Buzlar erimiyor

Heves-Yasin Ekinci çifti, iki yıl önce resmen boşanmıştı.

Boşanma sonrası birlikte yaşadıkları Anadolu yakasındaki yalı Heves Hanım’a kaldı, Yasin Bey ise oradan taşınıp ortalıktan kayboldu. Bir süre önce yalısını 25 bin dolara Aylin Tahincioğlu’na kiralayıp Göztepe’de bir apartman dairesine yerleşen Heves Ekinci, önceki gece Bebek’teki mel’S Restaurant’taydı... Rahmi Koç ve arkadaş grubuyla birlikte yemek yiyen Ekinci’nin iki masa yanında ise Yasin Bey vardı. Tesadüf eseri o da arkadaşlarıyla akşam yemeği için aynı mekanı seçmişti. İlerleyen dakikalarda birbirlerinin farkına varan eski karı-koca, sadece başlarıyla selamlaşmakla yetindi. Gece boyunca yan yana gelmeyen, tek kelime konuşmayan ikili, belli ki boşanmaya neden olan kırgınlıkları unutup aralarındaki buzları hálá eritememiş.

Blues günleri

Efes Pilsen’in 15. yıl etkinlikleri kapsamında başlattığı, iki ayda bir düzenlenecek 2’şer gecelik ‘Efes Pilsen Blues Nights’ konserlerinde nisan ayının konuğu Sherman Robertson (Louisiana)... Robertson, 27-28 Nisan tarihlerinde Babylon’da saat 21:30’da sahne alacak. Byther Smith ve grubu The Nightriders’la başlayan konser dizisi, yıl boyunca birçok ünlü blues sanatçısının katılımı ve Pozitif’in katkılarıyla sürecek.

Torununu bırakamıyor

Nilgün Esinli, kızı Selin’in iki yaşındaki oğlunu görmeye de sevmeye de doyamıyor. Her fırsatta soluğu onun yanında aldığını söyleyen Esinli’ye, geçtiğimiz hafta bir davette rastladım. Avukat eşi Mehmet Esinli ile birlikte yine tüm dostlarına torunlarından söz ediyorlardı. Bu arada Esinli çifti, önümüzdeki ay bir tatile çıkmayı planlıyormuş. Ama tatilde bile kızları ve torunlarından ayrı kalmak istemedikleri için, giderken onları da beraberinde götüreceklermiş.

Yok yere yaralandı

Geçtiğimiz hafta İstiklal Caddesi’ndeki 360 Derece adlı kulüpte kavga çıkmıştı. Selin Toktay ve Serkan Şedele’nin de içinde bulunduğu grup, Murat Kip ve arkadaşlarıyla tartışmış, tartışma sırasında bardaklar havada uçuşmuştu. Bu arbedede Selim Kemahlı’nın boynunun da zedelendiği ve boyunlukla dolaşmak zorunda kaldığı konuşuluyordu. Çıkan haberler üzerine Kemahlı, kavga anında orada bulunduğunu ancak kesinlikle kavgaya karışmadığını, tarafları ayırmak için araya girdiğinde başına aldığı darbeyle düştüğünü belirtti. Söylediğine göre boynu da incinmemiş, sadece aldığı darbe yüzünden başı yarılmış Selim Bey’in...

Fransızlara villa satacak

Şimdilerde cemiyet hayatının yükselen trendi, Bodrum-Türkbükü’nde villa yapıp satmak... Bu akımın son temsilcileri ise Feryal Gülman ile Adnan Polat... İkili, ‘Bodrum Ville’ adını verdikleri 32 villalık proje için çoktan kolları sıvadı. Polat’ın inşaatını, Gülman’ın ise satış ve pazarlamasını üstlendiği proje, bu sezona yetiştirilmeye çalışılıyor. Öte yandan Feryal Hanım, geçtiğimiz hafta eşi Kemal Bey ve oğlu Aslan ile villaların tanıtımını yapmak için Paris’e gitti. Fransız dostlarına da ev satmak isteyen Gülman, Paris’in ünlü oteli Plaza Athenee’de projeyi tanıtacağı iki de büyük davet verecekmiş.

