Coco&Chanel elinde poşu boynunda

Deniz Akkaya’ya önceki gün Akmerkez’de rastladım.

Tatil gününün rehavetine kapılmış, olabildiğince rahat kıyafetlerle gelmişti alışveriş merkezine... Elindeki Coco&Chanel çanta, boynunda poşu’suyla da ilginç bir tarz sergiliyordu. Bir süre mağazaları dolaşan ünlü manken, ardından bir döviz bürosuna girerek 500 dolar bozdurdu.

Bu akşam Aralık Derneği’nde kutlama var

Nedim Saban ve Nurseli İdiz gibi ustalar, kurucuları arasında Elif Dürüst-Şirin Yalçın kardeşlerin de bulunduğu Aralık Derneği’nde oyunculuk dersleri vermeye başladı. Bu yeni proje nedeniyle düzenlenecek kutlama bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Teşvikiye Palas Apt. No: 107 Kat: 6 Teşvikiye adresindeki kutlamaya İdiz ile Saban da katılacak.

Ege kardeşlerden 2007 stil tüyoları

Dice Kayek markasının yaratıcıları olan ve "Machka" adıyla Türkiye piyasasına da giren Ayşe-Ece Ege kardeşler, 2007 trendlerinin anahtar kelimelerini "kendine güven", "albeni", "zarafet", "stil" ve "klas" olarak sıraladı. "Etnik ve country, aristokrasi ve bohem kültürleri bugün içinde yorumlanarak klas şıklıkla buluşacak" diyen kardeşler, doğallık ve rahatlığın mükemmelikle birleşeceğinin altını çiziyorlar. Ayrıca romantik çiçekli elbiselerin, eteklerin de bu yıl patlama yapacağını vurguluyorlar.

Evlilik teklifine ne yanıt verecek

2007’de ilk bomba aşk haberi Aylin Livaneli-Okan Tapan aşkı oldu. Kısa süre önce sürpriz bir aşka yelken açan çiftin ilişkisinin nasıl geliştiğine gelince... Livaneli ile Tapan, bir yıl önce rahmetli Ahmet Ertegün’ün Bodrum’daki muhteşem evinde verdiği davette tanışmış. Aralarında bir elektriklenme olduysa da, Tapan o dönemde Ajda Pekkan’la birliktelik yaşadığından, bu kıvılcım alevlenmeden sönmüş.

Ancak Süper Star’ın geçtiğimiz ay İstanbul’da verdiği bir konserde, eski aşkı Enrico Masias’la sahnede fazlasıyla samimi görünmesi, işleri değiştirmiş. Bu samimiyeti bahane eden Okan Bey, ilişkiyi bitirmiş ve birkaç gün sonrasında da Aylin Livaneli’ye telefon açarak kendisini yemeğe davet etmiş.

Teklif yemekte geldi

İlk olarak Ulus’daki Sunset adlı restoranda baş başa yemek yiyen çift, 2006’nın son haftasında Nişantaşı’ndaki Tuus Restaurant’da görüldü. O günden beri de beraberliklerini saklama gereği duymuyorlar. Tapan’ın Tuus’taki yemek sırasında Aylin Hanım’a evlenme teklif ettiği yönünde dedikodular da geldi kulağıma...

Ortaokulu, Nişantaşı Nilüfer Hatun Ortaokulu’nda birlikte okuduğumuz, ardından New York’ta edebiyat ve felsefe eğitimi alan, şu sıralar ise London School of Economics and Political Science’de eğitimine devam eden Aylin Livaneli, eğitim ve genel kültürüyle epey etkilemiş Okan Tapan’ı... Ve Okan Bey geçtiğimiz günlerde onu ailesiyle tanıştırmış. Sevgilisinin olgun tavırlarına hayran olduğunu belirten Aylin Livaneli de yıldırım hızıyla gelen evlilik teklifine sıcak bakıyormuş. Ancak yanıt vermeden önce biraz daha zaman geçmesi gerektiğini düşünüyormuş.

Nişantaşı’ndan dağa çıktılar

Eda Taşpınar ile sevgilisi Nurettin Hasman, yeni yılı Nişantaşı Sofa Otel’in içindeki Tuus Restaurant’da karşılamıştı. Keyifli bir yılbaşı gecesi geçiren çift, mekandan sabaha karşı çıktıktan sonra bir çılgınlık yapmış ve evleri yerine doğruca Bolu-Kartalkaya’ya gitmiş. Bayram tatilini orada geçiren, bol bol kayak yapan Taşpınar ile Hasman’ın mutluluğuna diyecek yokmuş.

Bir okul daha

Acar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Acar ile eşi Derya Acar, geçen yıl Bursa-Gülsu’da bir ilköğretim okulu açmışlardı. Geçtiğimiz hafta Pendik’te kendi adlarını verdikleri bir ilköğretim okulunu daha hizmete sokan çift, açılış günü en az öğrenciler kadar heyecanlıydı.

Eşinden 14 bin Euro’luk hediye

Harun Tan, her fırsatta "Çok özel bir kadın, dünyanın en güzel kadını" dediği eşi Ebru Şallı’yı mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Tan, 23 Ağustos’taki evlilik yıldönümlerinde de Şallı’ya 14 bin Euro değerinde bir saat hediye etmiş. Swissotel’in içinde bulunan Bvlgari mağazasından satın alınan ve 4. evlilik yıldönümü hediyesi olan bu saati, ünlü manken uzun zamandır kolundan neredeyse hiç çıkarmıyor.

Taciroğlu çiftinin damat adayı

Taciroğlu peynirlerinin sahibi Ali Zafer-Nedret Taciroğlu çiftinin kızları Yasemin, yeni yılı sevgilisi Cem Önal’la Uludağ’da karşıladı. Bayramı da dağda geçiren genç çiftin mutluluğu, diğer tatilcilerin de dikkatinden kaçmadı. Nedo adlı butiğin sahibi olan Nedret Hanım ile eşi Ali Zafer Bey, kızlarının bu ilişkisine onay veriyorlarmış duyduğuma göre...
Yazarın Tüm Yazıları