Deniz’in barbekü keyfi

Murat Patavi, geçtiğimiz ay Akaretler Sıraevler’de açtığı Der Die Das adlı mekânda pazar günleri barbekü partileri düzenlemeye başladı.

Haberin Devamı

Sunduğu yemekler ve yazlık bahçesinin cazibesiyle kısa sürede İstanbul’un gözde buluşma noktalarından biri haline gelen mekândaki “Barbekü Chill Out”ların ilki, geçtiğimiz pazar günü yapıldı. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı partinin konukları arasında, ayrıldığı sevgilisi Efe Önbilgin’den bebek bekleyen Deniz Akkaya da vardı. Arkadaşı Aslı Altan ile birlikte gelen Akkaya, mini elbisesiyle dikkat çekti. Partiye ayrıca Bige Yalın, Serra Erener, Işıl Sarraf, Ender Sanal ve Sedef İyibar da katıldı.

Aileye girdi

Aslı Üstünkaya, bir yıldır Heves Ekinci’nin oğlu Volkan ile flört ediyor. Gençlerin ilişkisi ciddi görünüyor. Öyle ki Heves Hanım, Üstünkaya’ya çoktan ‘gelin’ muamelesi yapmaya başladı. Bunu, davetlere, özel yemeklere ve kutlamalara onunla katılarak da gösteriyor. Çok yakında bu cepheden bir evlilik haberi gelirse, şaşırmayın derim.

En çok eşi sevindi

Haberin Devamı

Emre Ergani, Hotel Diamond of Bodrum’un alt katında açtığı balık restoranı Mey’in ikinci şubesini, Bianca Beach Club’ta hizmete soktu. Bu işten en çok mutlu olan ise, restoranın mezelerini çok seven Ergani’nin eşi Şebnem Hanım oldu. Mey Restaurant’ın sahibi Ufuk Gökgöz, krizin de etkilerini göz önüne alarak, mönülerini uygun fiyatlarla servis edeceklerini söyledi.

Görsev geleneği

Ünlü caz piyanisti Kerem Görsev’in kızı Nisan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Piyano bölümünde yarı zamanlı olarak eğitim almaya başladı. Aynı okulda 1972-79 yılları arasında eğitim gören Görsev, ENKA Okulları’nda dördüncü sınıfa okuyan kızının bu seçimiyle kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Hakkasan’da kutladılar

Monik Benardete ve eski eşi Adil Benardete’nin küçük kızları Rezzan, yeni yaşını ailesi ve birkaç yakın dostu ile birlikte önceki gece Hakkasan’da kutladı. 20 kişilik davetli grubunun katıldığı gece, yemekle başladı. Saatlerin gece yarısını göstermesiyle birlikte mekâna doğum günü pastası getirildi. Rezzan Hanım önce dilek tuttu, sonra alkışlar arasında mumları söndürdü. Geceye Monik-Ceri Benardete, Aylin Benardete-Hakan Saruhan, Mutlu Dinçkök, Beyhan-Adil Benardete’nin yanı sıra Allan Hakko ve sevgilisi Azer Polat da katıldı.

Çocukları için buluştular

Haberin Devamı

Çocuklar kadar yetişkinlerin de beğeniyle izlediği “Buz Devri” (Ice Age) animasyon serisinin üçüncü filmi “Buz Devri 3-Dinozorların Şafağı”nın galası, önceki akşam Kanyon’daki Cinebonus Sinemaları’nda yapıldı. Filmi izlemeye gelenler arasında, ünlü moda fotoğrafçısı Bennu Gerede ile çocukları Dilan, Daren ve Miro da vardı. Onlara, Bennu Hanım’ın boşandığı eşi Koray Erkaya da eşlik etti.

Yazarın Tüm Yazıları