Direksiyona geçen yönetimi ele alır

RUMUZ: 7 HANELİ SAYI

Rüyamda ayrıldığım sevgilimi gördüm. Bir marketteyiz ve ben akşam yemeğe gelecek kuzenlerim için alışveriş yapıyorum. Ben alışveriş yaparken, o çok az konuşuyor, ben de çok fazla ilgilenmiyorum. Daha sonra birden, sabah oldu. Annem hiç kullanmadığı halde araba kullanıyordu, abimle ben arka koltukta oturuyorduk. Bu sırada telefonuma eski sevgilimden üç tane mesaj geldiğini gördüm. Ve hálá hatırladığım, 7 haneli bir sayı aklımda kaldı.


YORUM: Rüyada kişinin kendisini alışveriş yaparken görmesi, kişinin sosyalleşme arzusunu veya artan isteklerini gösterir. Kuzenleriniz için alışveriş yaptığınız markette, erkek arkadaşınızın da bulunduğunu görmeniz, erkek arkadaşınızla birlikte yaptığınız aktivitelerin eksikliğini, kuzenlerinizle zaman geçirerek doldurmaya çalıştığınızı veya onun yokluğunun sizde oluşturduğu duygusal boşluğu telafi etme çabalarınızı gösteriyor. Rüyalarda direksiyona geçen, yönetimi ele geçirir. Araba da, yaşam yolunu simgeler. Arabayı annenizin kullanıyor olduğunu görmeniz, annenizin, abinizin ve sizin hayatınız üzerinde söz sahibi olduğunun ve yaşamlarınıza yön verebilme arzusunun göstergesi. Bu da zaten olması gerekendir. Erkek arkadaşınızla birlikteyken gizli gizli görüşüyorsanız, arabanın arkasında aldığınız mesaj, bununla ilgili olabilir. Arabada üç kişisiniz ve üç mesaj almışsınız, dolayısıyla, üç rakamının hayatınızda önemli bir yeri olup olmadığını ve 7 haneli rakamın sizin için herhangi bir anlam taşıyıp taşımadığını bulmanız yerinde olacaktır. Bir de yaşınız küçük sanırım, ablanız olarak eklemek isterim, aşklar unutulur, anne her şeydir. Şu an bana kızıyor olabilirsiniz, büyüyünce "Niobe Abla söylemişti" dersiniz. Sevgi ile kalın...

Evlendiğim adam başka biri oldu

RUMUZ: EVLİLİK

Rüyamda eski erkek arkadaşımla evleniyordum. Krem rengi bir gelinlik vardı, turuncu yeşil nişanlık. Onun beyaz renk arabasını gördüm. Çok karışık bir rüyaydı. Önce evlendiğim insan eski erkek arkadaşımdı. Evlendikten sonra, başka bir adam oluyordu.


YORUM: Rüyanızda renkleriyle gördüğünüz gelinlik, nişanlık ve araba, eski erkek arkadaşınızla birlikteyken kurduğunuz evlilik hayallerinize ve dolayısıyla hálá zaman zaman onunla ilişkiniz devam etseydi neler olabileceğine ilişkin düşüncelerinize dikkat çekiyor. Rüyanızın son cümlesi ise, bu sorunun açık bir cevabı niteliğinde ve bu kişinin evlilik sonrası karakterinin değişebileceğini düşündüğünüzü gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları