Çıplak ayaklı destek

Ünlü ayakkabı markası Toms’un her yıl tüm dünyada çocukların eğitim ve sağlık koşullarına dikkat çekmek macıyla düzenlediği ‘One Day Without Shoes’ (Ayakkabısız Bir Gün) etkinliği Türkiye’de ilk kez önceki gün Bebek Parkı’nda yapıldı.

Haberin Devamı

Aralarında Kenan Doğulu, Bennu Gerede, Burcu Esmersoy, Engin Altan Düzyatan, DJ Funky C, Tuba Ünsal, Nasuh Mahruki, Fey Elhadef, Arda Türkmen, Saba Tümer’in olduğu iş, sanat, moda ve spor dünyasının ünlü isimleri projeye destek vermek için kamera karşısına geçti. Ünlüler, Bebek Parkı’nda taş ve çakıldan oluşan özel yürüyüş alanında çıplak ayak yürüyerek projeye destek verdi.

2013 yılında Türkiye’de satılan ayakkabıların karşılığında Kırım’daki çocuklara ayakkabı götüren Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Elhadef, “Ayakkabısız Bir Gün” etkinliğine ev sahipliği yaptı.


Şehirde güzel müzik

Dünyanın en önemli müzik otoritelerince 20. ve 21. yüzyılın en üstün keman virtüözü kabul edilen, 5 ayrı dalda Grammy sahibi Itzhak Perlman, “Good Music in Town Konserleri” kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde konser verdi. Map İletişim ve Piu Music organizasyonuyla, 70. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda gerçekleşen ve biletleri aylar öncesinden tükenen konsere, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri ile müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. “Schindler’in Listesi” filminden de tanınan Itzhak Perlman, değerinin 20 milyon dolar olduğu tahmin edilen 1714 yapımı antik kemanı Soil Stradivarius ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yazarın Tüm Yazıları