Bu keşif kadınları keyiflendirecek

Rebul Eczanesi’nin sahibi Mehmet Müderrisoğlu, eczaneyi aynı zamanda ilaç ve kozmetik ürünleri geliştirilen bir sanayi kuruluşu olarak tanımlıyor.

Haberin Devamı

Müderrisoğlu, son olarak karın bölgesinde 30 dakikalık masajla 1-3,5 santim incelme sağladığını iddia ettiği yeni keşfini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

? Sürüldüğü andan itibaren etkisini gösterdiğini söylediğiniz inceltici kremden bahseder misiniz?
- Bu kremle yağ birikimi olan karın bölgesine 30 dakika masaj yapıyorsunuz. Bu süre sonunda 3,5 santime kadar incelme sağlanıyor. İncelme oranı tabii kişiye göre değişiyor. Örneğin yağ miktarınız çoksa, incelme oranı yükseliyor. Ama yağ miktarı inceyse, haliyle 3,5 santim incelme olmayabiliyor. Kullananlar arasında bir haftada 5-6 santim incelme olduğunu söyleyenler bile oldu.
? Bu incelme sonrasında o yağlar hızla geri alınıyor mu?
- Saunaya girecek olursanız, iki kilo verir çıkarsınız ama dışarıda bir bardak su için, o kilolar geri gelir. Çünkü verdiğinizi sandığınız kilo aslında sudur. Ama bu kremle giden yağ olduğu için, vücut tekrar o yağı oluşturuncaya kadar geri gelmiyor. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, bu incelme 1-1,5 ay muhafaza edilebiliyor. Tabii egzersizle de desteklemek gerekiyor.
? Peki bu krem karın bölgesine nasıl nüfuz ediyor ve yağları yok ediyor?
- Cildin katmanlarının altında yağ dokuları bulunur. Yağ dokunun altında da kaslar vardır. Arada da kılcal damarlar... Biz biber karışımlarıyla -ki bu kaya biberidir- bu dokuyu ısıtıyoruz. Doku ısınınca altındaki yağ tabakası da yavaş yavaş yumuşuyor. Kremin içeriğinde Guarana özü var. Guarana özü, yağ parçalanmasını hızlandıran bir madde. Guarana, Güney Amerika’da yetişen bir meyvedir. Kremin içeriğinde ayrıca pek çok besin desteğiyle birlikte yağ parçalayıcı özelliği olan L-Karnitin var. İçerisinde B1 vitamini damarlarda belli bir genişleme sağlıyor ki yağlar daha fazla absorbe edilebiliyor. En basit anlatımıyla bu şekilde yağlar eriyor. Tabii gergin duran cildin içini boşaltınca deriniz buruşur. Kremin içeriğindeki Hindistan’da üretilen bir bitki ise dokuyu adeta ütülüyor. Kişi incelirken çatlama, buruşukluk gibi bir sorunla karşılaşmıyor. İşte formülün güzelliği de burada. Biz bu karışımın sonuçlarının ölçülebilir olduğunu söylediğimiz için kremin kutularına birer de mezura koyuyoruz. Akşam yatıyorsunuz 75 santim, sabah kalkıyorsunuz 73,5 santim, daha heyecan verici bir şey olabilir mi?
? Bu ürün karın bölgesi dışındaki sorunlu bölgelere de uygulanabilir mi?
- Tabii ki kalçalarda da kullanılabilir ama incelme daha az hissedilir, çünkü oranın yağ yapısı bellidir. Karın bölgesinde daha çok yağ biriktiği için o bölgede daha hızlı sonuç alınabiliyor. Biz bu ürünün üretimini yapıyoruz şu an. Çok yakında tüm eczanelerde satışa sunulacak. Çok farklı, çok mükemmel sonuçlara ulaştığım başka çalışmalarım da var ama kesinleşmeden söyleyemiyorum.
? Mükemmel sonuçlar elde ettiğinizi söylediğiniz çalışmalarınızı herkes merak edecek, ipuçları verebilir misiniz?
- Mesela cilt lekeleri için cilt soyma işlemi gibi zahmetli bir çare vardır. Ben ise farklı bir çözüm buldum. Tamamen papatya özü, meyan kökü ile elde edilen karışımlarla cilt lekelerini yok edebiliyoruz. Bir müşterimiz geldi, epilasyondan dolayı dudak çevresi kararmış. Uzaktan bakınca sakal gibi duruyor. Gerçekten hoş olmayan bir manzara. Görünce, bu kremi verdim. “Üç ay içinde düzelir” dedim. İki haftada problem ortadan kalkmış. Tabii bunları duyunca çok sevindim.

Yazarın Tüm Yazıları