Çağla Şikel’in eski sevgilisiyle birlikte

Eski manken Bozok Gören, uzun yıllar Çağla Şikel’le aşk yaşamıştı.

Bu ilişki yaklaşık dört yıl önce bitti. Gören, ondan sonra Türkiye’den ayrılıp Amerika’ya yerleşti. Söylenenlere göre New York’ta yeni bir aşkın da temelleri atıldı. Geçen yıl Yıldırım Memişoğlu’ndan ayrılan ve o zamandan beri yeni ilişkilerden uzak duran Esin Maraşlıoğlu ile Gören, bir aydır birlikteymiş. Onları tanıştıran da ortak dostları Nihat Odabaşı olmuş. Şu sıralar İstanbul’da bulunan Bozok Gören, sevgilisinin Baltalimanı’ndaki yalı dairesinde kalıyormuş.

Tescilli güzeller buluştu/images/100/0x0/55eae270f018fbb8f89ce415

Mankenlik ajansını devrettikten sonra Neşeli 0-14 adında bir dergi çıkarmaya başlayan ve sahibi olduğu Joy Full House Yetenek Geliştirme Merkezi’ni tüm Türkiye’de yaygınlaştırmaya çalışan Neşe Erberk, ilk franchise’ını Ankara’da açtı. Eski Devlet Bakanı Ferruh Bozbeyli ile Mehmet Keçeci’nin de katıldığı açılışın ilgi çeken simalarından biri de Türkiye eski güzeli Meltem Doğanay’dı. Doğanay, "Neşe ile çok eski arkadaşız. Kendisi bir kadının hem güzel, hem de akıllı olabileceğinin kanıtı bana göre" dedi.

Leoparı var

Aslı Üstünkaya, nadir olarak gecelerde kendini gösterir. Tam bir hayvansever olan, evinde beslediği kedi ve kuşların yanı sıra Darıca Hayvanat Bahçesi’nde de iki su samuru ve bir yavru leoparın bakımını üstlenen Üstünkaya’yı kulüplerden çok Darıca’da görmek mümkün! Sadece özel davetleri takip etmeye çalışan Aslı Hanım’a geçen akşam Karaköy Liman Lokantası’nda rastladım.

Reina’da eğlence

Reina, popülaritesini geçen yıllara rağmen kaybetmedi. Ünlü simaların eğlence için ilk aklına gelen mekanlardan biri olan Reina’da önceki gün de bir doğum günü kutlaması vardı. Selahattin Köksal, Hande Candan ve Deniz Özdaş, Esra Türksoy’un doğum günü partisine gelenler arasındaydı...

Bu ayrılığın dönüşü yok

Alpay Başaran ile Verda Penso, evlilik yolunda ilerlerken sık sık tartışıp ayrılmış, sonra dayanamayıp geri adım atmışlardı. Bir kez de Verda Penso’nun babası Levent Bey’in arabuluculuğu sayesinde barışan çift, geçtiğimiz hafta yollarını kesin olarak ayırdı. Bu ayrılığın bir daha geri dönüşü olmadığını söyleyen Başaran’a göre iplerin kopmasının nedeni de Verda Penso’nun son günlerde çok asabileşmesi ve ilişkiye zarar vermesi...

Tarzımız değil

Ünlü avukat Ethem Postacıoğlu’nun eşi Fabiola Postacıoğlu ile arkadaşı Meral Çalışıcı, geçtiğimiz akşam Karaköy Liman Lokantası’ndaki Dilek Hanif defilesini izlediler. Defile sonrasında verilen partide gönüllerince eğlenen iki arkadaş, kıyafetleri beğendiklerini ama tarzlarına çok fazla uymadığını söyledi.

Park Orman’da caz

Q Jazz, uzun bir aradan sonra Parkorman’da açılıyor. Jazz ve R&B müziğin kraliçesi Alyson Williams’ın sahne alacağı 28 Mart’daki açılış gecesinde, İstanbul gece hayatına yön veren başarılı işletmecilerden Mehmet Ali Açılmış tüm Q Jazz dostlarını bir araya getiriyor.

Şiir gibi tablolar

İsviçre’de yaşayan Nurcan Giz’in kişisel resim sergisi, önceki gün Teşvikiye’deki Çağla Cabaoğlu Art Gallery’de açıldı. Soyut resimleri ile Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden önemli sanatçılardan biri olan Giz’in yapıtları için söylenecek ilk şey, olabildiğince sade bir anlatımı barındırmaları. Olabildiğince az renk kullanımı ile oluşturulan yapıtlarda sanatçı neredeyse formu da dışlayarak yüzeyi şiirsel bir anlatıma dönüştürüyor.

Şehirden kaçtılar

"Terra Portia Evleri", Çekmeköy’de yemyeşil bir vadi içerisinde, 43 bin metrekarelik bir alan üzerine, şehrin yapaylığından sıkılanlar için butik anlayışla yapılmış. 33 villadan oluşan sitenin proje sahibi ise Turgut Toplusoy... Geçtiğimiz akşam Karaköy Liman Lokantası’ndaki defileyi izlemeye gelen Turgut-Suzan Toplusoy çifti de bir süredir ikiz çocuklarıyla yaşamlarını burada sürdürüyor.
Yazarın Tüm Yazıları