Dördüncü kitabı piyasada

Tülin Şahin’in dördüncü kitabı çıktı. ‘Kral, Prens ve Fakir’ ile epey ilgi çeken ünlü manken, bu kez güzellik ve bakım sırlarını aktardığı ‘Sırlar’ adlı kitapla okurların karşısında... Şahin, kitabının sonunda Sibirya’dan Afrika’ya kadar dünyanın dört bir yanında gerçekleşen fotoğraf çekimlerinden ilginç enstantanelere de yer vermiş.

Ayrılamayız

Ebru Güzel, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine iki yıldır beraber olduğu Ali Can Duran’la katıldı. Akatlar’daki Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleşen gecede mutluluklarını herkese ilan eden çift, katılmaları gereken bir başka iş yemeği nedeniyle törenin sonuna kadar kalamayıp oradan Etiler’e geçti. Görünüşe göre Güzel ve Duran, bundan sonra davetlerde sıkça birlikte boy gösterecek.

Yıllara meydan okuyorlar

Geçtiğimiz hafta The Ritz Carlton Oteli’nde verilen bir davet, cemiyet hayatından birçok ünlü kadını bir araya getirdi. Otelin halkla ilişkiler müdürü Sedef Baran’ın organize ettiği davete katılan Ela Koşar, Güler Yiğit, Monique Benardete ve Ayşe Azizoğlu, ilerleyen yaşlarına rağmen formda görüntüleri ve enerjileriyle gençlere meydan okudu.

Avrupa yolcusu

Sinem Bayer, önümüzdeki hafta Paris ve Milano’yu kapsayan bir seyahate çıkacakmış. Eşi Ahmet Bey’le birlikte yapmayı planladıkları mini Avrupa turunda yaz sezonu için alışveriş yapacak olan Sinem Bayer, şimdiden alacaklarının listesini hazırlamış. Yaz aylarını sahibi oldukları Club Flipper Bodrum’da geçiren çift, evleri için dekoratif eşyalar da bakacakmış.

Istakoz işine girdi

Sema Çelebi, canlı ıstakoz işine girdi. Istakozlarını dünyanın en lezzetlisi olarak nam salan Amerika’nın Maine şehrinden ithal eden Çelebi, şimdilik sadece mel’S, Papermoon, Four Seasons ve Swissotel gibi yerlere toptan satış yapıyor. Ancak 25 Nisan’da Bebek’te açacağı ‘A la Gurme’ adlı dükkanda perakende satışa da başlayacak. Canlı canlı ithal ettiği ıstakozlarını 365 gün sabit fiyatla satacağını söyleyen Sema Hanım sayesinde, sosyetikler canlı ıstakozu artık daha ucuza alabilecekmiş.

Çalışanlar da önemli

Silence Beach Resort, otelcilik hizmetleri kapsamında çalışana yönelik TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği (OHSAS) Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandı. Çalışanlarına önem verdiklerini belirten otel yöneticileri, ayrıca TS 13001 Gıda Güvenliği (Haccp) Yönetim Sistemi kapsamında aylardır süren çalışmalarının, National Britannia İngiltere Merkez Ofisi tarafından ödüllendirildiğini ifade etti.

Göçek’e buyrun

Nursen Gündüz, geçtiğimiz hafta Levent’teki Coco a gogo adlı gece kulübündeydi. Ferdi Özbeğen’le aynı masayı paylaşan Gündüz, sohbetin ilerleyen dakikalarında onu Göçek’teki evine davet etti. Aşırı sıcaklar başlamadan, mayıs ayında Göçek’e gelip tatil yapması için davet alan Özbeğen de bu teklifi hemen kabul etti ve Gündüz’e misafiri olacağına dair söz verdi.

İlk mağaza kutlaması

Mazhar Alanson’un eşi Biricik Alanson, kendi adını taşıyan ilk mağazasını Fulya Polat Tower’da açtı. 20 yıldır tasarım yaptığını anlatan Alanson, eşi ve yakın dostlarından gelen talep üzerine mağaza açmaya karar verdiğini söyledi. Biricik Hanım, mağaza açılışını daha sonra eşi ve Hasan Kaçan ile beraber Akrep Nalan’ın program yaptığı Buz Bar’da kutladı. Çıkışta biraz alkollü görünen çifti, Hasan Kaçan evlerine bıraktı.

Yazarın Tüm Yazıları