkbükü’nün doğa harikası, turkuaz renkli koyunda yer alan İberotel Princess’ın The Beach Club’ı farklı hizmet seçenekleri ile tatilcilerin buluşma noktası oldu bile.

Özlem bitti

Ali Koç, geçtiğimiz hafta teknesi Nazenin 4’le çıktığı dünya turunu bitirip İstanbul’a dönen babası Rahmi Koç’u karşılayanlar arasındaydı. Kalamış Marina’ya gelen babasını karşılayan Ali Koç babasına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyordu.
Yazarın Tüm Yazıları