Değişmesi gereken kafalar

Peşinden gittiğimiz fikirlerin, planların, anlaşmaların ya da ilişkilerin doğru olup olmadığını test etmemiz gereken bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Gerekli ölçümleri yapmadan, sadece doğru göründüğü için arkasına takıldığımız her tür konuyu gözden geçirmemiz gerektiğinin farkına varabiliriz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

BURÇLAR

Koç
Belli konularda yapacağınız girişimler için daha etkin yöntemler olduğunun farkına varabilirsiniz. Aksi takdirde aceleci davranabilir ve üstesinden gelebileceğinizden fazla iş yükü altına girebilirsiniz.

Boğa
Belli konularda uzlaşmaya vardığınızdan bugüne çok şey değişti. Bu durumu lehinize kullanabilirseniz, kendiniz için daha faydalı koşullar oluşturabilirsiniz.

İkizler
Bazı konularda pazarlık yapma isteğiniz yüksek. Ancak bu alanda ısrarcı olmak, istediğiniz sonuçları elde etmeniz anlamına gelmeyebilir.

Yengeç
Her şeyi yapabilecek güce ve olanağa sahipsiniz. Eğer olumsuz koşullar söz konusuysa veya ters giden şeyler varsa, kendiliğinden düzelmesini beklemek yerine gereken müdahaleyi yapmanızda fayda var.

Haberin Devamı

Aslan
Bazı kişilerin isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Ancak tepkiler beklediğiniz şekilde olmayabilir. Dolayısıyla biraz sakin kalıp beklemekte fayda var.

Başak
Kendi isteklerinizin yerine gelmesini veya fikirlerinizin ön plana çıkmasını istiyorsanız, nazik ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Ne kadar çok şey elde edebileceğiniz, göstereceğiniz gayrete bağlı.

Terazi
Belli anlaşmalar, alışverişler veya planlar esnasında tuzaklara karşı korunmanızı gerektiren durumlar olabilir. Sezgilerinize kulak vermeniz ve pratik olmanız, bu tür durumlarda sigorta görevi görebilir.

Akrep
Bazı konuların üzerinde fazla durabilir ve zaman kaybedebilirsiniz. Oysa yönetici pozisyonunda olmayı tercih etmeli ve girişimlerde bulunmalısınız.

Yay
Duygusal tepkiler veren veya tepkilerini kontrol edemeyen kişiler söz konusu olabilir. Dolayısıyla karşı tarafın olumsuz tepkilerini hesaplayarak hareket etmenizde ve olayları zorlamamanızda fayda var.

Oğlak
Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda, beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kova
Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz. Dolayısıyla aceleci davranmamanızda fayda var.

Balık
Öğrenmek istediğiniz şeyler veya acilen edinmek istediğiniz bilgiler var. Ancak gerekli bilgilere ulaşmak elbette biraz zaman alacaktır. Sabırlı olmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları