Cumhurbaşkanı ile Hindistan’da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçtiğimiz gün bir grup işadamı ile Hindistan’a gitti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı’nın gezisine katılan işadamları arasında Jefi Kamhi de vardı. Sahibi olduğu Profilo Holding’deki hisselerinin çoğunluğunu satan, Bodrum-Yalıkavak’ta marina kuran Jefi Bey’le önceki gün telefonda görüştüm. Eşi Yasemin Kamhi’yi geziye götürmeyen ünlü işadamı, “Hintli bürokrat ve işadamlarıyla görüşmelerimiz sürüyor. Bugün Tac Mahal’i gezdik. ıki gün sonra dönüyoruz” dedi.

Uzakdoğu seyehati sorunlu başladı
şebnem-Celal Çapa çifti, önceki gün Hong Kong’a uçtu. şebnem Hanım’ın Çukurcuma’daki mağazasına yeni sezon ürünler satın almak için Uzakdoğu’ya giden çift, 17 saat süren yolculuğun ardından dün Hong Kong’a vardı. Ancak Celal Çapa’nın yolculuk sırasında rahatsızlandığı ve sürekli kustuğu söylentileri kulaktan kulağa yayıldı. Umarım Çapa’nın sağlık durumu iyidir.

Haberin Devamı

Yüzükleri Atatürk’ün kızı taktı
Dore Çiçekçilik’in sahibi Yener Özcan, kızını evlendiriyor. Gözde Özcan, evlilik yolundaki ilk adımı geçtiğimiz hafta attı ve Fenerbahçe’deki Romantika Cafe’de Abdülhamid Seyis ile nişanlandı. Çiftin nişan yüzüklerini, ulu önder Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe ile Kocaeli Milletvekili Osman Pepe taktı. Nişanlılar, düğün için yaz sonunu bekleyeceklerini söyledi...

Yılmaz’ın destek ‘ÇaBa’sı
Rize Bağımsız Milletvekili ve eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, ÇaBa Derneği yararına önceki gece bir yemek daveti verdi. Berna Hanım’ın daveti, oğulları Hasan ve Yavuz’un da ortağı olduğu Teşvikiye’deki Quick China’da gerçekleşti. Yılmaz’ın, ÇaBa Derneği’nin “Eğitimcinin Eğitimi” projesi kapsamında okuttuğu burslu öğrencilerine bağışta bulunmak için verdiği yemek davetine Fatoş Sarıgül, Ebru Ürün, Begüm şen, Özlem Cankurtaran, Monik ıpeker, Türkan Gürsel, Canan ımer, Suna Özkanca, Türkan Sabancı ve Nuray Fenercioğlu gibi sosyal hayatın tanınmış simaları katıldı.

Kolunu kırdı
Erkut-Aslı Soyak çifti de geçtiğimiz haftayı Courchevel’de geçirdi. Ancak ikili, özel jetleriyle gittikleri kayak merkezinde talihsiz bir kaza yaşadı. ılk gün kayak yaparken düşen Erkut Soyak, kolunu kırdı. Soyak, ıstanbul’a dönüp eşinin kayak zevkini yarıda kesmek yerine bir süre daha Courchevel’de kalmaya karar verdi.

Haberin Devamı

şövalyeler buluştu
Ünlü ıskoç viskisi Chivas Regal’in kasım ayından bu yana düzenlediği “Chivalry Dinners”ın (şövalye Yemekleri) altıncısı, geçtiğimiz gece Park şamdan’da gerçekleşti. Davete, Doğan Burda Dergi Yayıncılık Genel Müdürü ve ıcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz ile Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.ş. Reklam Grup Başkanı Cem Başar ev sahipliği yaptı. Seçkin misafirlerin katıldığı yemekte, dostluğun ve centilmenliğin önemi vurgulandı. Gecenin sonunda tüm davetlilere Chivas Regal’in baş harmancısı Colin Scott imzalı şövalye sertifikaları verildi.

Kayağa gittiler
Fransa’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Courchevel’de tatil yapanlar arasında geçtiğimiz hafta ıstanbul jet-seti’nin ünlü isimleri de vardı. ızzet-Roksi Garih çifti kızlarıyla, Dalia Garih de sevgilisi Gary Lachman ile bir hafta Courchevel’de kaldı. Roksi Hanım, zamanının büyük bölümünü kızıyla kayak yaparak geçirdi. OK dergisinin haberine göre, ızzet Garih de ablası Dalia Hanım’la kayak merkezinin restoranlarında sıcak şarap yudumladı.

Haberin Devamı

Yeni koleksiyon hazır
Serra Türker, ilkbahar-yaz koleksiyonunu önceki gün tanıttı. Ünlü tasarımcı, “Above The Limits/Below The Boundaries” (Limitlerin Üzerinde/Sınırların Altında) adını verdiği kreasyonunu Beyoğlu’ndaki Pera Residence’da beğeniye sundu. Çantaların yanı sıra aksesuvarların da yer aldığı 45 parçalık koleksiyonun tanıtıldığı davete katılanlar arasında Feryal Gülman, Arzu Sabancı, Banu Çarmıklı, Revna Demirören, Meltem Oktay ve Canan Bolak da vardı.

Açılışa özel elbise
Eda Sapmaz, annesi Nilgün Sapmaz’ın modacısı Nur Yerlitaş’a elbise diktirdi. Sapmaz, Nur Hanım’ın iki ayda hazırlayıp önceki gün teslim ettiği bu kıyafeti, annesinin önümüzdeki hafta Fenerbahçe’de açacağı mağazanın açılışında giyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Yoğun istek üzerine
Deniz Seki, istek üzerine ikinci kez Longtable’da sahneye çıktı. Geceye sanat dünyasının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi.
Şarkıcıya sahnede Erol Evgin, Yusuf Güney ve Ayşe Özyılmazel de eşlik etti. Evgin ile “Hep Böyle Kal” adlı şarkıda düet yapan Deniz Seki, gözyaşlarını tutamayarak “Özlemişim böyle güzel geceleri yaşamayı.
Bana bu duyguları tekrar yaşatan Çapamarka’ya ve bu gece beni yalnız bırakmayan her-
kese teşekkür ederim” dedi.

ılk uluslararası sergi
Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi, ilk uluslararası sergisini 16 şubat Salı günü açıyor. Galeri, 23 Mart’a kadar Türk-Yunan dostluğuna adanmış “Boğaziçi” adlı sergiye ev sahipliği yapacak. Sergide Aslı Değer Sezgin’in kumaş üzerine mumlu batik çalışmaları, Güzide Güzin Sezgin’in çini motifleriyle resimlediği ıstanbul ve Yunan sanatçı Dimitris Nalbantis’in eski ıstanbul gravürlerinden esinlenerek akrilik tekniği ile yaptığı eserler yer alıyor.

Haberin Devamı

Sevgililer Günü’ne özel
Maçka’daki Park Hyatt ıstanbul Oteli, 14 şubat Sevgililer Günü için özel bir hafta sonu paketi hazırladı. Sevgililer Günü paketi, 13-14 şubat günlerinde otelde konaklayanlar için geçerli. Otel misafirleri, odalarına geç kahvaltı alabilecek, ayrıca tüm spa bakımlarından
yüzde 15 indirimle
faydalanabilecek.

Yazarın Tüm Yazıları